reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

eagle- znów zapowiada się błyskawiczny poród szczęściaro:) i super, lada chwila maleńswto będzie na świecie, już się nie mogę doczekać:-)

zaraz będzie u mnie koleżanka więc dopiero póxniej sprawdzę wieści od Gosi. uciekam, miłęgo dnia

reklama
Jestem jestem kochane. Rozłożyło mnie chorubsko że szok. Do tego Jasiek zaczyna smarać.

Wszystkim chrowitkom małym i dużym zdróweczka :*

Gosiu, Eagle- jestem cały czas z Wami kochaniutkie. Mocno trzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Perciu- szacun. Mój tato od dwóch tyg nie pali ( a robił to ponad 30lat!!!) i powiedziałam ,mu ,że jak on rzuci to ja też. Jakoś mi ie wychdzi :(

Kasiek- buziaki dla Was :*

Dziewczyny chyba jestem w ciąży!!!!!!!!!:-):-)
Moja beta to 76,65!!!

Martwię się tylko czy nie jest za niska, z Maja miałam dużo większa, czekam na wieści od lekarza.

Dzięki wielkie za trzymanie kciuków!!!!! Buziaki dla każdej w Was!!!

Moja beta to 76,65!!!

Martwię się tylko czy nie jest za niska, z Maja miałam dużo większa, czekam na wieści od lekarza.

Kochana wielkie , ale to wielkie gratulacje i kciuków nie przesatjemy trzymać&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gosia - wow ale wiesci.Napewno jest dobrze....ja nie znam sie na tej becie bo nigdy jej nie robilam ale znalazlam cos takiego wiec chyba jest ok!
3 tydzień ciąży: 5,8-71,24 tydzień ciąży: 9,5-750
5 tydzień ciąży: 217-7138
6 tydzień ciąży: 158-31 795 begin_of_the_skype_highlighting 158-31 795 end_of_the_skype_highlighting
7 tydzień ciąży: 3697-163 563
8 tydzień ciąży: 32 065-149 571
9 tydzień ciąży: 63 803-151 410
10 tydzień ciąży: 46 509-186 977
12 tydzień ciąży: 27 832-210 612
14 tydzień ciąży: 13 950-62 530
15 tydzień ciąży: 12 039-70 971
16 tydzień ciąży: 9040-56 451

Moja beta to 76,65!!!

GRATULACJE!!!!!!!!!!! super wiadomość!!!!!

emalia zdróweczka dla Was!!!

co do smoczka toja nie mam z tym problemu bo Natan sam odrzucił jak miał 8 m-cy :) wogóle nie doił go zbyt często:)

Ostatnia edycja:
Witam!
Bardzo dawno mnie nie było, ale Gosia mnie w weekend pzrekonała, że mimo tego, że dawno nie pisałam to mnie przyjmiecie z powrotem...
kajam sie potulnie;-)

Gosiu - ale niespodzianka:-):-):-) super! ogromne gratulacje!!!!!!!!

Emalia - nie daj się chorobie! zdrówka życzę i buziaki przsyłam

pozdrawiam gorąco wszystkie Czerwcówki

reklama
Moja beta to 76,65!!!

No to gratulacje!! A ktory masz dzien cyklu? Ja po terminie miesiączki miałam betę ok 300

Do góry