reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Wszystkim Wam i całym Waszym rodzinką z całego serca życzę!!!

Życzę zdrowia, pomyślności, szczęścia w "totku" i w miłości.
Radość niech w naszych sercach zamieszka,
aby zawsze uśmiech na twarzach widniał.
A na pecha złego sam znajdź coś wesołego.
Ale to jeszcze nie wszystkie życzenia,
bo nie było w nich nic o marzeniach.
Więc niech spełniają się marzenia krok po kroku w tym nadchodzącym, nowym roku.

reklama
Hej hej

KOCHANE MOJE CZERWCÓWECZKI ŻYCZĘ WAM BY TEN NOWY ROK KTÓRY PRZYCHODZI BYŁ LEPSZY OD TEGO KTÓRY ODCHODZI! SPEŁNIENIA MARZEŃ , ZDROWIA , POCIECHY Z DZIECIÓW:p I MAŁŻÓW TEŻ! SAMYCH SUKCESÓW W ŻYCIU OSOBISTYM I ZAWODOWYM!!!!
A PONIEWAŻ UWIELBIAM WAS WSZYSTKIE I JESTEŚCIE MI BARDZO BLISKIE PONIŻEJ NAPISZĘ DODATEK DO OGÓLNYCH ŻYCZEŃ!!!

