reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Koriander - trzymamy kciuki! Będzie dobrze, się nie denerwuj!!!
Emalia - ajjj wiem o co chodzi..... współczuję..ja też się z tym borykam, teraz w ciąży miałam zatwardzenia i była masakra... na razie to mogę tylko jakieś maści w aptece kupić... ee zobaczymy co będzie po porodzie.
Milusia - serio planujecie już ślub? no nieźle, asiorka:-) dobrze że chłopaki zdrowieją.

A my dzisiaj nie byliśmy na dworze.... za zimno chyba u nas,żeby z nią wychodzić...do -10 to wychodziłam, ale teraz mamy -15 w dzień:eek: i wiatr baaaardzo nieprzyjemny:-(

reklama
Ale cisza na forum;p

Ja przed chwila ogladalam UWAGE az plakalam byl reportaz o tej Madzi:( w glowie sie nie miesci:(

No juz umowa podpisana z restauracja,zaliczka wplacona:) w piatek jade przymierzyc sobie juz suknie:)

julia - to twoj dzień i powinnaś wybrać co tobie się podoba, bo gusta są różne i każdemu nie dogodzisz, zawsze się komus cos nie będzie podobało

milusia - to macie już plany weselne? szybko sie dzieje:-D:-D

Kasiek
- ja cały czas kciuki za wasz biznes trzymam!

emalia - moja teściowa farmaceutka poleca tabletki Diosminex, oraz czopki i maść Procto-Glyvenol

koriander - za waszą podróż tez kochani kciuki zaciśnięte, jedź ostrożnie i natychmiast po dotarciu się zamelduj!

Witajcie chyba nas wymrozilo bo pustki ostatnio :))

Julia kolezanka miala tak suknie ale ona miala taki wariant ze dlugi przod byl dopinany i odpiela go na impreze a w kosciele byla w dlugiej

Kasiulka smutne co piszesz wiele par dlugo sie stara a nie zawsze sie udaje

Kasiek trzymam kciuki za rozkrecenie sklepu

Milusia szczeciaro oby tak dalej

koriander jak idzie

Emalia jak krwawia to raczej idz do lekarza sama mozesz sie leczyc dopki tylko sa

Ercio ostatnio rozkreca sie z mowieniem pojawiaja sie nowe sylaby no i umie liczyc do 3 tzn mowimy mu raz dwa a on dodaje swoje "czi" no i lapie nowe slowka po angielku juz probuje powiedziec kiss i clap:)) Mroz u nas tez trzyma Ercio od 2 dni siedzi w domu bo u nas do kompletu strasznie wieje a olaf walczy w przedszkolu choc sa ferie, jak sie uda to moze w przyszlym tygodniu wyskoczy z tata na narty na sztuczny stok bo mamy go blisko

Dzien dobry! TRZECIA! :-D
Wychodzicie na spacery z dziecmi w taki mroz? U mnie dziś -12 i się zastanawiam czy iść..

Agast my grzejemy tylki w domku, jakby zeszlo do -8 to moze z Jaskiem bym wyszla bo z Jeremim ponizej -5 nie wychodze
wole pokisic w domu niz walczyc z zapaleniem oskrzeli jak rok temu

Koriander dojechaliscie?

Emalia czasem dobrze jak lekarz zbada hemoroidy, u mojego szwagra bez zabiegu sie nie obejdzie

julia rob jak ty uwazasz, ja poszlam na kompromis na moim slubie i nie wzielam kwiatow z ulubionej kwiaciarni tylko od znajomej, efekt taki ze spierniczyla mi bukiet

olavip jak sie czujesz? juz niedlugo meta:)

a co u naszej eagle?

Kasiek kciuki ciagle zacisniete, na pewno wam sie uda

Milka to ladnie jak Eryk juz po angielsku zaczyna, Jas tylko niektore slowa po polsku, jak zaczynam mowic do niego po niemiecku to patrzy na mnie jakby chcial powiedziej: ej mama, nie wyglupiaj sie
ostatnio probowal powiedziec Jeremi i wychodzilo mu Jereda

u nas -12° wiec kiszenia dzien drugi, najgorsze ze piekne slonce swieci, jak sie ociepli to pewnie szarzyzna wroci

reklama
Hej.
My też siedzimy w domu w taki mróz, ale dzisiaj mam maraton po urzędach. Ale to tylko z samochodu do budynku i z powrotem :)
Gosiu - dziekuje :* A jak tam urzadzanie mieszkanka? Coś dokupiliście?
Klementinka- mój szwagier też miała zabieg podwiązywania hemo i jest ok, a sąsiadka już miała 3 i jak opowiadała to aż mnie bolało od słuchania. A jak tam chłopaki? Jeremi pewnie już sie podciąga?
Milka- zdolne, masz dzieciaki :) Jasiek wręcz nadużywa słowa "mama", a jak ma dzień to powtarza jakieś słówko. Jednak najwięcej powtarza werbalnie. Papuga mała.
Zyraffka- dzień dobry:-) Jak się dzisiaj czujemy?
Olavip- jak tam brzusio ?
Agi- co u was?

Miłego dnia wszystkim

Do góry