reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

dziewczyny czytalam i mialam wam odpisac, ale dostalam telefon ze P. mial wypadek;( wpadl do rowu, czeka na karetke kregoslup go boli:( cala jestem zdenerwowana:(:(
to nieciekawie, mam nadzieję że to nic poważnego a jedynie jakies stłuczenie bo wiadomo z kręgosłupem nie ma żartów
nie denerwuj się na zapas, a my będziemy trzymac kciuki żeby było ok

reklama
pierwsza dzień dobry

strasznie mnie głowa boli, aż pulsuje. Łukasza śniadanie- galaretka z borówkami. Wczoraj był sukces bo zjadł dwa małe placuszki z jabłkami a potem tylko tą galaretkę, mleka odrobinę

ps. SMACZNEGO!

Ostatnia edycja:
ja też sie przywitam

u mnie też pobudka z bólem głowy:sorry:

ale zrobiony kolejny krok w stronę porodu - wieczorem zmyłam lakier i obcięłam pazury:-D

miłego dnia i smacznych pączusiów

SMACZNEGO!!!

paczkowo juz u was? ja sobie kupne odpuszczam a robic nie mam jak wiec w tym roku bezpaczkowy tlusty czwartek

u nas tez sukces bo Jas zjadl w koncu co innego na sniadanie niz serek homo, wtrzachnal jajecznice, hurraaaa
po miesiacu jedzenia serkow

julia jak P? wszystko ok?
eagle ja z nog nie zmywalam do obu porodow
zyraffko migrena?
liza ale chrusciki:-p, dzieciaki pewnie zachwycone

klementinko- gratulujé jedzeniowego sukcesu. Nie wiem czy migrena, nigdy nie miaøam, wziéøam apap bo az mi sié le oddycha, narazie nie ma poprawy i juæ chyba nie bédzie bo dosyc dawno polknelam tabletke

Witam się z rana, nie dam rady teraz Was poczytać, idę zaraz do gina, trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok i dzidzia pokazała co ma między nóżkami :-)

klementinko- gratulujé jedzeniowego sukcesu. Nie wiem czy migrena, nigdy nie miaøam, wziéøam apap bo az mi sié le oddycha, narazie nie ma poprawy i juæ chyba nie bédzie bo dosyc dawno polknelam tabletke
jak jest to mozliwe to poloz sie do lozka, i zadbaj o cisze, ja tez mialam takie bole glowy w ciazy, cale szczescie to tylko epizody byly bo gdyby czesciej sie powtarzalo chyba bym zwariowala, najgorsze ze tylko paracetamolem mozna to zwalczac a to nie zawsze pomaga
Witam się z rana, nie dam rady teraz Was poczytać, idę zaraz do gina, trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok i dzidzia pokazała co ma między nóżkami :-)
&&&&&& trzymamy, z dzidzia na pewno wszystko ok, cos mam przeczucie ze druga ksiezniczka:-)

Witam i ja.
U nas dalej pada. Wrrr....ja chce wiosnę. Ola ma właśnie konkurs recytatorski a bidula wstała dzisiaj zachrypnięta. Mam nadzięję ,że jakoś jej poszło.

Nadika- ja uwielbiam takie roboty ( malowanie, szlofowanie i inne wykończeniówki) jedyne co to mam uraz do wiertarki , bo miałam za młodu nie miły wypadek i mega rozwalonego palca :)
Julia- i co z mężem? Mam nadzieję ,że to nic poważnego.
Eagle- zgadzam się z Tobą kochana. Ja bym mogła do starej pracy wrócić i zarabiać to miałam ( 2tyś) to bym się nie zastanawiała, ale wiadomo jak jest teraz ze znalezieniem pracy i zarobkami. Za 1200zł to faktycznie mi sie nie opłaca.
Oj żeby Ci ból szybko przeszedł. Gratulacje postępu :) Ja już odliczam Ci dni kochana ( przeżywam jak bym sama miała rodzić :*
Zyrafka- oj bidulko. Coś często ostatnio Cie boli główka. Oby szybko przeszło. Fajnie ,że Łuki coś podjada. Jasiek rano wtrynił butle , a potem puścił mega pawia, bo zamiast poleżeć to od razu ADHD i poszło.
Kochana, luknęłam na Twój suwaczek- zostało 5 miesięcy !!!! Ale leci ten czas :)
Liza- smaka mi narobiłaś. Miałam nic nie robić ,ale poczekam na Ole i będziemy robić faworki ( chrusty).
Kasiulka- trzymamy mocno kochana &&&&&&&&. Oby dzidzia rozchyliła ładnie nóżki ;)
Milusia- jak tam chłopcy. Zdrowi?
Kasiek- fajnie się Damiś bawi. Zazdroszczę wam ,że macie takie możliwości ze żłobkiem.
Kajdusia- co u Was? Jak Gosiek i Piotruś?
Klementinka- super ,że Jasio zjadł jaja!!!! Hura :)
Perciu- chyba Ci leń przeszedł, co? Bo do mnie przyszedł :D Jak tam Jasiek?
Lena- zawsze Ci mówiłam ,że twój A to skarb. Buziaki dla Niego ( coś go nie ma na gg)
Olavip- :*
Koriander- ty dalej u mamy?
Gosia- codziennie myślę o Tobie i mocno trzymam kciuki&&&&&&&&&&
Ewelinka- hop hop

Może się dzisiaj wybierzemy na sanki. Tylko muszę lenia wygonić z domu :)

Smacznego wszystkim dzisiaj :)

reklama
Lizka mmmmmmmmmmmm pycha, ja czekam na gotowce właśnie mężuś poszedł;-)

klementinka gratki dla Jasia, mój od rana wciagnął butle, prawie całą bułkę a teraz poprawia pączkiem bo właśnie przyszły i jeszcze cieplutkie:-D
ja paznokci z nóg tez nie, ba nawet pomalowałam sobie na nowo:tak:;-)

zyrafka to może weź jeszcze jeden apap , lepsze to niż jak bys miała się męczyć cały dzień, masz Łukaszka w domu czy poszedł do żłobka, jak tak to zasłaniaj okna i połóż się, odpocznij, prześpij się

kasiulka powodzenia u gina, kciuki zaciśnięte żeby dzidzia się ujawniła &&&&&&&&

Emalia nie wyganiaj małego leńka, one nie lubią zimy i śniegu, zdecydowanie wolą ciepłe kąciki albo gdzieś wtulone w łóżeczku

Julia pewnie nie w głowie Ci BB ale masz jakieś wieści co z P.????

Do góry