reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Cześć dziewczyny:))

milka, eagle- u mnie dobrze, coraz lepiej się czuję :-) we wtorek mam wizytę, która się strasznie stresuję.

zrobiłam już torcik sylwestrowy- sama go tak nazwałam hehe:-), karkówka przyprawiona, robię pieczona w plastrach z morelami i śliwkami suszonymi i cebulką pyyycha, jeszcze "frędzle" mąż sobie zażyczył (paski piersi z kurczaka obtoczone w panierce i smażone) z sosem czosnkowym, zapiekanki i frytki i brzoskwinie nadziewane tuńczykiem :)) i nic więcej nie robię, męża siostra jeszcze pewnie coś przyniesie.
Wolałabym spędzić sylwestra tylko z mężem ale niech już będa goście, oby było miło. Mam piwka 0% więc będę szaleć.

tak tylko o sobie, bo lece dalej do kuchni póki mam energię, która mi ucieka w najmniej oczekiwanych momentach :baffled: jeszcze może później zajrzę:)

Ostatnia edycja:
reklama
Gosiagro bo Majusia to bardzo mądra i grzeczna dziewczynka a chciała dać dobry przykład młodszemu, a przede wszystkim pokazać że będzie świetną starsza siostrą:-)

Klementinka, Zyraffka i to piszą mama 2 maluszków i kobieta w ciąży tyle spraw ogarniętych o tak wczesnej porze:tak:
a co za słodkości robicie? torcik sylwestrowy to jaki? ja przymierzam sie do Izaury ale to jak małż wróci z pracy bo musi sie serem białym zająć, sałatka juz jedna zrobiona, druga czeka w kolejce
poodkurzane, jeszcze tylko pranko wrzucić co by mi nie zalegało na nowy rok i "wymęczyć" psa na spacerze bo później nie będzie jak i imprezke czas zacząć:-D:-D

Kasiek dobrze że synuś lepiej, szampańskiej zabawy życze, wytańcz sie za nas które nie mogą

ja też nie wiem jak z czasem więc już teraz składam najlepsze życzenia aby ten Nowy 2012 Rok był lepszy od poprzedniego, przede wszystkim zdrowia, radości i miłości, zadowolenia z pociech tych mniejszych i większych, zrealizowania wszystkich postawionych celów i spełnienia marzeń

k087.gif
k107.gif

Ostatnia edycja:
eagle bo to tak jest, jak sie nie ma czasu to sie go wszedzie znajdzie, zreszta pewnie sama wiesz to najlepiej;-)
zyraffko menu wystawne ze hoho, ja tylko skromny jablecznik z Jaskiem zagniootlam a teraz meczy mnie balonami, mam z nimi tanczyc
kasiek super ze uda wqam asie isc, wybaw sie za wszystkie siedzace w domu:-)

ja juz czekam na meza zeby przygotowac cos na wieczor, tez mam pivko 0% wiec zyraffko pomysle o tobie otwierajac je

eagle- jeszcze musze posprzątać w kuchni. torcik sylwestrowy bo będzie jedzony w sylwestra:)) wykombinowałam sama- biszkopt posmarowany dźemem z czarnej porzeczki przekładany kremem z bitej śmietany i serka mascarpone a na wierzchu borówki zalane galaretką.

klementinko- ja tez pomyślę o Tobie :-)

nie wiem w co się ubrać :baffled:

Udanej zabawy sylwestrowej lub wieczorku sylwestrowego przy telewizorku:)) też może być przecież udany :-)

a w Nowym Roku życzę zdrówka, samych sukcesów i spełnienia marzeń:-)

zyrraffka - łuu, zaszalałaś z tym menu:-):-) torcik brzmi bardzo apetycznie:tak: u mnie tylko sałatka, pierożki z ciasta francuskiego z sosem czosnkowym a na deser kokosowa panna cotta z galaretką z granata, rozerwiemy się a co:laugh2::laugh2:

klementinko - a ty jakie ciacho pieczesz?:-)

eagle - podrzuć przepis na tą stefankę, nigdy nie robiłam

koriander
- a ty jakie ciacho wykombinowałaś?

Wszystkim udanej zabawy życzę a w Nowym Roku samych pomyślności, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń!!!
:-):-)

reklama
[h=6]Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen ciepła, radości i przyjaciół,
a w waszych domach niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.
Niech spełnią się wszystkie marzenia,
a gdy się one już spełnia niech los dorzuci garść nowych,
bo tylko one nadają życiu sens!

Szczęśliwego Nowego Roku!!!

Oby był lepszy od mijającego!!!
[/h]

Do góry