reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

hej,
dzięki za pamięć, u nas wszystko ok, tylko teraz mam głowę zaprzątniętą innymi sprawami i jakoś tak przez to weny brakuje do pisania...
Buziaki dla was wszystkich!!!
A dla chorujących dużo zdrówka
:tak:

reklama
dzień dobry:)

ja dzisiaj z Łukaszkiem w domku. Troche jest przeziębiony a mam jeszcze 2 dni opieki do wykorzystania przed pójściem na l4, poza tym ja mam jakieś problemy żołądkowe, mam nadzieję, ze to nie wirus jakis.

Witamy się
dziś mroźnie, (-20) miałam jechać z Szymonkiem do lekarza ale pojade jak się trochę ociepli, pewnie po drzemce...:/

hej,
dzięki za pamięć, u nas wszystko ok, tylko teraz mam głowę zaprzątniętą innymi sprawami i jakoś tak przez to weny brakuje do pisania...
Buziaki dla was wszystkich!!!
A dla chorujących dużo zdrówka
:tak:

&&&&&&&&&:tak:

milusia a co z Szymkiem, chyba cos przeoczylam??? Gratuluje SIKACZY!:-)
Kasiek ciesze sie ze u was juz lepiej :-) A co zrobilas z bieberowska grzywka Damisia??
nadika zdrowka wspolczuje takiej ciezkiej nocy, mam nadzieje ze po antybiotyku bedzie juz lepiej!

Ostatnia edycja:
dziewczyny można w ciąży wziąć krople żołądkowe?

chyba musialabys sie poradzic lekarza, to mocny alkohol. A boli cie zoladek? Moze zaparz ziolowa herbate mieta,rumianek,dziurawiec itp?

Gosiagro - :*

Koriander - zupełnie nic nie zrobiłam
sorry2.gif
muszę mu te włosiska obciąć bo już źle wygląda

tylko nieeeeeeeeeee golarka :-p

Witam dziesiąta pińcet osiemdziesiąta czecia:tak::-D
Gosia - Kochana przytulam na poprawę humorku!!! Może choć troszke taki hug od misiowej Perfecty pomoże... A jak nie pomoże to przynajmniej przez chwilke cieplej będzie!!!:-D:cool2:
Kolendrowa Mamo - Czy ja czasem z Twoim A. nie "gadałam" na skypku? :-D A propozycja z posklejaniem mnie przez Twoją Mamusie baaaardzo kusząca:-D
Kasiu- Kochana zdróweczka !!!! I buziaczki dla Ciebie i Biberowego Damisia:)
Milusia- GRATULACJE!!!!!! Ale masz dzielnych Chwatów Sisiających do nocnika! ( U mnie to na razie marzenie) Zdróweczka dla Szymusia i powielam pytanie Kolenderki Co mu?
Żyrafciu- Kochana ja bym kropelek żołądkowych nie brała - po pierwsze alkohol a po drugie w składzie chyba także jakas chemia. Proponuje : Szałwię , rumianek , troszke kminku i miety zaparzyć w dzbanuszku i popijać cały dzień. Zjedz kilka suszonych sliweczek też
Idę do sklepiku bo Jaś woła od rana "czekoladka" a mnie się kinderki skończyły...

reklama
Witam sie :)
Zyrafka - ja tez bym nie brała. Lepsze ziółka i no spa.
nadika - zdrówka!!
Milusia - gratuluje sikających szkrabów :)
U nas zdrowotnie już lepiej :) W końcu! Dzisiaj idziemy na wizyte kontrolną. Niestety nie wygraliśmy w totka :/ ...a była jedna 6 :/

Do góry