milka, kreatorka, kajdusia Wszelkim chorobom mówimy stanowcze NIE;-)
julia Niedużo płacicie za salę

U mnie nie było problemu z usypianiem. Najpierw mała zasypiała przy cycku, potem ze smoczkiem, teraz bez niczego, chyba że nie może zasnąć lub nie zje kolacji, to dostaje butlę z mlekiem, podobnie jak Pola
Agi.
Odkładam ją do łóżeczka i wychodzę. Czasem trochę marudzi i płacze (częściej przy popołudniowej drzemce), ale nie zaglądam do niej i w ciągu paru minut zazwyczaj zasypia.
perfecta Książka już przeczytana?;-)
natalia Emilka od dawna nie chce jeść zbyt dużo. Nawet w swoich najlepszych czasach zjadała niewiele: trochę gęstej kaszki na śniadanie- niewiele, na drugie kanapka z pomidorem i parówką, max 190g obiadku, kilka chrupek kukurydzianych lub inna przekąska, na kolację owsianka lub kasza manna z owocami- czasem całkiem dużo. Obecnie: mało kaszki na śniadanie, potem np. wafel ryżowy, obiadu czasem z wielkim trudem uda mi się w nią wcisnąć może ze 100g, ale zazwyczaj kończy się na kilku łyżeczkach, kolacja- kilka łyżeczek lub nic i wtedy dostaje do spania mleko i wypija ok.80-150ml
emalia Najlepsze życzonka dla męża :-)
lena Jak twoja waga? Przytyłaś trochę czy dalej z ciebie taka chudzinka?
klementinka Powodzenia w cycoleniu.
milka Jesteś na jakiejś podyplomówce? Jak mężowi podoba się w nowej pracy?
Ech, a ja znowu zmęczona po pracy- po 15 znalazłam kilka minut na śniadanie

Coraz ciężej się robi, a grafik listopadowy nie wydaje się lepszy

Na szczęście jestem na plusie godzinowym z października, dzięki czemu może będę miała w drugiej połowie listopada 5 dni wolnego.