reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Koriander tez myslalam o macie do buta, jednak wzielabym miejsza, bedzie mogl na stoliku rysowac, fajne sa tez te do samochodu calkiem male

a ja odkrywam uroki bujaczki fishera, Jeremek spi slodko a my z Jasiem odkurzylismy w domku, teraz pijemy sobie, mama kawke a synus soczek i szukamy prezentow na necie
my do auta mamy Magic Board z dlugopisem na sznureczku (bardzo praktyczne:-)) i super sie sprawdza
Ale masz sielski poranek :-D

reklama
My siedzimy też z kawką nowe 405 [HDTV (720)].jpgi pozdrawiamy bb ciocie

Hej.

Lizka- może i ciebie bierze? Jak dzisiaj dzieciaczki?
Lenka- może coś ma z termometrem bo u mnie dużo cieplej ;-)

Klementinka- fajnego masz pomocnika.
Iza- ja nie wyobrażam sobie jeszcze odstawić "dydy" Jasiowi> skubaniec jest tak cwany ,że jak mu wypadnie w nocy to przez sen maca ręką wokoło i szuka a jak mu wpadnie w łapkę to od razu do buzi:-)

Kasiulka- jeszcze trochę i Ci przejdzie.
Kasiek- mi też nie ma kto posprzątac. Ja zrobie jedna rzecz a Jasiek w między czasie rozwali trzy.

Milusia- :cool2:

Percia- miłego zakupkowania. Ja na otwarciu biedronki kupiłam 6 pacze, więc na razie mam luzik z pampkami.

Miłego dzionka.

Ciekawe jak zyraffce minela noc po wczorajszych emocjach :-D

gosiagro macie juz jakies ciekawe aranzacje na nowe pokoje? Bedziecie sami projektowac kuchnie czy kupujecie z "gotowcem"?

milusia ty nasza supermenko
wink2.gif

Kajdusiu kochana snilas mi sie dzis! CO u was???? Jechalas na rowerze ktory Radek ciagnal za samochodem :szok::eek:

Ostatnia edycja:
Hej... jej, usypiam na siedząco... młody też już drzemie... wczoraj pełna energii a dziś jej kompletny brak... buhu... :no: kto za mnie posprząta i ugotuje???

ja mogę ci podesłać trochę energii bo mam jej dzisiaj baaardzo dużo:-):-) a to z powodu zaplanowanego właśnie styczniowego weekendu u fajnych ludzi w Amsterdamie:cool2::cool2::rofl2::rofl2::rofl2: ale się cieszę:-):-)

a ja odkrywam uroki bujaczki fishera, Jeremek spi slodko a my z Jasiem odkurzylismy w domku, teraz pijemy sobie, mama kawke a synus soczek i szukamy prezentow na necie

super, fajnie czytać takie posty:tak:
ciekawe jak sobie mi_mi i Asnecja radzą?

My siedzimy też z kawkąZobacz załącznik 412849i pozdrawiamy bb ciocie

ale ten twój Michaś wieeelkiii:-D

koriander - już Nince znikało, już było lepiej, ale widze, ze znowu ma cały jezyk czarny :-( czyli pewnie długo sie zejdzie zanim ją wyleczymy

oby jak najszybciej paskudztwo przeszło:tak:

gosiagro macie juz jakies ciekawe aranzacje na nowe pokoje? Bedziecie sami projektowac kuchnie czy kupujecie z "gotowcem"?

a wiesz właśnie wczoraj bylismy ogladac kafelki do łazienki i takie tam inne pierdólki, a co do kuchni to mysle ze tak jak w obecnym mieszkanku zrobi nam projekt jakaś firma i wykona, w sumie to może weźmiemy tą samą, bo z tych jestem zadowolona:tak:

Witam:-)

Karolina dwie noce spała u siebie w łóżeczku, a dzisiejsza znów pobudka o 3:-( i mimo prób położenia i uśpienia skończyło u nas w łóżku gdzie momentalnie zasnęła.
A ja dziś i wczoraj koszmarnie się czuję. Zatrułam się czymś.:-(

ja mogę ci podesłać trochę energii bo mam jej dzisiaj baaardzo dużo:-):-) a to z powodu zaplanowanego właśnie styczniowego weekendu u fajnych ludzi w Amsterdamie:cool2::cool2::rofl2::rofl2::rofl2: ale się cieszę:-):-)

a wiesz właśnie wczoraj bylismy ogladac kafelki do łazienki i takie tam inne pierdólki, a co do kuchni to mysle ze tak jak w obecnym mieszkanku zrobi nam projekt jakaś firma i wykona, w sumie to może weźmiemy tą samą, bo z tych jestem zadowolona:tak:

zapowiada sie goraca zima :-):-):-D :*
Super, na pewno bardzo ekscytuajce tak sobie urzadzac nowe gniazdko :tak::-D

Hej... jej, usypiam na siedząco... młody też już drzemie... wczoraj pełna energii a dziś jej kompletny brak... buhu...
no.gif
kto za mnie posprząta i ugotuje???
Kasiu moze jakas porzadna kawa?? Albo orzezwiajacy prysznic :-p

Ostatnia edycja:
Hejka
Zaraz zajrze na zamkniety...

Emalia nie no niewiem raczej mnie nic nie bierze, glowa mnie dzis boli ale to od problemów i tego wszystkiego, juz nie mam sily poprostu... :-(

Z Hania lepie, chlopaki katar i pokasluja, juz mam tego dosc:-(

reklama
a ja postanowila zrobic dzis eksperymetnt i poświęcić cały dzień na zabawy z chlopcami...chce zobaczyc czy to przyniesie jaka kolwiek poprawę
:cool:
jak na razie nie...
robilismy juz ciasteczka (mam zdj ale może potem wstawię), domek ze stołu,ale dalej nic...ciasto na ciasteczka jedli surowe zamiast robic foremki, gruźli się i bili przy tym....teraz spią więc powiesiłam juz pranie i się ogarnęłam....
Co proponujecie dalej?jakie zabawy???:eek:

Percia udanych zakupków ja tez jak coś kupię w prezencie, to nie wytrzymam i daję prędzej:-D
Liza, Ewa zdrówka:*

kończe bo dzici się jakos budza...(godzina snu i koniec??:confused: )

Do góry