• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

Koriander- bidaki :-( Dużo dużo zdrówka dla Was. A może jakieś suche powietrze macie w tym mieszkaniu? Może nawilżacz spróbujcie.... Hehe, jak mi się zachce woskować uszy, a sama nie będę umiała to wiem gdzie się udać :-) Oczywiście wiem, że to nie dla dzieci- pisałam o tym dla Lizy, a nie dla jej dzieci ;-)
.

aa to zle doczytalam :-) Mam nadzieje ze tobie swiecowanie nigdy nie bedzie potrzebne, ale w razie czego mama na pewno chetnie wykona :tak:

reklama
cześć
u nas wsio oki, w środę idziemy na zaległe szczepienie. Majusia na spacerkach biega z prędkością światła, słowo chodzenie jest jej obce:baffled: zaczepia i macha do obcych ludzi:-) a co gorsze nauczyła się piszczeć i trenuje swoja skalę głosu baardzo często:sorry2::sorry2::sorry2::-D

Zdrówka dla wszystkich chorych i tych dużych i tych małych, najgorsze to chore dziecko :(

Agi - jestem pewna że wasz dzień ślubu będzie cudowny i najwspanialszy:tak::tak:

zyrraffka - jak się czujesz brzuchatko?:-)

kajdusia - już po 5 minutach rozmowy z Piotrusiem wiedziałam, że to bardzo mądry chłopiec:tak:

oo to i sobie popisałam:baffled: Majusia domaga się swoich bajeczek w komputerze

o matko, to jeszcze go drukuja? mam stary egzemplarz, Ala ma kota As to pies Ali:-) to zdania nie do pobicia :-)
Szukałam po ksiegarniach i w necie czegos lepszego i naprawdę nie ma :rofl2: W fajnej kolejności Falski wprowadza literki i robi z nich czytanki, dzieki temu dziecko umiera z dumy, że wiążąc dosłownie kilka podstawowych literek już czyta całe OPOWIADANIA :-D:-D

Ale się dzisiaj z Wami zasiedziałam, dobra spadam już, do wieczora :-)

kajdusia,nadika-kupiłam na allegro używana mi sie udało wylicytować za 81 plus przesyłka ale jest jak nowiutka teraz spojrzałam i sa na allegro nawet ta ma więcej dodatkowych ludzików Duża Farma Little People ** Fisher Price (1939676228) - Aukcje internetowe Allegro
kupiłam jeszcze taki domek tez jest super ale nim bawi się przeważnie Marysia chociarz Zosia juz ją podejrzała i sadza lalki na kibelek i mówi eeee do wanny wsadza i mówi kąpu kapu Zestaw Little People Fisher Price - domek. (1915291603) - Aukcje internetowe Allegro

Kajdusia - chirurga musimy odwiedzić,bo Jagoda ma przepuklinę....:crazy:

Julia - a ja znam Zamiemyśl bo to blisko mnie!Poza tym mam tam ciotkę i koleżnankę:happy: Ja mieszkam za Śremem 15km jeszcze:-D więc mam dalej na Pzń niż ty:-D

wiem,że ktoś jeszcze się o coś pytał ale nie pamiętam... Już nie mogę:-( wszystko mnie boli....
Wiecie co mi lekarz powiedział.... eee że wszystko z moimi wynikami jest ok,a nawet super:baffled: nic z tego nie rozumiem....:no: może mi się wydawało,że są nie teges bo kilka rzeczy poniżej normy delikatnie, albo troszkę za dużo - a do tej pory były idealne, więc może takie wahania delikatne to są mimo wsio "super" wyniki... Martwiła mnie glukoza,bo po 75g miałam 135 a norma do 140,ale dok powiedział,że skoro zabrakło tych 5 tzn że wsio ok:baffled: wiecie ogłupiałam po tej wizycie... Dobrze że w brzuchalu wsio ok;-) synek nadal ma "fujarę na pół ekranu"(z tego tekstu nie mogę:-D) i ma już 654g:happy: i wszystko na swoim miejscu.
p.s.znowu dostałam coś tam "dowcipnego" bo znowu jakieś dzikie upławy mam:baffled::-(:crazy:

reklama
Zdążyłam zrobić dwa zajęcia studentom, odebrałam zaległą nagrodę za konkurs internetowy w Rossmanie i zaliczyłam zakupy w mięsnym i jestem z powrotem.:-) Teraz trza bedzie obiad na jutro przyrządzić, bo bedę cąły dzień poza domem :baffled:
gosiagro- Wasza Majusia jest bardzo komunikatywna :tak: Dzięki za komplementy dotyczące Piotrka, ale jakbyś go zobaczyła w grupie na zajęciach nie postawiłabyś na niego złamanego centa :-D Taki typ :rofl2:
ewelinka- dzieki za linka,ale chyba na razie się jednak nie zdecydujemy, musimy w tym roku postawić na zabawki "małogabarytowe", dopóki dzieciaki mają wspólny pokój....
olavip-aaa rzeczywiście, czytałam o tej przepuklinie :-( Trzymam kciuki za wizytę u chirurga! Super, że u gina wsjo ok! Synus duży :-) A nazywacie już go jakoś? :-p:-p
Koriander- spokojnej, nieprzesmarkanej i niezatkanej nocy życzę :-)
Milka- miałam Ci napisać, że wyszła nowa część Magicznego Drzewa- zakupiliśmy właśnie w Empiku,chyba dobrze pamiętam, że Olaf też bardzo lubi ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry