Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a swoją drogą to móglby snieg popadać przynajmniej byłaby szansa zeby sie utrzymał i by chlapy nie było
gratuluje muśnięć w brzuszku i strasznie zazdroszczę;-)
a wiadomo, że Smerfy są dla małych dzieci
to widzę, że Jagódka oprocz wczesniejszych złamań to bezproblemowe dziecko;-) a powrót do pracy to w lutym czy kwietniu?
:-)

az nie mogłąm patrzeć. ZZastanawiałam się czy zapytać sąsiada czy byli z nim u ortopedy (był na boso i nie widziałam go nigdy w butach ortopedycznych czy profilaktycznych) ale stwierdziłam, ze nie będę się wtrącać.
już 15 lub nawet 16 tydzień(wg OM) w czwartek mam wizytę, ciekawe czy zrobi mi usg.Kiedy mozemy liczyc na pierwsze foteczki urzadzonego mieszkanka?

dzieki za odpowiedzmój pieszczoch śpi jak zawsze o tej godzinie a ja mam chwilkę dla siebie.
Jutro nareszcie do pracy, muszę zorganizować bal karnawałowy dla dzieciaków. Muszę znaleźć sobie jakieś przebranie, nie mam pomysłu gdzie je zdobyć
koriander- nie wiem dokładnie o co chodzi z tym koślawieniem, z tego co ja zauważyłam to tak jak pisałą julia, ze kostki tak wystają i stopy są poprostu krzywe. Wczoraj przyszedł sąsiada trzyletni wnuk i ten dopiero ma krzywe piętyaz nie mogłąm patrzeć. ZZastanawiałam się czy zapytać sąsiada czy byli z nim u ortopedy (był na boso i nie widziałam go nigdy w butach ortopedycznych czy profilaktycznych) ale stwierdziłam, ze nie będę się wtrącać.
Maz uwaza ze Lila stawia jedna nozke lekko do srodka, mi sie wydaje ze to zalezy w jakich butach, pewnie sie przejdziemy do ortopedy teraz w Pl bo tutaj chyba nawet dzieciecy nie istnieje 
:-)podroza samochodem do Polski przez sniegi i mrozykoriander czym sie stresujesz? chyba cos przeoczyłam.....ups

aaa zyraffka doczytalam ze karnawal u ciebie w pracy czyli pewnie bez Lukaszka.. to moj pomysl nie przejdzie bo bez pomidorka nikt nie wyczai ze za tyczke robisz.. ;-)