reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

hej Laski;)

Kubus wreszcie poszedł spać ;) uf
w piatek jedziemy z mężem do Łodzi, czy ktoś coś wie o hotelu wodnik pod Łodzia? kupilismy z grouponu,
co ciekawego można robić w Łodzi??? w piatek musze tam załatwić bardzo wazna rzecz, trzymajcie kciuki pliz, a bedziemy w Łodzi cały weekend ;)

gosiagro słabiutka jest bardzo, ale po 2 miesiacach w szpitalu to nic dziwnego, tym bardziej, ze 2 razy była jedną nogą na tamtym świecie, rety, tak sie ciesze;)) wszystkim dziewczynom baaaaaaardzo dziekuję za trzymanie kciuków;)
koriander
to trzymam kciuki, dasz rade;) kiedy bedziesz w Polsce? wybierasz sie na Lubelszczyznę?;)
zyrafka 16 tydzien to już niedługo poznasz płeć, ja sie dowedzialam chyba w 18;) fajnie ;)
lena porcelana 600zł zwykle bardziej estetyczna i na dłużej, a kompozyt 200zł

miłej niedzieli;)

reklama
Witam sie niedzielnie
My dzisiaj zaczeliśmy dzień od lekarza - Michaś ma obustronne zapalenie oskrzeli i dostał antybiotyk :( Taki malutki bidulek :( Kaszle i to go strasznie boli...kolejne noce nie przespane...
Krystianek tez jeszcze nie jest zdrowy...ehhh...

mi- mi - pochwal się fotkami Zuzi na basenie

nie mamy... bo to było wszystko dla nas takie nowe że zapomnieliśmy nawet o zrobieniu z komórki zdjęcia :-) hihi po prostu fajnie się bawiło w basenie dla dzieci :-)

mamo kubulki nie ma co się bać . bo pasenie ciepła herbatka i wszystko ok.

Ostatnia edycja:
klementinka- witaj:) odważna jesteś, z dwoma maluchami w taką podróż :) ja się denerwuję jak mam 50 km z Łukim przejechać hehe

mamakubulki- nie byłam nigdy w Łodzi więc nie pomogę. Też z Łukaszem w 18 tyg. poznałam płec :))

asencja- biedny Michałek! DUżo zdrówka!!

Byliśmy na spacerku na promenadzie i troszkę pochodziliśmy po plaży ale wiało, Spacer zakończył się płaczem Łukasza, oczywiście nie chciał iść tam gdzie chcemy, a jak chcieliśmy iść w jego strone to co chwilę zmieniał zdanie i sam nie wiedział gdzie chce iść. Wkońcu mąż go wziął na ręce i był wielki płacz i krzyk :-( Jak Wasze dzieci zachowują się na spacerach??

20120129204.jpg20120129205.jpg

podroza samochodem do Polski przez sniegi i mrozy :szok:

będę mocno trzymała kciuki za bezpieczną podróż!

ja to bym dyisiaj nawet wyszla na spacer ale jeszcze nie obmyslilam jak ciagnac sanki i pchac wozek, moze jutro do tego dojde to wyjde z nimi bo u nas piekne slonce i snieg
choc oczywiscie na chodnikach musieli odsniezyc:wściekła/y:

hehe, już sobie ciebie wyobraziłam z wózkiem i sankami:-D:-D to jak jazda ekstremalna conajmniej:cool2:

hej Laski;)

Kubus wreszcie poszedł spać ;) uf
w piatek jedziemy z mężem do Łodzi, czy ktoś coś wie o hotelu wodnik pod Łodzia? kupilismy z grouponu,
co ciekawego można robić w Łodzi??? w piatek musze tam załatwić bardzo wazna rzecz, trzymajcie kciuki pliz, a bedziemy w Łodzi cały weekend ;)

ja nigdy w Łodzi nie byłam, może Kasiek ci coś podpowie

Witam sie niedzielnie
My dzisiaj zaczeliśmy dzień od lekarza - Michaś ma obustronne zapalenie oskrzeli i dostał antybiotyk :( Taki malutki bidulek :( Kaszle i to go strasznie boli...kolejne noce nie przespane...
Krystianek tez jeszcze nie jest zdrowy...ehhh...

