Dobry!
Dziś pobudka 9:40!!! TTAADDAMMM Pięknie mi synuś dał się wyspać. Siadam z kawką i zaraz będziemy sie udawać do sklepu w celu nabycia pączków drogą kupna!

Wiecie co? wczoraj nie miałam kawy mojej i wypiłam od teściów rozpuszczalną...
Dziewczyny jak ja się potwornie czułam do końca dnia!!!! Ciśnienie pińcet na pińcet , brzuch mnie bolał , wątroba prawie wyszła na spacer... Ja nie przyzwyczajona do tej chemi która w kawie rozpuszczalnej jest:-( Pijamy tylko sypaną
Normalnie zasnąc nei mogłam do 1:40 ...
Julia jak tam mąż ????
Elizka- WOW pieknie przepysznie faworki looksają tu na mnie
sama bym zrobiła ale kuchnie mam na dole i Jasiek nie wytrzymam tam wiecej niż 15 a potem to go szukaj po cąłym domu
Klementinka- GRatulacje dla Jasieńka!!! Mój Jasiek wstaje z rana i ledwo otworzy oczy i krzyczy "GÓRKI" co oznacza Ogórki kiszone! Więc mu robię kanapeczki tzw hapsiki z ogórkiem na topie. I Jasiek wyjada ogórki a hapsiki zostawia
Na potem Jak już widzi że nie wynegocjuje więcej ogórków to zjada hapsiki
A wczoraj na kolację zrobiłam kanapki dla wszystkich i najpierw swoje zjadł a potem wyjadł wszystkie ogórki z naszych kanapek
Żyrafciu- dołóż do apapu jeszcze kompres zimny na główkę powinno szybko przejść! A jak nie to jak masz kapustę białą w domku to oderwij liść kapuchy nakłuj go widelcem tak by puścił \soki i przyłóż sobie do miejsca gdzie Cię boli. Po 15 minutach przestanie Cie bolec Kochana! Buziaki!
Emalia- A to do Ciebie poszedł ten leń
Kochana czekam na zdjęcia przedpokoju jak już pomalujecie
Koriander- Buziak na dobry dzień! Co do sanek to nie kupiliśmy niestety
Ale Jaś pohulał u babci będąc troszke
na saneczkach!
Klementinko- Tak robiłam ten na zimno czekoladowy. Wyszedł na prawdę bajeczny!!! Polecam , bo robi się w trymiga a jest booossskiii
Dziś pobudka 9:40!!! TTAADDAMMM Pięknie mi synuś dał się wyspać. Siadam z kawką i zaraz będziemy sie udawać do sklepu w celu nabycia pączków drogą kupna!

Wiecie co? wczoraj nie miałam kawy mojej i wypiłam od teściów rozpuszczalną...

Normalnie zasnąc nei mogłam do 1:40 ...
Julia jak tam mąż ????
Elizka- WOW pieknie przepysznie faworki looksają tu na mnie

Klementinka- GRatulacje dla Jasieńka!!! Mój Jasiek wstaje z rana i ledwo otworzy oczy i krzyczy "GÓRKI" co oznacza Ogórki kiszone! Więc mu robię kanapeczki tzw hapsiki z ogórkiem na topie. I Jasiek wyjada ogórki a hapsiki zostawia
Żyrafciu- dołóż do apapu jeszcze kompres zimny na główkę powinno szybko przejść! A jak nie to jak masz kapustę białą w domku to oderwij liść kapuchy nakłuj go widelcem tak by puścił \soki i przyłóż sobie do miejsca gdzie Cię boli. Po 15 minutach przestanie Cie bolec Kochana! Buziaki!
Emalia- A to do Ciebie poszedł ten leń
Koriander- Buziak na dobry dzień! Co do sanek to nie kupiliśmy niestety
Klementinko- Tak robiłam ten na zimno czekoladowy. Wyszedł na prawdę bajeczny!!! Polecam , bo robi się w trymiga a jest booossskiii