Cześć dziewczynki, pamiętacie mnie jeszcze ?

Ałłła, nie bijcie
U nas rzygająco

Przedwczoraj Piotrek, wczoraj w nocy Goska, teraz moja mama, która akurat jest u nas.... Ale to jakiś mało złośliwy wirus, trzyma tylko około pół doby....
Jak czytam o jedzeniu Waszych maluchów to zazdroszczę Wam niemiłosiernie!!! U Gosi właściwie w ogóle trudno mówić o jedzeniu- mianowicie:
rano ok.8-9 wypija ok 300ml mleka
czasem ok 12 zje jeden gryz suchego chleba
ok 14 serwujemy obiad, którego nawet nie spróbuje....
później cały czas podtykamy jej coś pod nos, czasem ok 16 zje danonka, albo jednego gryza banana, ale rzadko....
o 19 kaszka- czasem jedną łyżeczkę, a czasem dojdzie do trzech
na noc ok 60 ml mleka
I tak jest od przeszło miesiąca. Ja już odchodzę od zmysłów.....
Śledziłam Was na bieżąco, z tego co najbardziej pamiętam:
Kasiek- bardzo cieplutko Cię przytulam, myślałam o Tobie cały czas, zwłaszcza gdy prowadziłam auto.... Jak się teraz czujesz, nadal jesteś poobijana? A jak interesik? Ruszył?
Klementinka- Jeremi absolutnie przeuroczy! Do schrupania! Gratuluję Kochana!
Milusia- Kochane Ty moje Słoneczko! Aż mi się papa ucieszyła jak przeczytałam Twój post, w ogóle widzę, że każdy jeden Twój wpis jest pełen optymizmu, chociaż każda inna na Twoim miejscu byłaby zgorzkniała, umęczona, udręczona itd.... Jesteś wielka!!! A bliźniaki widziałam, rewelacja! No i fajna historia z tą Twoją "bliźniaczką"- hehe, pozazdrościłaś synom
na-tuska- widziałam Twój wpis o promocjach na Czecha... to Ty tam mieszkasz?

Może się znamy????? Jak piszesz o jedzeniu Emilii to jakbym o Gośce czytała- pogrzebać palcami na talerzu i wyrzucić na podłogę,,, eh.....
Emalia- bardzo mocno trzymam kciuki, zeby Twoje samopoczucie zostało już niezmiennie dobre i, zebyś już nie miała powodów do zmartwień ani zdrowotnych, ani żadnych innych! Kiedy mamy trzymać kciuki za wizytę u neurologa? Cieszę się z Tobą z łazienki! Przy okazji moze zdjęcie zrobisz i sie pochwalisz? I pochwal się jeszcze co kupiłaś mężowi, może coś doradzisz przed zbliżającą się Gwiazdką...
kreatorka- jak cudownie, że wróciłaś do nas!!!! Uwielbiam czytać Twoje posty! A głosiki oddaję codziennie systematycznie!
Agi- smaka mi narobiłaś tym popcornem, ale nagroda Ci się należała
Milka- hehe, pewnie to Olaf nauczył Ercia wyżerać smakołyki z szafek co? U nas tak właśnie było, jak jeszcze kiedyś Gosiak coś jadł :-(
Julia- Współczuję problemów z usypianiem Meli. wiem co to znaczy.... spróbuj rzeczywiście wykorzystać rady z tej książki "Każde dziecko może nauczyć się spać" , choć po moim Piotrku wiem, że nie na wszystkich to działa, ale na niego w ogóle nic nie działało, w przeciwieństwie do Gosiaka, która zasypia sama prawie od początku...No i gratuluję pięknego terminu ślubu!
Perfakcia- ale fajne okazyje złapałaś, co to za księgarnia, że takie promocje na ksiazki? Bo ja dziś kupiłam dla Piotrka elementarz Falskiego i dałam przeszło 4dychy
konniczynka- bardzo dobrze, ze przypomniałaś mi o robieniu zdjęć do kalendarza, w końcu rok się już kończy- dzięks! :-)
Anik-dobrze, ze wyniki Oskarka są ok! Mam nadzieję, ze podróż zniósł dobrze, na szczęście jest ładna pogoda, to możecie jakieś przerwy w podróży robić...
dorotkade- bardzo mi przykro :-( Świeczuszka dla babuni
[*], moja odeszła przeszło 11 lat temu i do dziś mi jej brakuje, często mi się śni. Babcie to skarb! A kiedy przyjedziesz do Torunia? Dobrze pamiętam, że pisałaś, że znów będziecie tu mieszkać?
Asnecja- szacuneczek za ogarnianie tej Twojej ferajny! A chłopaki ładnie Ci ważą, fiu fiu!:-)
Hehehe, przed chwilą była trzecia a teraz znów jest druga, to mogę nadrabiać dalej 
iziatcz- i jak, chałupka sprzątnięta? Mam przyjechać na kontrolę?
mamakubulki- i jak randka z mężem? Byliście w kinie? Na jakim filmie? Fajny był?Ale Ci dałam zestaw pytań hihi
Liza- przytulam, mam nadzieję, ze znajdziecie jakieś rozwiązanie....
Nadika- ja myslę, że waga ma chyba niewiele wspólnego z jedzeniem, bo Gosiak waży 11,5kilo, a nie je właściwie nic od dość dawna....
agast- gratulacje "przyszywana" ciociu :-)
Lena- gratulacje dla brata! W co się wystroiłaś na ślub?
żyrafka- pokrzywka zeszła? A nie szczepiłaś go akurat na świnke,odre,różyczke? U nas po tym szczepieniu była masakra wysypane całe ciało, ale pielęgniarka mówiła, ze może tak właśnie być.... A jak Twój kaszel? męczy nadal?
aisa- nadal wszystko myjesz?