:-:)-( zdrówka dla obu zyczymy

Byliśmy na spacerku na promenadzie i troszkę pochodziliśmy po plaży ale wiało, Spacer zakończył się płaczem Łukasza, oczywiście nie chciał iść tam gdzie chcemy, a jak chcieliśmy iść w jego strone to co chwilę zmieniał zdanie i sam nie wiedział gdzie chce iść. Wkońcu mąż go wziął na ręce i był wielki płacz i krzyk :-( Jak Wasze dzieci zachowują się na spacerach??

Zobacz załącznik 431153Zobacz załącznik 431151

jakbym o Majusi czytała:-D ona ostatnio ma "gorsze dni", na wszytko foch, mam nadzieję, że szybko przejdzie, bo inaczej to może być ze mną cięzko:-D:-D
dzisiaj bylismy w markecie budowlanym, wszystkie samochodzikowe wózki były zajęte i w rezultacie nic sie nie dało zrobić, bo sama chodzic nie chciała=krzyk, na rękach też krzyk :szok::szok: w sumie to tylko nerwów nas to kosztowało;-)
ale Łukaszek pięknie wyglada na tych zdjęciach z tymi rumieńcami:tak:

ładnie napisane- "gorsze dni" :-D w sklepie jest ok dopóki może biegać gdzie chce:-D jak tylko chcemy wyjść i wsadzić Łukiego do samochodu to całe Świnoujście słyszy że państwo K.....y wychodzą ze sklepu :-D i nasze wyjścia wyglądają czasem jak jedna wielka szarpanina:-(

ładnie napisane- "gorsze dni" :-D w sklepie jest ok dopóki może biegać gdzie chce:-D jak tylko chcemy wyjść i wsadzić Łukiego do samochodu to całe Świnoujście słyszy że państwo K.....y wychodzą ze sklepu :-D i nasze wyjścia wyglądają czasem jak jedna wielka szarpanina:-(

Majusia tez do tej pory uwielbiała ganiać po sklepach, ale dzisiaj to ewidentnie nie był jej dzień:-D:-D u nas tez często akcje są przy wpinaniu do fotelika

najgorsze ze mój mąż zawsze traci cierpliwość i zaczyna krzyczeć na Łukasza co jeszcze pogarsza sprawę i nie jestem w stanie mu wytłumaczyć, że krzykiem nic nie załatwi i nie dość że Łuki mnie stresuje swoim zachowaniem to mąż mnie doprowadza do nerwicy...

Mamo kubulki ja nie pomoge poniewaz niegdy nie bylam w Łodzi;p

Asencja oby szybko Michalek wyzdrowial, zdrowka dla was:)

Zyrraffko z Amelia jest roznie,ona chce chodzic swoimi sciezkami...uwielbia markety:) tak sie cieszy na wszystko ze szok:) ale to tez zalezy jak dlugo juz jestemy,a jesli jest zmeczona tak jak wczoraj juz byla to w foteliku wyginala mi sie;/;/ ale po chwili sie uspokoila :)
Od paru dni w domu ze zlosci rzuca sie na podloge wrrr...zaczyna chyba sie bunt dwulatka, niech szybko zaczynaja nadawac na TVN "na kłopoty Zawadzka" wezme od niej pare rad! Zdjecia sa super, na poczatku myslalam ze to jest jedno i dwojka dzieci na jednej focie:)
Nie jestes sama, moj P. tez czasami sie szybko denerwuje,i musze mu co nieco wytlumaczyc..;/ ehh ci faceci...

Klemnetinko bezpiecznej drogi!

AMelia juz ladnie lezy od pol godziny w lozeczku,pewnie spi bo caly czas cisza:) dzis spala tylko 40 min do 13.00 pewnie przez to ze dziadkowie z gory mieli wnuczke a ta biegala, a u nas strasznie sie niesie....
Dzieki P. przespalam cale popoludnie:) a jak nalezy sie chociaz raz w tygodniu:):)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny zastanawiam się na kolorem dodatków w pokoju. Mam dwie szare ściany, kanapę ciemny brąż taki czekoladowy i obicia krzeseł w tym samym kolorze. Chcę jakiś kolor do tego dodać- zasłonkę, doniczki, jakiś wazon- doradźcie proszę jaki kolor by rozweselił wnętrze

Do góry