Liza
Fanka BB :)
Hej
Ja teraz dopiero bo z rana wizyta u dentystki, wrócilismy, Mikołaja polozylam o 11:50 i spi do tej pory
ja jem obiad bo zglodniałam a po wyrwaniu zeba jakos nie moglam tak ;/ poczekalam 2h plus 2h;P
Perfecta ja tez codziennie sprzatam;P do tego ze 2-3 razy dziennie odkurzam bo Mikolaj mi tak rozwala wsio,kruszy kanapecki ze....
juz przywyklam....
Ja teraz dopiero bo z rana wizyta u dentystki, wrócilismy, Mikołaja polozylam o 11:50 i spi do tej pory
ja jem obiad bo zglodniałam a po wyrwaniu zeba jakos nie moglam tak ;/ poczekalam 2h plus 2h;PPerfecta ja tez codziennie sprzatam;P do tego ze 2-3 razy dziennie odkurzam bo Mikolaj mi tak rozwala wsio,kruszy kanapecki ze....
juz przywyklam....
ale owtórki z seksmisji bym nie chciała
za pół roku do kontroli... Rokowania - może zginąć za 10 lat albo wcale
a że Jagoda jest mała to na razie nie planujemy operacji,bo to można zrobić w każdej chwili
poza tym się wku*** troszku.. siedzę na poczekalni, kolejka ogromna<czekasz w kolejności jak przychodzisz,a spóźniłam się jeszcze bo wypadek był po drodze> i czekam w tej kolejce i mnie olśniło,że nie mam RUMUA ostatniej..pytam babki w rejestracji czy musi być,a ta że oczywiście inaczej nie będę przyjęta-siora mi wiozła to ***** 15km,a jak weszłam do gabinetu to lekarz chciał ode mnie TYLKO skierowanie i nic więcej