KOLENDERKO- TOBIE ŻYCZĘ POCIECHY Z LILUNI! SPRAWNEJ I BEZSTRESOWEJ PRZEPROWADZKI , POCIECHY Z PANA KOLENDROWEGO:) I DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO I ZA TO ŻE JESTEŚ JAKA JESTEŚ!:tak: I ZDRÓWECZKA DLA MAMUSI !
LENCJO- JOLU KOCHANA DZIĘKUJĘ!!! POCIECHY Z NELUNI , SUKCESÓW W PRACY! I ZDRÓWKA DLA TWOJEJ MAMUNI!
GOSIU- WAM ŻYCZĘ POCIECHY Z MAJECZKI , SZYBKIEJ PRZEPROWADZKI DO NOWEGO MIESZKANKA, MĘŻOWI ZDRÓWECZKA I ŻYCZE WAM POWIĘKSZENIE RODZINKI W NOWYM ROKU!
KAŚKU- POCIECHY Z DAMISIA! BARDZO ALE TO BARDZO UDANEGO OTWARCIA NOWEGO SKLEPU. NIECH DRZWI SIĘ NIE ZAMYKAJĄ A KOLEJKI JAK PRL-U BĘDĄ!
MILUSIU- EWUNIU- POCIECHY Z BLIZNIĄT!!!! MNIEJ ICH ROJBEROWANIA! RYCHŁYCH ZARĘCZYN I WSPANIAŁEGO WESELISKA ! NIECH MIŁOŚĆ DODAJE CI SKRZYDEŁ!!!!
MILKA- KOCHANA JA TOBIE ŻYCZĘ DUUUŻO WYPOCZYWANIA BO PRACUŚ Z CIEBIE:) POCIECHY Z OLAFKA I ERCIA!!!!
KAJDUSIU- KOCHANA TOBIE ŻYCZĘ POCIECHY Z MAŁGOSI I PIOTRUSIA! SUKCESÓW I SATYSFAKCJI W PRACY! NASZA TY ARTYSTYCZNA DUSZKO KOCHANA! I DUZO ODPOCZYNKU W NOWYM ROKU!
MAMO KUBULKI- POCIECHY Z KUBULKI! I OBY W NOWYM ROKU PRZEZIĘBIENIA POSZŁY SOBIE PRECZ! :)
OLUVIP- KOCHANA TOBIE POCIECHY Z JAGODZIANKI ŚLICZNEJ I SZCZĘŚLIWEGO PRZYJŚCIA NA ŚWIAT MĘŻCZYZNY MIESZKAJĄCEGO W TWOIM BRZUSIU! WYBUDOWANEGO SZYBKO DOMKU I JESZCZE SZYBSZEJ PRZEPROWADZKI!
LIZKA- POCIECHY Z TRÓJCY PRZEŚLICZNEJ! I NIECH WSZYSTKIE PROBLEMY SIE SZYBCIUTKO POROZWIĄZUJĄ , IDA PRECZ I JUŻ NIE WRACAJĄ!!!!
EAGLE - KOCHANA DLA WAS POCIECHY Z ASI I TOMECZKA! ZDRÓWKA DLA MĘŻUSIA! a TOBIE SPOKOJNEGO PORODU I BUZIAKI DLA BRZUSZKOWEGO EAGIELKA!
AGI- KOCHANA WAM ŻYCZĘ POCIECHY Z LUSIAKA! I WSPANIAŁEGO ŚLUBU!!!! OBY PRZYGOTOWANIA BYŁY MNIEJ MĘCZĄCE. A TY SIE NIGDY NIE ZMIENIAJ :*
EMALIO- KOCHANA POCIECHY Z JASIŃKA I OLUNI!!!! ZDRÓWECZKA I DUŻO ODPOCZYNKU!!!:*
LENKO- POCIECHY Z GAJUNI! SZYBKIEGO POWROTU MĘŻA Z ZAGRAMANICZNYCH WOJAŻY! I MNUSTWO WSPANIAŁYCH UPIECZONYCH CIAST:)
KLEMENTINKO- KOCHANA POCIECHY Z JASIA I JEREMIEGO! ZDRÓWECZKA DLA WAS! :*
ŻYRAFCIU- KOCHANA POCIECHY Z ŁUKASZKA!!! I SZCZĘSLIWEGO ROZWIĄZANIA DLA CIEBIE . NIECH ŁUKASZEK MNIEJ CHORUJE W TYM ROKU , APETYTU NIECH MU NIE ZABRAKNIE I NIECH PIĘKNIE SPRAWUJE SIĘ W ŻŁOBKU!
KASIULKA - POCIECHY Z HANI I SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA!
IZIATCZ- KOCHANA DUŻO SPOKOJNOŚCI W NOWYM ROKU! POCIECHY Z CHŁOPAKÓW!!!! I DUŻO WYPOCZYNKU!
EWELINKA- POCIECHY Z DZIEWCZYNEK I NOWEGO EKSPRESU:)
NADIKA- ZDRÓWECZKA DLA NATANKA I POCIECHY Z SYNUSIA!
ANIK- POCIECHY Z DWÓJECZKI NIECH ZDRÓWKO WAM DOPISUJE!
AGAST - POCIECHY Z JAGÓDKI I HANECZKI! I JAK MNIE PAMIEC NIE MYLI DLA CIEBIE WSPANIAŁEGO POWROTU DO PRACY!
AVENA - ZDRÓWKA I SZCZESCIA DLA wAS DZIEWCZYNKI!POCIECHY Z IGUNI!
ZDEC- KOCHANA DLA WAS TEŻ ZDRÓWKA I SPELNIENIA MARZEŃ!
MIMI- POCIECHY Z DZIEWCZYNEK I DUŻA BUZKA DLA CIEBIE ZA TO ZE TAKA SUPER DZIELNA JESTEŚ!
ASENCJA- KOCHANA POCIECHY Z CHŁOPAKÓW A DLA CIEBIE DUŻO SZCZESCIA!
JULIA- POCIECHY Z AMELKI !
ADOREA- POCIECHY Z KRZYSIUNIA , WIELKIEGO ZBIORU JABLEK NA JESIENI! A WAM SZCZEŚCIA W NOWYM DOMKU ŻYCZĘ!
HEFI- KOCHANA ZDRÓWKA I SZCZEŚCIA DLA wAS DZIEWCZYNKI!
IWKA- SZCZĘŚCIA , ZDRÓWKA I SŁODYCZY DLA WAS
KONNICZYNKO- DLA WAS RÓWNIEŻ DUŻO SZCZĘŚCIA I SPEŁNIENIA MARZEŃ !
OLA-FASOLA- KOCHANA POCIECHY Z KLARCI I DUŻO USMIECHU I SZCZESCIA W NOWYM ROKU!
EWO - POCIECHY Z KAROLCI! UDANEJ WYPROWADZKI DO RADOMIA WAM ZYCZĘ. I DLA CIEBIE ODPOCZYNKU , BO PEWNIE ZMĘCZONA TYMI JAZDAMI DO WAWKI JESTEŚ!
ITKO- KOCHANA BUZIAKI WIELKIE DLA WAS!!!!!ZDRÓWKA

