• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cześć!

Ja już po pracy, mam chwilkę zanim mąż przywiezie Łukaszka.

Dzisiaj się dowiedziałam że trzecia dziewczyna w pracy jest w ciąży:-D Ja mam termin na lipiec a dwie koleżanki na wrzesień :-D płodne grono pedagogiczne hehehe:-D Dyrekcja powinna wprowadzić obowiązkową antykoncepcję, zeby miał kto pracować:-D

zdec- wszystkiego najwspanialszego z okazji urodzinek!!!

julia- obejrzę stronkę wieczorkiem, jak będe miała już ciszę i spokój :)))

olavip- za ciemno nie będzie bo dwie ściany mam jaśniutkie i meble mam jasne, chyba się zdecyduję na ten fiolet:) Jak się czujesz Brzuchatku??

agast- wiem, ze pracujesz w branży filmowe, ale jestem ciekawska i chciałam zaspytać jeśli mogę czym się tam zajmujesz.

Zyrafko- pewnie Cie rozczaruję, ale pracuje tam w sekretariacie więc głownie papierami się zajmuję:)) Ale fajni ludzie pracują, właściwie codziennie widzę kogoś "znanego" :-D, ciekawie jest ;-)

witam sie:)

WESELE

Moge prosic o opinie ?:) jaki wybrac kolor wystroju?:)

Zdec wszystkiego najlepszego:)

Kasiu mieszkam niedaleko i niestety u nas tez takie mrozy brrrr.....
Takze sledze losy Madzi i tez sie martwie ze moze dobrze sie nie zakonczyc jej historia:(

julia- tam będziesz miała wesele? cudnie jest. Mi osobiście podoba się kolor łososiowy ale to chyba kwestia gustu, Tobie jaki się podoba??:-)

agast- fajnie, że spotykasz różnych ciekawych ludzi:-) ja ciagle ogladam te same "mordki" :-)

Cześć laseczki!
Mało ostatnio czasu u mnie i żadko piszę ale podczytuję na bieżąco:tak:
mamo kubulki zdrówka dla koleżanki super że w końcu w domu pewnie szczęśliwa
zyrafko moje dziecko tak samo zachowuje się na spacerach w sklepach to wogóle szoka mąż reaguje też tak samo więc często kończy się awanturą brr:wściekła/y:
zazdroszczę wam że wasze dzieci śpią w dzień mój niestety nie i najlepiej żebym cały czas zajmowała się nim żeby zrobić coś w domu to nieżle się muszę nagimnastykować
koriander ty już w podróży czy przed?Bo ja też już na walizkach a stresuję się też nieżle
ZDEC WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry