reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ola- Jagoda cudowna. Ona coraz bardziej do ciebie podobna kochana. :-)
chociaż Ty jedna tak uważasz, no!:-) bo wszyscy twierdzą,że wykapany tatuś..
A nawet jak się zapytasz "czyja jesteś córeczka?" to Jagoda odpowiada "tatusia" a mamy to już nie:-D

Kreatorko - mam nadzieję,że się trzymacie... pamiętajcie,że Maks jest teraz aniołkiem i czuwa nad swoją rodziną i bliskimi, na pewno jest mu tam dobrze....

reklama
ten chłopiec żyje,ma teraz 2 latka, ale nadal jest to wszystko bardzo sweza rana dla wszystkich bo każdego dnia rodzice widzą cierpienie dziecka....dlatego zawsze przezywam smierć i choroby dzieci....jak widze malutkie grobiki to bym siedziała i nad nimi płakała.....

Mam to samo,przezywam smierc dziecka,wyczulona jestem po tym jak Mela sie urodzila,nie lubie juz ogladac filmow gdzie sa male dzieci i gdy cierpia..;(

Milusia- już wiem dlaczego Bóg dał Ci dwoje dzieci. Bo masz kochana wielkie serducho!!! Nie smutaj się, tulam mocno Ciebie i łobuzy;-)

Lenka- wracaj z pracy, bo nie mam z kim pisac:rofl2::-);-)

Kajdusiu- co tam u Was? Jak tam nasza Otylka i jej braciszek?

Edit; witaj Lenko, dostałaś paczuszkę :)

Ostatnia edycja:
Milusia- już wiem dlaczego Bóg dał Ci dwoje dzieci. Bo masz kochana wielkie serducho!!! Nie smutaj się, tulam mocno Ciebie i łobuzy;-)

Lenka- wracaj z pracy, bo nie mam z kim pisac:rofl2::-);-)

Kajdusiu- co tam u Was? Jak tam nasza Otylka i jej braciszek?

Edit; witaj Lenko, dostałaś paczuszkę :)

ide spać bo mam mdłosci:):-):-)

Ja tylko na chwilkę
Jedziemy na zakupki za chwilkę. Chyba juz wodną mikołajową matę kupię dzisiaj i bedę zaciskać zeby by szybciej Jasiowi nie dać.
Po pampersiki jadę do reala. Zakupię 2 paczki będzie spokój na 2 miesiące,
Milusia- Przytulam Cię Kochana!!!! Jesteś super dzielną , wspaniałą Kobietą!
Kreatorko- Przytulam mocno Kochana Bądz pewna że Maksiu nie jest tam sam! Bo i ma przy sobie mnóstwo Aniołków opiekujących się nim jak i członków rodziny którzy odeszli już z tego świata! ...Przytulam !
Olavip- Boże! Jagódka jest super! Jak pięknie wałkuje ciacho! GENIALNIE! Muszę Jaska zagonić do lepienia pierogów na świeta bo zawsze tego tyle jest że nie mam siły a tak przynajmniej teraz syn mi pomoże:p:p:p
Krakowianko- Pozdrawiam Cię serdecznie!!!!! (*) dla Aniołeczka
Lanka- współczuję uciązliwego schorzenia!
Kolenderko- :*:*:* na Dobry Dzień
Gosiu - :*:*:*: Na Dobry Dzień też!

Ja już nie pracuje więc mam wolne;)

Dzisiaj zabieram się za porządki świąteczne;)
U nas mróz masakra!a u męża w Niemczech +12 mówi ze w koszulce chodzi:)
Klementinka a jak u Was???
Perfecta udanych zakupów:*
A gdzie Magda M , Iwka, Migotka, Hefi (dziękuję za troskę), Ewa, Milka, Kajdusia, Ita, Lencja, Eagle ODEZWIJ SIĘ!Tyle dziewczyn nie pisze już;(Cobra i KasiaJ buziaczki:)

reklama
czecia??:-D
:no:
czwarta??:-)

Perfecta milych udanych zakupow!! A mate jakiej wielkosci kupujesz? Ja sie jeszcze zastanawiam czy ta wielka czy mniejsza wziasc.. :confused::confused::eek:

kreatorka wlasnie co z Niny jezyczkiem, znika powoli to czarne?

Dzis wysylam babcie do Klubu Maluszka niech cwiczy :-)

Do góry