reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej :-)
my teraz mega zabiegani jesteśmy, w piątek odebraliśmy klucze do mieszkania:-):-) jest cudowne:tak::tak::tak: teraz jeździmy i szukamy sprzętów i tego podobnych, na razie większości prac w środku nie można robić bo budynek nie jest odebrany przez nadzór techniczny, ale szukać już można:-D a że wszystko z Majusią to 2 razy więcej czasu trzeba :tak:do tego przygotowania do świat, więc czasu na nic zupełnie nie ma

hefi - najlepsze życzenia urodzinowe dla Ciebie! Sto lat, sto lat:-):-)
zyrrafka - jak się Łukaszek czuje?

adorea, nadika - śliczne pokoiki, a po ilości samochodzików widać, że ich mieszkańcami są chłopcy:-D

nadika, eagle - trudno określić czy się jej podobało;-) jak weszliśmy to się rozpłakała, potem uspokoiła, ale przez 40 minut nie zeszła z moich kolan:blink: zrobiła to dopiero na 5 minut przed końcem zajęć:-D można było zostać jeszcze po zajęciach to już potem biegała, układała klocki z jakąś dziewczynką i iść do domu nie chciała:sorry2: widać, że potrzebuje teraz dużo czasu na aklimatyzację:tak: sama idea bardzo fajna było około 12 dzieciaczków, troje takich mniejszych 7-9 miesięcznych, i większość ponad 2 latka, one bardzo były odważne i zaangażowane:tak: na zajęciach były tance, czytanie bajek, masażyki i na koniec praca plastyczna - robienie z wycinanki bałwanka:-) szkoda, że to tylko raz w m-cu i trzeba mieć szczęście żeby sie dostać

Lena - przy oddziale Miejskiej Biblioteki Publicznej na ul. Sztabowej

Kasiek, adorea - współczuje problemów ze spaniem, u nas w zasadzie z usypianiem nigdy nie było problemów, od małego ją uczyłam zasypiać samą, jedyny problem jaki mamy to ze Majusia jest rannym ptaszkiem i wstaje o 5 :-D

eagle - a o której Tomeczek wstaje, ze już po 9 ma drzemkę? super, że Asia tak chętnie chodzi do przedszkola, eh.. te dzieci tak szybko dorastają;-) już mama nie jest najważniejsza, tylko koleżanki i koledzy:tak:

olavip - a czy ty już się lepiej czujesz, że dywan prałaś?:eek: dbaj o siebie i maluszka w brzuszku

nadika - ja śpiworka nie mam, więc nie pomogę

agi - pewnie już jesteście w Polsce:-)

mama_kubulki- cześć:-)

Perfecta - rewelacyjne zakupy, Jasio na pewno będzie w siódmym niebie, no ale jak ty masz tyle przestrzeni to możesz szaleć:tak::tak:

koriander - :-) jak wam weekend mija?

milusia - co tam u Ciebie i chłopców?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry niedzielnie witam się z poranna kawka i ciasteczkiem młody ucina sobie drzemke, Asia układa puzzle, tata na spacerze z psowatym to i ja mam relax jak Wasze przygotowania świąteczne? u nas juz pomału czuć ta atmosferę, wczoraj zamieszkała z nami choinka - na razie stoi na balkonie ale poźniej chcemy się za nia zabrać
takie pustki na forum to wszystkie pewnie szaleja i pichcą świąteczne przysmaki

Agi hop hop jak po przylocie? teraz pewnie próbujecie się nacieszyć rodziną i bliskimi ale daj znać że żyjecie

Perfecta jak wczorajsze łowy zakupowe? bo allegrowe to całkiem calkiem udane, ciekawe co na to Jasiu? a co to za dzisiejsze szaleństwo jeśli można wiedzieć?

Olavip a czy Ty oszalałaś z tym praniem dywanów? dopiero co pisałaś że cie cos rozkłada a tu za takie porzadki się bierzesz? kochana przypominam ze w ciąży jesteś:tak:

