Dziewczynki Kochane dzięki za zainteresowanie
Jasiek zdrowieje. Wczoraj wezwałąm lekarza bo coś mi charczeć zaczął ale okazało sie że to końcówka infekcji i katarek geściejszy i ma prawo pocharkiwać. Uffff ------> nadgorliwa Matka
Ja mam wyniki wspaniałe! Nawet mnie cholesterol spadł
Pozostał jeszcze wynik układu krzepliwości krwi do odebrania. A to pewnie w niedzielę zrobię i pewnie trza mi się bedzie wybrać do kardiologa bo 1000% fibrynogen - czyt. krzepliwośc krwi mam z 50% ponad normę! Ale to się leczy farmaceutycznie i zastrzykami z heparyny w brzuchol. A do tego przyzwyczaiłam się podczas ciąży bo przez całą ciąże brałam i sobie sama zastrzyczki robiłam! Więc spoko
U ginekologa była ja
Ale badania ja nie zrobiła bo ja @ dostała! Ale za to dostała skierowania na USG piersi i transwaginalne .
W sobote mnie jeszcze czeka badanie krzywej cukrowej i insulinowej oraz prolaktyny. Na to musze poświecić 2h i co godzinke od wypicia ulepku się stawiac na pobranie ale to mi nie przeszkadza bo zrobie na wiatracznej gdzie jest zagłębie lumpków więc pewnie do dom wróce obłowiona po pachy
]
Jasiek dzisiaj od rana daje popalić jak stary
On mi dzisiaj tyle rzeczy rozwalił że limit wyczerpany na 2 miesiące

Teraz na szczęście moje śpi gadzina . Ja zdążyłam posprzatać i teraz sobie kawku piju przy komputeru moju
Jasiek zdrowieje. Wczoraj wezwałąm lekarza bo coś mi charczeć zaczął ale okazało sie że to końcówka infekcji i katarek geściejszy i ma prawo pocharkiwać. Uffff ------> nadgorliwa Matka

Ja mam wyniki wspaniałe! Nawet mnie cholesterol spadł
Pozostał jeszcze wynik układu krzepliwości krwi do odebrania. A to pewnie w niedzielę zrobię i pewnie trza mi się bedzie wybrać do kardiologa bo 1000% fibrynogen - czyt. krzepliwośc krwi mam z 50% ponad normę! Ale to się leczy farmaceutycznie i zastrzykami z heparyny w brzuchol. A do tego przyzwyczaiłam się podczas ciąży bo przez całą ciąże brałam i sobie sama zastrzyczki robiłam! Więc spoko
U ginekologa była ja
Ale badania ja nie zrobiła bo ja @ dostała! Ale za to dostała skierowania na USG piersi i transwaginalne . W sobote mnie jeszcze czeka badanie krzywej cukrowej i insulinowej oraz prolaktyny. Na to musze poświecić 2h i co godzinke od wypicia ulepku się stawiac na pobranie ale to mi nie przeszkadza bo zrobie na wiatracznej gdzie jest zagłębie lumpków więc pewnie do dom wróce obłowiona po pachy
]Jasiek dzisiaj od rana daje popalić jak stary
On mi dzisiaj tyle rzeczy rozwalił że limit wyczerpany na 2 miesiące

Teraz na szczęście moje śpi gadzina . Ja zdążyłam posprzatać i teraz sobie kawku piju przy komputeru moju
małe (3 cm ) roladki z poledwiczki wieprzowej z fetą , dużą ilością pietruszki i odrobiną czosnku:-) Przegryzł ziemniaczkiem i popił soczkie z czarnego bzu
Klara już śpi, padła, wreszcie chwila spokoju. Ja lece na serial, czekam na mężusia i będę robiła sałatkę z tuńczykiem i makaronem