KOCHANE JAK KOGOS POMINĘŁAM TO NIE CHCIAŁAM I NA PEWNO JAK ZAUWAZE TO DOPIESZĘ !

AJ LOW JU OLLLL:p:p
:-D:-D:-D:tak::tak:
HAPI NIU JERA!!!!

Ostatnia edycja:
Kochane Czerwcoweczki Ja pewnie zajrze kolo polnocy bo siedzimy razem z ogromna iloscia przeroznych drinkow i koktajli ale zloze zyczenia juz teraz bo nigdy nic nie wiadomo a noz za piec dwunasta zasne snem niedzwiedzim :-D
Wszystkiego o czym marzycie, niech sie spelnia te najskrytsze i te najbanalniejsze zyczenia krazace po waszych glowach! Niech nasze wszystkie ciezarowki rozpakuja sie bezpiecznie szybko i bezbolesnie, niech nasze Dzieciatka sprawiaja nam jak najwiecej radosci, bo piekniejszego daru nie mozna sobie bylo od losu wymarzyc!!!
A wszystkim z was ktore tego pragna zycze rychlego zafasolkowania, niech spelni sie to najcudniejsze marzenie jak najszybciej!

A ze jeszcze mam sekundke:

Perfecta
kochana wlasnie ci przeslalam zyczenia, ale fantastyczny post, podpisuje sie pod nim rowniez!!!! :*:*:* TUlaski dla ciebie wspaniala Kobito i dla twych Mezczyzn !

gosiu tobie zycze tak mocno ze az boli!! Wiesz czego :biggrin2::biggrin2: I ciesze sie tak ogromnie ze sie juz za 2 tygodnie:szok::-D wysciskamy i pogadamy!!

Kajdusiu waszej calej rodzince slemy ogromnego buziaczka!! Myslimy o was czesto i do zobaczenia w lutym!!! Przytulamy wirtualnie dzielnego Piotrusia i wspanialego Gosiaka, zyczymy udanego Sylwestra bo na pewno taki bedzie niezaleznie o ktorej sie zacznie :biggrin2:

milusiu dla ciebie ten rok bedzie wyjatkowy juz to wiem :biggrin2: Kochana w zeszlym roku zyczylam ci odmiany losu, w tym pozostaje mi zyczyc by ta zmiana trwala wiecznie!!!! Wielki buziak dla twoich wspanialych (trzech) chlopow nasza kochana telenowelistko :-D

Kasiek mam nadzieje ze wam wszystko tez sie ulozy, bedziesz czerpala duzo radosci z pracy i z cudnego synka!! Oby wszystkie problemy rozwiazaly sie pomyslnie, cieplo mysle o waszej rodzinie i zycze wam jak najwiecej szczescia!!

