reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hejka!
I my zapadani i wieje że hej (chyba saneczkowych podboi dziś nie będzie:confused:)
I oczywiście TV brak haha. Muszę poszukać w garażu zwykłą antenę, co by chociaż 1,2 i Polsat mieć (chcociaż nie - tam bajek nie ma a ja nie oglądam-ale chociaż dobranocka będzie) a na dach nie wleze żeby antenę odgruzować:no:
poza tym jak u nas tak wieje to znaczy że za chwilę pewnie prądu nie będzie:-D mam nadzieję,że w tym roku nie będę bez prądu 2tyg znowu, tylko parę godz jak już (i najlepiej w nocy co by mi nie przeszkadzało:-D)

reklama
zazdroszcze wam tego sniegu, u nas ani jendego nowego platka, w nocy to chyba nawet deszcz padal bo cos o parapety dzwonilo
a jaka mialam noc, zupelnie nieprzespana, wczoraj na kolacje zjadlam ananasa i Jermek dostal przebojow brzuszkowych
jaka ja glupia zeby takie egzotyki na noc jesc, mam za swoje

Jas nauczyl sie zapalac swiatlo i ciagle wszedzie zapala, dzrwi tez juz sobie sam otwiera wiec nie ma przed nim tajemnic, wlezie nawet do kibelka jak ktos na nim siedzi
jak robilam sniadanie to zabral mi opakowanie szynki i gdzies schowal, nie mozemy znalezc, trzeba by do lodowki ale on nie chce oddac

dzis szczepienie Jeremka, nie znosze szczepien, z jednym zakonczylam to z drugim musze jeszcze raz przechodzic

Liza mniam, faworki... ja niestety na diecie wiec w tym roku nie ma tlustego czwartku, zrobie sobie w czerwcu hehe

Do góry