Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Perfecta - a ile wody i ile mąki do tego ciasta??? no wiesz, nigdy nie robiłam więc bym się skusiła![]()

cale szczescie ze nic powaznego! Mam nadzieje ze szybko wydobrzeje, a co z autem>Hej dziewczyny dziekuje za trzymanie kciukowNapewno pomogly
cale szczescie to tylko stluczenie!z
troszke go boli ale jest znosnie.
Wrocil do domu okolo polnocy,do tego Mela mi sie budzila i dusila kaszlempotem zasnac niemoglam ehhh;/
A dzis ledwo wstalam i szybko latanie sie zaczelo z P. do chirurga, a drogi to jedna wielka tragedia;/ potem szybko spakowanie Meli i do lekarza,bo antybiotyk juz skonczyla a kaszel gorszy, cale szczescie jest lepiej ale mam pociagnac jeszcze 5 dni antybiotyk...potem zakupy...
Jestem zmeczona glowa mnie boli,chate trzeba wysprzatac bo gosci mam po poludniu..;/
Dziewczyny moze ktoras z was sie orientuje czy z Zusu cos dostanie? za stulczenia w pracy?
Dziewczyny! Jak na razie jest DZIEWCZYNKAjutro idę jeszcze na USG połówkowe do innego lekarza więc zobaczymy czy potwierdzi :-)
Byłam dzisiaj, zapisał mi witaminy ciążowe i furagin bo mam jak zawsze bakterie w moczu
Nowa poza Hani do oglądania TV
Zobacz załącznik 438007
może źle pobrałaś mocz :/