Lencja tak mi przykro z powodu twojej mamy, bede trzymala kciuki tak mocno jak tylko potrafie zeby wszystko pozytywnie sie zakonczylo!! Dla ciebie meza i Nelci duzo duzo zdrowia szczescia i spokoju w nowym roku, aby wasze plany ulozyly sie tak jak sobie tego zazyczycie! :*

mama kubulki tobie chyba tez moge smialo zyczyc zafasolkowania bo cos czuje ze sie na to szykujecie??:-D Sukcesow w pisaniu pracy doktorskiej, bardzo sie ciesze ze mamy na forum tak wyksztalcona kolezanke :tak: Pociechy z Kubusia i z tego drugiego doroslego "dziecka":biggrin2:

eagle zyraffko oluvip
oby wasz porod przebiegl jak z procy!!!! Aby wam zdrowie dopisywalo i dolegliwosci ciazowe omijaly szerokim lukiem!!! Duzo duzo pomyslnosci dzielne brzuchatki!

Klementinko, Milko mimi
i wszystkie podwojne mamy dla was wielki podziw i szacun!!! Jestescie wspaniale, uwielbiam czytac wasze historie i to mnie motywuje do pozytywnego myslenia ze moze rodzenstwo dla Lilci jednak trzeba bedzie kiedys rozwazyc :-D

ita85 dla ciebie wielki buziak kochana, odezwij sie kiedys albo chociaz daj znac jak juz Marcelek bedzie po drugiej stronie!!

Anik79 dla ciebie Oskarka Wikusi i meza rowniez najcieplejsze zyczenia, ale ci Oskar pieknie wyrosl! Oby tak dalej, niech sie zdrowo twoje pociechy chowaja :tak:

Kochane jak sie zawezme i bedzie chwila to odpisze calej reszczie, a jesli mi sie to nie uda to plissssss forgiw miiiiiiiiiiiiiiiiii

Ostatnia edycja:
Kochane moje najwspanialsze i najcudowniejsze

Życzę Wam aby ten zbliżający sie wiekimi krokami Nowy Rok
był dla Was jak najwspanialszy...

Niech spełnią sie wasze wszelkie marzenia,
niech żadna z Was nigdy sie nie zmienia...
Bo wszystkie jesteście cudowne i miłe
i z Wami chcę spędzać najpiękniejsze chwile...
Oby los Wam sprzyjał i dawał radości
i wspaniałe chwile pełne słodkości!!!!
Niech ciepło rodzinne i matyczyna miłość
rozgonia wszelkie smutki, żale oraz złość!!!
Więc życzę Wam kochane wszystkiego co najlepsze
oby Wasze życie było jeszcze lepsze!!!
Oby usmiech promienny był na Waszej twarzy
a wszystko co cudowne niech się Wam wydarzy

Przesyłam Wam buziaki z głębi serca mego
jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZGO!!!!

LOVE YOU!!!!!

Agi tobie zycze by sie wszystko dobrze ulozylo w waszym zyciu tak jak tego pragniecie..zeby nikt sie nie wtracal i radosc przepelniala kazdy dzien bo macie CUDOWNE dziecko!! I bedziecie mieli wkrotce wspaniale wesele!!! Kochana zdrowka dla Polusi na pewno po zabiegu wszystko bedzie juz dobrze! Wielki dla was buziaczek wspaniale kobitki!!!!

Witajcie!
My w domku zostaliśmy, choć mieliśmy zaproszenie od jednej Czerwcóweczki mamy Klary :tak: Hanka za to na imprezie u babci:)) My się z Jagodą nie wybraliśmy bo ona by mi raczej nie zasneła poza domem a nie miałam jej z kim zostawić z resztą ja jej jeszcze nigdy nie zostawiłam z nikim obcym!!!:szok:
Jeśli chodzi o menu to zrobiłam sernik nowojorski bo go uwielbiamy, sałatkę i śliwki zapieczone w boczku:))

W Nowym Roku życzę Wam wszystkim i Waszym rodzinom przede wszystkim zdrowia bo jak ono bedzie to wszystko inne się uda!!! I oby pogłoski o rzekomym kryzysie, ktory ma nadejść w 2012 okazały się stekiem bzdur!!

Perfekta- zszokowałaś mnie swoim postem!!! Bardzo Ci dziękuję i również życzę wszystkiego najpiękniejszego i najlepszego!!!!!!

reklama
Do góry