zyrraffka
Szczęśliwa mama
idę robić pierogi, dla mnie to nie lada wyczyn, trzymajcie kciuki
jak Łuki nie zje to lepiej nie myślcie co mu zrobię
jak Łuki nie zje to lepiej nie myślcie co mu zrobię

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Perfecta - a ile wody i ile mąki do tego ciasta??? no wiesz, nigdy nie robiłam więc bym się skusiła![]()
cale szczescie ze nic powaznego! Mam nadzieje ze szybko wydobrzeje, a co z autem>Hej dziewczyny dziekuje za trzymanie kciukowNapewno pomogly
cale szczescie to tylko stluczenie!z
troszke go boli ale jest znosnie.
Wrocil do domu okolo polnocy,do tego Mela mi sie budzila i dusila kaszlempotem zasnac niemoglam ehhh;/
A dzis ledwo wstalam i szybko latanie sie zaczelo z P. do chirurga, a drogi to jedna wielka tragedia;/ potem szybko spakowanie Meli i do lekarza,bo antybiotyk juz skonczyla a kaszel gorszy, cale szczescie jest lepiej ale mam pociagnac jeszcze 5 dni antybiotyk...potem zakupy...
Jestem zmeczona glowa mnie boli,chate trzeba wysprzatac bo gosci mam po poludniu..;/
Dziewczyny moze ktoras z was sie orientuje czy z Zusu cos dostanie? za stulczenia w pracy?
Dziewczyny! Jak na razie jest DZIEWCZYNKAjutro idę jeszcze na USG połówkowe do innego lekarza więc zobaczymy czy potwierdzi :-)
Byłam dzisiaj, zapisał mi witaminy ciążowe i furagin bo mam jak zawsze bakterie w moczu
Nowa poza Hani do oglądania TV
Zobacz załącznik 438007
może źle pobrałaś mocz :/