reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
tak, o lawie
ciężo chyba ten moment wyczuć, kiedy jest gotowa, w sobotę spróbuję zrobić.
ps. napraw szybko neta :-)

ps. napraw szybko neta :-)
Ostatnia edycja:
Kasiek1983
Fanka BB :)
Perfecta - znów udało Ci się przepowiedzieć pogodę
napadało i to bardzo bardzo dużo!!! ale z sanek i tak nici, bo taki wiatr że głowę chce urwać 
Moje dziecko dziś zostało w domku bo tak jakoś wyszło, a przed drzemką mówił DZIECI i leciał do drzwi
chyba chciał iść się bawić!!!
jutro pójdzie 
Moje dziecko dziś zostało w domku bo tak jakoś wyszło, a przed drzemką mówił DZIECI i leciał do drzwi
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Perfecta - znów udało Ci się przepowiedzieć pogodęnapadało i to bardzo bardzo dużo!!! ale z sanek i tak nici, bo taki wiatr że głowę chce urwać
Moje dziecko dziś zostało w domku bo tak jakoś wyszło, a przed drzemką mówił DZIECI i leciał do drzwichyba chciał iść się bawić!!!
jutro pójdzie
![]()
ale super

Kasiek1983
Fanka BB :)
Zyrraffko - my zapisaliśmy go do prywatnego "żłobka", prowadzi je małżeństwo i mają jedną opiekunkę. Są bardzo mili, przynajmniej tak mi mąż mówił bo ja tam nigdy nie byłam. Mąż zrobił fotki, można tam wejść, nawet cały dzień siedzieć i się bawić z dzieckiem, z czego na pewno skorzystam jak ogarnę sklep. Ciekawi mnie to czym się mały najchętniej bawi i w ogóle jak się zachowuje. Z tego co mówią to jest bardzo grzeczny. Ładnie się bawi i chętnie z innymi dziećmi. Bałam się bardzo, bo on taki mamusi synuś jest, ale jak widać nie potrzebnie się martwiłam. Nie ma tam dużo dzieci, może jest ich 10, więc jest im łatwiej to wszystko ogarnąć. Właściciele mają synka w wieku Damisia i córeczkę 5. Ładnie się bawią z innymi dziećmi.
Dzień dybry!
U nas też niezła zawierucha
Kaśku- Kochana dziekujos że choć Ty doceniłaś me zdolności wróżbiarsko- meteorologiczne

Strasznie się cieszę że Damiśkowi tak żłobek przypadł do gustu!
Żyrafciu - Jak dzisiaj Łukaszek?
Gosiu- ja także czekam na zdjecia sercowego mistrzostwa świata w twym wykonaniu!
Ola- Teścia wyślij na dach do anteny

Kasiulka - A nie myślałas by przestać palić papierosy jak masz takie nie dobre wyniki krwi??!
Eagluniu- Pięknie Asieńka się zachowuje... Zobaczysz będziesz miała pomocnice pierwsza klasa! I Tomaszek na pewno też będzie pomagał
Nadika- Kochana super że taki pikny wieczór mieliście! A jak Natanek sie czuje? Już troszke lepiej? Tobie przeszło te przeziębienie?
Klementinko- współczuję nocki!! Zdrówczka dla brzuszka Jeremiego. A Jasiek zapasy robi MAMO!!! Jakiego masz zaradnego Jaśka
Barvo!!!!
Edit:
WOW Gosiu- Cudowności!!!! Czyzby to też był sernik mocnoczekoladowy???
Pieknie wygląda to ciacho! Ja jak znajde kabelek wrzucę mojego serniczka bo zrobiła wczoraj "części" zdjęcie
U nas też niezła zawierucha
Kaśku- Kochana dziekujos że choć Ty doceniłaś me zdolności wróżbiarsko- meteorologiczne

Żyrafciu - Jak dzisiaj Łukaszek?
Gosiu- ja także czekam na zdjecia sercowego mistrzostwa świata w twym wykonaniu!
Ola- Teścia wyślij na dach do anteny

Kasiulka - A nie myślałas by przestać palić papierosy jak masz takie nie dobre wyniki krwi??!
Eagluniu- Pięknie Asieńka się zachowuje... Zobaczysz będziesz miała pomocnice pierwsza klasa! I Tomaszek na pewno też będzie pomagał
Nadika- Kochana super że taki pikny wieczór mieliście! A jak Natanek sie czuje? Już troszke lepiej? Tobie przeszło te przeziębienie?
Klementinko- współczuję nocki!! Zdrówczka dla brzuszka Jeremiego. A Jasiek zapasy robi MAMO!!! Jakiego masz zaradnego Jaśka

Edit:
WOW Gosiu- Cudowności!!!! Czyzby to też był sernik mocnoczekoladowy???

Ostatnia edycja:
zyrraffka
Szczęśliwa mama
już naprawiłam
Zobacz załącznik 437593Zobacz załącznik 437592
a Łukaszek jest w publicznym żłobku? tam nie można przebywać z dzieckiem?
Kasiek - to fajny żlobek ci sie udało znaleźć
Gosiu........brak słów, piękne serducho:-) aż mi ślinka cieknie. Łukaszek w publicznym, nie można przebywać z dzieckiem. W lipcu był tydzień adaptacyjny i wtedy było można (co to za tydzień adaptacyjny jak w sierpniu zamknięty żłobek, a takie dni powinny być tuż przed wrześniem).
ola- niedługo ma być odwilż, wytrzymasz do tego czasu!!
perfecta- Łuki nadal zasmarkany i troszkę pokasłuje, widać ze mu zęby idą, nie wiem czy nie 5, bo 3 już się przebiły, więc to chyba nie te mu tak dokuczają.
Ostatnia edycja:
reklama
Edit:
WOW Gosiu- Cudowności!!!! Czyzby to też był sernik mocnoczekoladowy???Pieknie wygląda to ciacho! Ja jak znajde kabelek wrzucę mojego serniczka bo zrobiła wczoraj "części" zdjęcie
![]()
Madziu sera w skladzie nie ma, prawie sama czekolada

przepis z ks Tort czekoladowy - Przepis
pokazuj szybko swojego sernikowca:-)