reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

gosiu- biedna Majeczka, tak źle znosi szcepienie, mam nadzieję, ze szybko gorączka minie!

julia- współczuję, proszki p.b. nie pomagją??

kasiek- przyjdzie czas i uda wam się pozbyć smoczka i tak już postęp jest. Mam nadzieję, że szybko otworzycie sklep i będzie super prosperował!

koriander- dobrze, ze nocka już lepiej. Niestety kaszel długo męczy :(((

Łukasz z mężem zrywa tapety. Jak mąż wyniósł meble to się okazało ze za meblami 4 rodzaje tapet sa na ścianie :szok::szok::szok: chyba ze sto lat mają.

Jak nie zapomnę to później wstawię zdjęcia jak Łuki zrywa tapety.

reklama
Nadika!!! - &&&&&&&&&&&&&&&
Kasiek - a co WY za sklepy otwieracie? jakaś zacofana jestem?
Gosiu - o kurczaczek dobrze że gorączki już nie ma, już się boję naszego szczepienia:eek:.. CO mnie zastanawia to czemu Wy wzystkie już prawie po szczepieniu a nam kazała przyjść w styczniu
Koriander - biedna Lilusia, tak mi jej żal jak napisałaś jak się bidulka męczy.
Percia - a jak Jasiek? też był chory?
Zyraffka - chcemy zdjęcia!
Lena - co tam u Was??!Idziecie na te Andrzejki czy nie w końcu??
Kreatorko - czy Ninie mijaja to cosik co zaatakowało jej buźkę??

na razie tyle.... postaram się poczytać więcej później...
my dzisiaj nie spaliśmy nic i nie wiem o co chodzi:no: mam nadzieję,że chociaż prześpię się jak Żaba pójdzie spać w dzień....

Witajos się Kochanos Dziewczynkos!
Jasiek zdrów jak ryba!!!! Zbadany od stóp do głów i nic się nie dzieje po za tym ze wychodzą PIĄTKI razem z trójkami... Dletemu tak sie dzieje. Po drodze jeszcze szaleństwo realowo-zakupowe i mam spokój w sobotę mogę jechac do fryca:)
Nadika- Kciukiiii trzymam mocno!!!!!!!!!!!!!!!! Daj znać jak wrócisz!!! Cały czas mysle o Tobie i wysyłam dobre fluidki! Zdróweczka dla Natanka!!!!
Zyrafciu
- Kochana zdrówka dla naszego najlepszego fachowca od tapet!!!!:*
Kolenderko- Przeganiam kaszel A KYSZ A SIO A PSIK AKICH :*:*:*
Julia- to od ciśnienia ta głowa.... Kochana 2 apapy powinny załatwic sprawę
Kasiek- :*:*:*:* Dziękuje Kochana!
Gosiu- Zdróweczka dla Majuśki! Niech szybko osłabienie idzie precz! Zgadzam się z Kolenderką Organizm walczy z wirusami! Buziaki dla Was Dziewczynki!

My też idziemy na drzemkę. Dawno się Hanusia nie pokazywała

24qjzog.jpg

reklama
My też idziemy na drzemkę. Dawno się Hanusia nie pokazywała

Zobacz załącznik 410966

ślicznusia:-)

perfecta- cieszę się, że Jaś zdrowiuki. Mam nadzieję, że ząbki szybko wyjdą. Już piątki??

gosiu- super, ze Majeczka ma się lepiej i apetyt dopisuje:-) jak napisałaś o miseczce zupy to straszniemi się rosołu zachciało ale nigdy mi nie wychodzi smaczny :(((((((

Do góry