a aaa mialam wam co napisac
używa któras z was seri z BIAŁEGO JELENIA?? MYDŁA, PROSZKU, SZAMPONU??
OD URODZENIA DZIECIAKÓW używałam tylko loveli

ok 2 m-cu temu kupilam mydlo w płynie BJ ( ekologia) proszek, i szamon, szampon sie nie przyjol myślalam ze sie zadrapie a ze mam skore jaką mam( atopową) wiec wzielam go do mycia podłog, no ale pupcie dzieciakom na bidecie myłam tym mydłem i zaczełam prac cisuzki w tym proszku

n nic po jakims tyg moze mniej u synka zaczela pojawiac sie sucha skóra, a córci juz fatalnie, owrzodzenia da pupci wysypki na skórze, wiec szybko do dr bo zaczela plakac ze ja to piecze i nie chce do wody, wiec pediatra stwierdzila pokrzywke mówiac ze pewnie jakas alergia pokarmowa( córka ma 4 lata) no nic przepisala XZYZAL...troszku złagodnialo ale dalej poszlismy do alergologa prywtanie 3 dni po pediatrze, i stwierdzila ze widzac wyniki( robione dzien wczesnij) ze nie widzi tu zadnej alergi pokarmowej, ja mówie co ztymi owrzadzeniami na pupci, i na ciele, a ona mówi zeby podawac xzyzal i prac tylko w hiperalergicznych proszkach, a ja wtedy mówie pani dr uzywam jak najmniej chemicznch mydel , proszków, kupuje juz nawet biały jelen a ona pyta czy ja mówie powaznie?? a ja no tak, ona powiedziala jak najszyciej sie pozbyc mydla proszku i do tyg zniknie i smarowac pudrem w plynie, i wszytkie ubranka wypralam od nowa w loveli mydlo kazala uzywac tylko DOVE poniewaz jako jedyne w polsce ma ph obojętne

i co???? moje dziecko maja skore ok

nie swedzi, nie piecze

tak ku przestordze