Witam i ja.
U nas dalej pada. Wrrr....ja chce wiosnę. Ola ma właśnie konkurs recytatorski a bidula wstała dzisiaj zachrypnięta. Mam nadzięję ,że jakoś jej poszło.
Nadika- ja uwielbiam takie roboty ( malowanie, szlofowanie i inne wykończeniówki) jedyne co to mam uraz do wiertarki , bo miałam za młodu nie miły wypadek i mega rozwalonego palca
Julia- i co z mężem? Mam nadzieję ,że to nic poważnego.
Eagle- zgadzam się z Tobą kochana. Ja bym mogła do starej pracy wrócić i zarabiać to miałam ( 2tyś) to bym się nie zastanawiała, ale wiadomo jak jest teraz ze znalezieniem pracy i zarobkami. Za 1200zł to faktycznie mi sie nie opłaca.
Oj żeby Ci ból szybko przeszedł. Gratulacje postępu

Ja już odliczam Ci dni kochana ( przeżywam jak bym sama miała rodzić :*
Zyrafka- oj bidulko. Coś często ostatnio Cie boli główka. Oby szybko przeszło. Fajnie ,że Łuki coś podjada. Jasiek rano wtrynił butle , a potem puścił mega pawia, bo zamiast poleżeć to od razu ADHD i poszło.
Kochana, luknęłam na Twój suwaczek- zostało 5 miesięcy !!!! Ale leci ten czas
Liza- smaka mi narobiłaś. Miałam nic nie robić ,ale poczekam na Ole i będziemy robić faworki ( chrusty).
Kasiulka- trzymamy mocno kochana &&&&&&&&. Oby dzidzia rozchyliła ładnie nóżki
Milusia- jak tam chłopcy. Zdrowi?
Kasiek- fajnie się Damiś bawi. Zazdroszczę wam ,że macie takie możliwości ze żłobkiem.
Kajdusia- co u Was? Jak Gosiek i Piotruś?
Klementinka- super ,że Jasio zjadł jaja!!!! Hura
Perciu- chyba Ci leń przeszedł, co? Bo do mnie przyszedł

Jak tam Jasiek?
Lena- zawsze Ci mówiłam ,że twój A to skarb. Buziaki dla Niego ( coś go nie ma na gg)
Olavip- :*
Koriander- ty dalej u mamy?
Gosia- codziennie myślę o Tobie i mocno trzymam kciuki&&&&&&&&&&
Ewelinka- hop hop
Może się dzisiaj wybierzemy na sanki. Tylko muszę lenia wygonić z domu
Smacznego wszystkim dzisiaj