Gosiagro Tomek w tygodniu wstaje z asią ok 7 żebym mogła sie z nimi wyzbierać i odstawic młoda na 8 do przedszkola stąd ucina sobie taka krótka zazwyczaj 30 min drzemke, w weekend lub gdy tatus jest w domu i Tomek nie musi towarzyszyć siostrze w drodze do przedszkola śpi nieco dłużej bo nawet do 8 wtedy ta drzemka nam wypada i zostaje tylko ta ok 13, wieczorem zasypia w okolicach 19.30-20
super ze mozecie już sie "rozgościc" w nowym M, przynajmniej macie czas na spokojnie wszystko przemyślec jak urządzić, róbcie jakies fotki jak sie wszystko zmienia i proszę sie nam tu chwalić
a z tym klubem szkoda że tylko raz w miesiącu, pewnie gdyby spotkania były częściej to Majusia szybciej by sie zaaklimatyzowała
ja z Tomkiem nie mam takich problemów choć jest "rzepem-przylepą mamusi" w towarzystwie dzieci moge dla niego nie istnieć, ale on to do takich atrakcji przyzwyczajony od dawna, kilka razy jak byliśmy na "wizytacjach" w przedszkolu to był w swoim żywiole - zabawki, dzieci, tańce

Hefi ja także przyłącze się do najpiękniejszych życzeń urodzinowych, sto lat :-)

Ostatnia edycja:
Hej
Kochane , dzieki za troske i pamięć o nas....Lot spoko, choc Pola nawet na moment nie chciala zasnać....i musiałam z nią chodzic po samolocie....Podchodziła do każdego, dawała "cieeeść" albo pytała "cio to?" ale nikt nie powiedział nic złego więc ok....Na lotnisku jak zobaczyła dziadków a zwłaszcza dziadka to się nie mało posikała ze szczęścia i padła w samochodzie zaraz jak tylko ruszyliśmy i spała do samych Siedlec....Bałam sie o noc...bo tu inne łózeczko i inne mieszkanie....ale padła wczoraj o 20.00 ( swoim sposobem tzn. odłozyłam ja do łózeczka i wyszłam) i przespała calutka noc...Wstała o 8.00 cała w skowronkach i teraz bawi sie z dziadkami.....Także wszystko ok.....Jeszcze raz dzieki za pamięć i trzymanie BB-owych kciuk...Jak zwykle mają magiczna moc :-)
gosiagro - ależ to musi byc ekscytacja odebrać klucze od własnego mieszkania....Super, jeszcze raz gratuluje kochana miłego , owocnego shoppingu!!!!
perciu - super łowy!!! Jasiek bedzie cały happy , na 100%!!!
zyrafciu - jak mój zięć??
hefi - Wszystkiego najlepszego!!!! Spełnienia wszelkich marzeń...Buziak!!!

Eagluniu- super że macie juz HALINKĘ:) My w tym tygodniu pewnie nabędziemy:) Ja w ferworze sprzątająco gotujaco-pracującym :-D ostatnio doba za krótka ale dzieki Jasiowi ZNÓW CZUJE MAGIE ŚWIĄT , która przez ostatnie lata , a zwłaszcza po śmierci mojego Tatunia ukochanego jakoś zanikła:-(. Ale teraz powraca , czuję w powietrzu święta i cieszę się nimi bo jest JAŚ! Zatryniam 10 razy więcej niż zwykle a mam w sobie tyle energi że szok:tak::-D

Aguś- Ta Twoja Poluśka to Aniołeczek grzeczniutki! Gratuluję!:tak: Cieszę się że tak pięknie Wam podróż minęła i Polcia się tak szybko przystosowała!:-D Ale to pewnie dlatego że jest wśród rodzinki, czuje miłość ogromna i radość Kochane życzę Wam udanego pobytu!!!! A jak będziecie przejeżdżać gdzieś NEAR BY to ZAPRASZAM NA KAWKIE:-D i Kukurydziane Chrupki or jakieś sweetasy:)

HEFI WSZYSTKIEGOO NAJ z okazji urodzin, dużo zdróka pociechy z Julci i męża:)
images

Eagle- W pierwszej kolejności powiem: WOW Jakie to już doroślaki!!!! Asia taka Pannica już A Tomuś to już Dorosły Chłopak!!!! Kochana drzewko piękne! Tak jak lubię złoto-czerwono!!!!:tak: A jakie pracowite pomocniki przzy ubieraniu Halinki:-D Super:tak:

reklama
Agi - to rewelka z tym lotem:tak: pewnie teraz Polcia nie odstępuje dziadków na krok:-D:-D a ty kochana korzystaj, to kiedy ten "Dzień siostrzany"?:-):-)

eagle - wow jaka świetna ekipa choinkowa:tak::tak: A Asia jak już wyrosła, cudna przedszkolaczka:-D:-D Tomuś tez super chłopak, my już też swoją choinkę ubraliśmy:tak: na święta wyjeżdżamy to chciałam się już teraz nią nacieszyć
Co do mojego mieszkanka, to proszę bardzo Majusia na włościach:-p:-D

06. Okna 2.jpg

Do góry