A jak teść? Już w domku?
Lencja-jak nocki Neli? nadal się przebudza? Noooo, to mamy dłuuugi łikend, co nie?
Olavip- gratuluję ciociu :-)Kupiłaś już coś dla braciszka maluszka? Dla 5latka bardzo polecam jakieś auto z lego city, są w różnych przedziałach cenowych, więc coś wybierzecie.... (najlepsze są policje- wdług mojegop Piotrka oczywiście- statek, tir, helikopter:-)) A propos poduszki- Gosiak zaszypia na poduszki, ale później często się z niej przekulnie...
ewelinka- ale teraz zapracowana jesteś.... dużo siły i energii na najbliższe dni!
gosiagro- do nauki picia prosto z kubka są takie fajne przykrywki na kubek
TOMMEE TIPPEE Przykrywka treningowa 2szt do kubka treningowego 18m+ - Ceneo.pl Kiedyś Piotrek z tego korzystał i w dwa dni nauczył się pić prosto z kubka, Gosi zamierzam wkrótce też kupić, koniecznie z przeźroczystym kubeczkiem, żeby było widać jak płyn się przelewa- polecam!
Olafasola- zazdroszczę swojskich jajek i swojskich malinek, dawaj namiar do koleżanki to też jej podrzucę jakieś ciuszki po Gosi
MagdaM- fajnie, że się odezwałaś. kurcze, ja też pracuję popołudniami, pewnie tak jak ja rozmijasz się z Szymonem, co? To jest mój największy ból jesli chodzi o moją pracę.... A Szymonek piszesz, że ze szkoły zadowolony? Dużo ma w klasie sześciolatków? Nie żałujesz, że go juz puściłas do szkoły? Sorry za tą ilość pytań, ale będę musiała decydować co z Piotrem za rok i mam mętlik w głowie....
Kasiulka- coś się nie odzywasz.... to dlatego, że dużo odpoczywasz? Jak się czujesz Kochane?
eagle- no gratulacje Kochana za pana brzuszkowego! Będzie ładnie broić z Tomaszkiem, a Asia będzie ich karcić i wychowywać, hehe

Jak się udała imprezka? Asia zadowolona? Wielkie całusy urodzinowe dla niej!
adorea, czyli jabłkia już zerwane, tak? Udanej przeprowadzki, skup się w nocy, żebyś zapamiętała sen
koriander- a gdzie Ty jesteś jak CIę nie ma, hę????
Chyba o nikim nie zapomniałam........ to mówię dobranoc