reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

buuuuu, ja chcę z Wami posiedzieć i kiedyś w spokoju Was poczytać..... W pracy mi żyć nie dają, dom zapuszczony, jutro nagrywamy kolędy te co to je po nockach aranżowałam.... Niby marzę o Świętach, ale jak sobie pomyślę o przygotowaniach to :baffled:
Całuję wszystkie chorowitki i chorowitków, ściskam Ciężaróweczki, trzymam kciuki za Wiki i w ogóle myślę o Was non stoper...
Buziiii

Kajdusia podziwiam cie za to zaangazowanie i wogole:) mam nadzieje ze jednak w swieta ladnie sobie odpoczniesz:)

reklama
matko Kobiety dobijcie mnie bo ja już nie mogę:-:)-( noc - MASAKRA! w życiu nie miałam tak chorej Jagódki, bidulki mojej... wczoraj tak płakała,że ja ryczałam razem z nią! Całą noc siedziałam na łóżku oparta o ścianę a na rękach dziecko moje biedne:no: mam nadzieję,że dziś już będzie lepiej... lekarstwo antybiotyk niestety ohydny i muszę jej wmusić siła:-:)-(

Kajdusia - dasz radę!
Ita - już się nie mogę doczekać kolejnego maluszka po-czerwcówkowego hehe:-) moja siostra też rodzi w styczniu,ale ma termin na 10.

Agi - Kochana dasz radę! Może akurat Polusia będzie grzeczna w samolocie:tak:A te drzemki to eee:szok: moja śpi 1h a od jakiegoś czasu to często omija popołudniowe drzemki w ogóle.... A idzie spać ok.20 - 7ew. do 8 rano i zdarza jej się obudzić,ale ona się budzi bo się czegoś boi chyba, jak przytulę jest ok...
Gosiagro - super że wyniki są ok!

sorki ale dziecko wzywa, więcej nie odpiszę...

Witam. Spróbuje cosik napisać choć nie ma weny. Dół na maksa.

Ola- ściskam mocno i zdróweczka dla Jadodzi.:*
Julia- najlepszego dla Meli ( mój Jasiek też dzisiaj ma półtora roczku)
Gosia- super ,że wyniki ok, Oby już tak zostało. Trzymam kciuki za rezo męża &&&
Aguś- nie stresuj się za wczasu. Lot na pewno będzie udany.
Kajdusia- pracocholiczko kochana, jeszcze trochę i odpoczniesz ;)
Ita- hej hej. Ale ten czas zleciał. Zaraz będziesz tuliła dzidziusia. Fajnie :)
Kreatorka- Co tam u Was? Ja Ninka?
Lizka- jak tam dzieciaczki? Lepiej już?
Lenka- jestem myślami z Wami i Wikusią :-(
Milusia, Percia, Ewelinka,Ewa, Anik-, Zdec , Lencja , Iza, Milka, MagdaM,- Hop hop!!!

Wszystkim chorowitkom zdróweczka :)

Ostatnia edycja:
Ola wspolczuje, zdrowka Jagodce
Ita na razie jezdzimy na dwa wozki, zastanawialam sie nad tym phil&teds ale nie ma mozliwosci zeby jedno dziecko spalo na plasko wiec jak juz to na pozniej
jakos sobie radze, czasami trzeba zacisnac zeby i przetrzymac ale nic nie trwa wiecznie, Jeremek jest juz coraz bardziej kontaktowy, Jas zaczyna zauwazac brata, coraz lepiej

Jestem, jestem cały czas podczytuję:)

ita super że już tak blisko terminu. Tak mi się też czasem marzy...

Ago Twoja Pola to chyba jakieś złote dziecko. W dzień to pal licho, ale w nocy ja czasami wstaję nawet po 5 razy, więc rano jestem padnięta, a o 4:30 do pracy wstaję:( Zazdroszczę...

Byliśmy dzisaij na USG, tych co wam kiedyś pisałam sposorowanych przez Fundację McDonalds. Super zrobili małej USG brzuszka i węzłów chłonnych. I jak tam pojechaliśmy to mój mąż poznał tego lekarza, bo robił nam wcześniej USG główki małej i przy okazji jak byliśmy to też nam zrobił w ramach darmowych badań. Na szczęście wszystko jest w porządku.

Piszecie o dentystach, ciekawe kiedy my będziemy mieć z czym do niego iść:cool2::cool2:

ita jak na dwa wózki???? My ledwo dajemy radę na jeden;)

Witam sobotnio, wlasnie wrocilismy z pysznego obiadku w restauracji Lilcia podrywala kelnerow :-D

olu kochana duzo zdrowka, biedna Jagodka :-( Do trzech dni antybiotyk musi zaczac dzialac jesli nie to chyba powinnas to skonsultowac jeszcze raz z lekarzem..

zdecku orientujesz sie do kiedy te badania sa przeprowadzane..? Chetnie bysmy skorzystali ale nie wiem czy sie zalapiemy ..

ita Klementinka tutaj czesto widuje takie "dwupietrowe wozeczki nie wiem czy o tym piszesz Klementinko? A Buggy Board albo te doczepiane krzeselko u was sie nie sprawdzi?

Kajdusia czesc :-D:cool2:

perfecta jak sprzatanko???

Olavip bardzo wspolczuje Jagodce, mam nadzieje ze antybiotyki zaczna dzis dzialac i nocka bedzie o wiele spokojniejsza!!!

Emaila rowniez najlepszego Jasiowi i w te pogode duzo zdrowka:)
a co to za dolek?

Zdec ja pierwsze slysze o tej funadcji,powiesz cos blizej o niej?
Powiedz mi czy po tym kanalowym bolal cie ten zab? bo mnie boli,niby prawo ma do trzech dni,a jest czwarty i mnie pobolewa;/ niewiem czy to czasem nie zly znak...

Ja juz mam ukochanego w domku:) do poniedzialku bedzie,wiec bede mogla sobie pare spraw pozalatwiac sama:)

a Jutro moje HOBBY ''ZAKUPY" wybieram sie ze znajomymi po prezenty:):)

reklama
Kochana Izuniu!!!

W dniu urodzin Twych kochana, życzę szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości.

kwiatki.jpg

Do góry