reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej dziewczyny dziekuje za trzymanie kciukow:) Napewno pomogly:) cale szczescie to tylko stluczenie!z:) troszke go boli ale jest znosnie.
Wrocil do domu okolo polnocy,do tego Mela mi sie budzila i dusila kaszlem:( potem zasnac niemoglam ehhh;/
A dzis ledwo wstalam i szybko latanie sie zaczelo z P. do chirurga, a drogi to jedna wielka tragedia;/ potem szybko spakowanie Meli i do lekarza,bo antybiotyk juz skonczyla a kaszel gorszy, cale szczescie jest lepiej ale mam pociagnac jeszcze 5 dni antybiotyk...potem zakupy...
Jestem zmeczona glowa mnie boli,chate trzeba wysprzatac bo gosci mam po poludniu..;/

Dziewczyny moze ktoras z was sie orientuje czy z Zusu cos dostanie? za stulczenia w pracy?
cale szczescie ze nic powaznego! Mam nadzieje ze szybko wydobrzeje, a co z autem>
Zdrowka dla Meli!

zrobiłam kilka mini pierożków na próbę, wykrawałam kółka kieliszkiem zeby były maciupeńkie, jak nie ruszy to..................................

kasiek
ja zrobiłam małą ilość ze szklanki mąki i 1/3 szkl. wody, troszkę dosypywałam mąki bo ciasto było za luźne.

w życiu mi takie pierogi nie wyszły, są pyycha:)

Ostatnia edycja:
z wynikami byłaś dzisiaj czy jutro?

Byłam dzisiaj, zapisał mi witaminy ciążowe i furagin bo mam jak zawsze bakterie w moczu :szok:

Nowa poza Hani do oglądania TV

DSCN5202.jpg

Koriander cale szczescie wybrzydza tylko przy sniadaniu, choc ostatnio popsul sie z obiadami, wczoraj nic nie zjadl, dopiero po godzinie banana z jogurtem
zobaczymy jak dzisiaj
mysle ze to te 3 co mu wychodza juz jakis czas, na razie jedna sie uwidocznila

zyraffko podziwiam cie, ja jak robie pierogi to wykrawam miseczka bo nie chce mi sie tyle lepic a ty kieliszkiem:-)

julia dobrze ze tylko obicie

Hania oglada podobnie do Jasia, on jeszcze czasem kucnie sobie i tak kuca pol godziny

klementinko, taka szalona nie jestem ani pracowita tym bardziej hehe, zrobiłam 10 na próbę:-D resztę zrobię później już normalnych rozmiarów, zjem sobie na kolację.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry