reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Poza podium, ale melduje, ze jestem :)
U nas wszystko ok. Na 13 mamy szczepienia - dwóch szkrabów na raz...mam nadzieje, ze wszystko sie uda i nie beda mieli powikłań.
Ze wstawaniem juz lepiej - 3 albo czasem 2 razy w nocy.
No i musze konczyc, bo mój młodszy sie rozplakał...
PS. Podczytuje was i jestem z wami (za wszystkie tez trzymam kciuki w odpowiednich momentach), ale nie dam rady każdej z was odpisac :(

reklama
Dzien dobry ja tylko na sekundke sie przywitac bo uciekamy do Klubu Maluszka

gosiu trzymam wlacznie do 8 listopada!! Buziaczki :***:-D
Emalia bardzo mocno trzymam kciuki mam nadzieje ze od razu uslyszysz pozytywna diagnoze, daj znac co i jak!!!
natuska badzcie dzielne, jak Emilka, jak ty to znosisz?? Powodzenia dziewczyny!!
milusia tak trzymaj super wiesci na pewno wroci ci teraz energia do zycia zobaczysz!:tak:
Perfecta zdrowka dla smarkaczy!! A ty sie nie daj chorobie podejsc od zadnej strony :-)
Kasiek co u ciebie, nadal bardzo boli?
Lencja wierze ze sluchajac intuicji podejmiesz wkrotce wlasciwa decyzje!!
eagle witaj z powrotem, wspaniala duza dzidzia!! A czy dobrze doczytalam ze znacie juz plec? Jak sie czujesz? Co u Asi i Tomka?:-)

przepraszam ze tak ogolnie ale sie wkrotce poprawie ;-)

Dla wszystkich chorujacych zdrowka

Witam sie i ja ! dzisiaj nocka duzo lepsza wstaam 2 razy ale tylko po to zeby malego przykryc a on spal cala noc wkoncu sie wyspalam huraaa!Michal poprzeatawial mi cos w klawiaturze i nie wiem jak to naprawic poczekam na starszego napewno bedzie wiedzial
perfecta zdrowka dla was chorowitki
asencja powodzenia na szczepieniu 2 to juz cos mam nadzieje ze bedzie szybko sprawnie i bez komplikacji

Hej melduje się że żyje....rwanie jabłek w toku udało mi się załatwić 3 kobietki do rwania więc koniec przewidujemy na sobotę uff bo padam już z nóg...no i może w następną środę (bo podobno to najlepszy dzień na przeprowadzki-środa) będę już na swoim.
Nie jestem w stanie znów was nadrobić.
Za to ja mam problem z moim dzieckiem, za nic na świecie nie chce iść spać ani w dzień ani wieczorem , usypianie go to płacz i gehenna już nie wiem co robić nic nie skutkuje, do tego budzi się w nocy z płaczem, sama nie wiem co mam robić ręce mi opadają i wyć mi się chce.

Za to ja mam problem z moim dzieckiem, za nic na świecie nie chce iść spać ani w dzień ani wieczorem , usypianie go to płacz i gehenna już nie wiem co robić nic nie skutkuje, do tego budzi się w nocy z płaczem, sama nie wiem co mam robić ręce mi opadają i wyć mi się chce.

to chyba taki czas...bo moja co prawda uśnie jako tako,ale w nocy się budzi z płaczem,a raczej przez sen ryczy:-(

no a u mnie eeee...nadal nieciekawie się czujemy.... ej wiecie że ja już jestem w 5mc ciąży??:szok:

Boże dziewczyny jaka ja miałam noc....:szok::wściekła/y: spałam może z godzinke...Szymonek tak płakał...a ja nie wiedziałam co mu jest..dałam juz czopka, na chwilke pomogło ale i tak był niespokojny, a o 4 naszło apogeum...juz nie wiedziałam co robic...brzuszek masowałam itd, juz mi pomyslów zabrakło a dziecko po prostu wiszczy z bólu!!!
Rano tez cały czas placz więc pojechałam jeszcze przed kursami do lekarza, ale nic nie stwierdził, ma katar, ale uszka w porządku, płuca i oskrzela też, brzuszek normalny...spanikowana matka!Ale co mija parę godzin a on dostaje mi nagle gorączki 38,5 :wściekła/y: był u babci ale zerwałam się z kursu i od razu do niego pojechałam...teraz gorączki nie ma,ja juz rozkladam ręce :wściekła/y: moze to ja chora jestem i dziecku wmawiam że całą noc płacze a potem dostaje nagle temp...:wściekła/y:

nie mam siły...w miedzy czasie i Kuba się budził i obaj na raz plakali...padne wieczorem jak mucha....

Kurs fajny jak zwykle, omawialismy poszczególne rodzaje cery, jej cechy itd...:happy2: a niedługo przechodzimy do pazurek(moja ulubiona część programu:-D) niestety nie mamy za duzo makijazu i wizazu:-( ale moze uda sie cos dodatkowego dla grupy ściagnąc:happy2:

Zdrówka chorowitkom
Lena wysłane

Ciał Belle!
Melduję się.
Emalia - Jak rezonans???????
Kolenderko- Jak było w Klubiku?
Oluś- Poprawy samopoczucia i zdróweczka dla Was !!!!!1
Asencja - Kochana Dzielna Mamuniu!!! Trzymam kciuki za szczepienia! 3 majcie się Kochane Robaczki Nasze!!!
Izia- Super że się wyspałaś Kochana !!! W Końcu!!! Teraz już musi byc tylko lepsiej:)
Adorea- Kochana szybkiego ukończenia jabcobrania zycze i przeprowadzki!!!! Kochana potem to Ty sobie odpocznij!!!!!
Kasiek- Jak się masz? Kochana? Jak się Masz ? O O O Powiedz mi tararararararara tutitutituti OOO Jak się masz? Mam nadzieję że dobrzejesz :*
Agi - Jak się macie w tą JUKEJOWSKĄ pogodę? ty pewnie zapracowana? A jak Polunia?
Mi Mi - Kochana jak sobie radzisz? Pewnie super:)
Lencja- Muaaaa :* Buziak na dobry wieczorek:tak:
Miluśko - Kochana może od katarku płakał? Jaś tak płakał w pierwszym dniu kataru:-( Zdróweczka dla Chłopaków a dla Ciebie duuuziiiioooo siła!!!! Niech Kosmetyczna moc bedzie z Tobą:p

Ostatnia edycja:
reklama
[
Właśnie emalia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pisz!!!!!mysłałam o Tobie, ale z tego wszystkiego zapomniałam:/melduj sie!!!!!!!
Perciu
niestety ale raczej to nie od kataru bo katar ma juz parę dni i nie było takiego cyrku...a jak Jaś??My od urody musimy miec moc:-D
Kolenderko jak tam w klubie?co u Twojej Ewusi ?Zdrowa?(jedna i 2:-D )

ta niania jest boska!!!!!!!!!!!!:-D ale się usmiałam, z takim doswiadczeniem i przeszlością chlop ma pewnie wielkie branie:-D

Do góry