reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Cześć :)

Chciałam sie przywitac i zameldować ze u nas wszytsko dobrze. Tylko brak czasu odkąd wróciłam do pracy. W pracy ciągle jest co robić a jak wychodzę to szybko do domku, pogdotować jakiś obiadek zanim chłopaki wrócą, potem zabawia z Ignasiem a wieczorem pranie, sprzątanie prasowanie.... same wiecie jak to jest. Dobrze że weenedy mamy dla siebie, przewaznie na jedną noc oddajemy Ignasia do teściowej a sami gdzies wychodzimy więc pod tym względem super :)
Ignas ma od 3 tyg. katareki troszkę pokasłuje ale bylismy u lekarza i wszytsko oki więc dzielnie maszeruje do żłobka :)
Wczoraj bylismy z nim u fryzjera (to juz chyba 4 raz) bardzo szybko rozną mu włoski. Pani sie zdziwiła ze w tym wieku ma tekie grube włosy :)

To tyle jesli chodzi o nas :)

Koriander- jak dojedziesz to proszę się odezwać. Mam nadzieję ze uda sie spotkać, Lencja tez napewno jest chętna. Nie wiem jak Ita ale może uda sie nam wszytskim spotkać.

Agast- ja w taki mruz nie wychodzę z Ignasiem, tzn wychodzi jak idzie do klubiku i wraca ale to tylko do samochodu. Zauważyłam że momentalnie zły mu lecą na mrozie

Julia- wybierza taką sukienkę ja ci sie podoba bo w tym dniu to ty musisz sie czuć wyjątkowo i pięknie i podobac sie sobie

Emalia- ja naszczęscie nie mam tego problemu więc nie pomogę ale wydaje mi sie ze lepiej tego nie lekcewarzyc i pójsc do lekarza

Kasie- poczatki zawsze są trudne ale wierze ze interes sie rozkręci

Tylko tyle udało mi się nadrobić :(

Lencja- co u was???

Ignasiowi wyszła dopiero pierwsza 4. Obecnie ma dopiero 9 zabków (wszytskie 1, 2 i jedna 4). Któremuś z dzieci też tak wolno wychodzą zęby??? Czy tylko Ignas tak ma???

Ostatnia edycja:
reklama
i ja się witam w tą zimnice, brrr...

Milka - zdolny ten twój Ercio:-)

agast - ja siedzę w domu, ewentualnie po południu pojedziemy szukać czegoś do mieszkania ale to tylko z samochodu do sklepu

klementinka - wykombinowałaś pchanie wózka i sanek?:-D:-D;-)

emalia - mam już zamówioną kuchnię i szafy wnękowe, teraz rozglądamy się za sprzętami do kuchni:-)

eagle - co u was?? może juz urodziłaś?:szok:

Ostatnia edycja:
Gosia chodniki odsniezyli w tej metropolii i nawet dzieciaki poslizgac sie nie moga:no:
Emalia podnosi sie:-) juz mu nudno na lezaco i ciegle sie wscieka a jak sie go na rece weznie to zaraz glowa do gory i siedziec chce

kurcze poszlabym z dzieciakami do sali zabaw ale nie mam z kim, jednej kolezanki dzieciaki za male, drugiej za duze
cos bym porobila bo nudno w domu, macie jakies pomysly?

Dziewczyny, czy Wasze samochody też się dziwnie zachowują w te mrozy??? Kurcze, mój jak go odpalam to jak czołg... aż się boję że silnik wybuchnie... hehehe... gdzie ta wiosna??? :-D

koriander-szerokiej drogi:tak:

J też z dzieciakami nie wychodze na taki mróz jak jest tak do -7 to na troche tak ale -12 to już za duzo tylko z domu do samochodu :tak:

Dziewczyny, czy Wasze samochody też się dziwnie zachowują w te mrozy??? Kurcze, mój jak go odpalam to jak czołg... aż się boję że silnik wybuchnie... hehehe... gdzie ta wiosna??? :-D

Dokładnie, przed chwilą jechałam do sklepu to ledwo odpaliłam:szok:

A co do wychodzenia w taką pogodę, to ja nie wychodzę z Hanią, bo ona na dworze zawsze zasypia a to ponoć nie jest dobre, żeby małe dziecko spało w taką pogodę

Hej hej jestem

podczytuję w miarę na bieżąco ale nie mam coś weny do pisania, my też w taką pogodę kisimy się w domu tzn młody ja to mam jeszcze czasem jakieś urozmaicenie Asię odstawić do i odebrać z przedszkola i tyle, już mi się to nudzi bo ile można, gdzie ta wiosna?????? tak więc nawet pisac nie ma co

co do rozpakowania to jeszcze daleko przede mną ( ha,ha jakies 30 dni:szok:) z jednej strony chciałabym mieć to już za sobą a z drugiej w taką zimę..... chyba poczekam jeszcze trochę, mój się tylko śmieje że ogarnął mnie jakiś szał zakupowy w sensie robienia zapasów dla nich na czas mojego pobytu w szpitalu i pyta co chwilkę czy już się spakowałam ( a ja póki co tworzę listę co by mi było tam potrzebne)

ech i Tomkowi wyszły ostatnie trójki, teraz tylko jeszcze 5 ale mam nadzieje że poczeka z nimi co najmniej do 2 urodzin

cześć
Ja właśnie wróciłam z pracy- spać, spać, spac-a tu obiad trzeba robić i ogarnąć trochę :-(

emelia- dzięki czuję się w miarę tylko zaczęłam być w pracy nerwowa, może dlatego że w tym tygodniu sama z dzieciakami i musze mieć głowę dookoła głowy, tyłka i cycków.

co do spacerów to my tylko do sklepu, w żłobku wychodza z dziećmi na podwórko, tylko nie wiem czyteraz w taki mróz.

Witam sie i ja:) cale poludnie w biegu:)
Wogole jestem szczesliwa bo salon w ktorym spodobala mi sie sukienka nie jest tak drogi=) w sobote jade sobie ja przymierzyc i pare innych=)

Co do spacerkow, to tez idziemy tam gdzie musimy,czyli sklepy ale to do auta i tak raz dwa..:)

reklama
U nas mroz trzaska do tego wicher wieje tak wiec eryk nie wyszedl z domu od niedzieli.... tata w domu wiec nie ma potrzeby, tylko Olaf chodzi od budynku do auta i spowrotem

Moje auto po ostatniej naprawie reguratora napieca.... jezdzi rano w garazu odpali dzis za pierwszym razem ale jazda do przedskzola trwala jakies 2 minuty no i pod przedszkolem juz odpalic nie chcial wkoncu sie udalo ale martwilam sie jak wroce bo droga do pracy to jakies kolejne 5 min jesli nie ma korkow, ale po pracy tez zapalil a juz czeklala kolezanka z kablami :)))

Dorotka my fryzjera mamy jutro u nas to tez juz 4 raz, Erykowi szybko wlosy odrastaja i wyglada jak maly szogun kazdy wlos w inna strone. Umawiam chlopakow wszytskich na raz wiec cala 3

Eagle 30 dni trzymam kciuki zeby mrozy puscily i zawitala wiosna

Do góry