Witam się wieczornie
Chciałam się pochwalić że ja and mój husband rzuciliśmy palenie w ten weekend ostatni raz i już definitywnie!!! Bo prób w ostatnich czasach było wiele. Strasznie ciężko wczoraj była ale dzisiaj juz jest super ! Nie zabijamy się nawzajem
bo wczoraj było wesoło Dzisiaj sie śmiejemy z wczorajszych wzajemnych ataków szału , furii itp.
Eagle - Kochana piękny sernik i bardzo smakowicie wygląda! Wytrzymasz! Kochana 4 dni szybko zleci!
Olu- Kochana wszystkiego najlepszego z okazji Imienin!!!! A nie macie na telefon jakiejś telepizzy?
Gosiu- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& O której jutro już będą wspaniałe wieści???
Mamo- Kubulki- Ja na waszym miejscu po pierwszym dniu bym tego babsztyla nie wzięła... Dobrze że skończyło sie tylko na jajku... Kochana powodzenia w poszukiwaniach.
Zyrafko- Mufinki smakowite bardzo
Ja dzisiaj "drożdżówki" z ciasta francuskiego z dżemem truskawkowym robiłam oraz kisiel
truskawkowy
Zdec- Kochana ja to ostatanio się zastanawiac zaczęłam czy ja czegoś żle nie robie bo Jaś smoczkowy , jeszcze nie nocnikuje
i nie chce jeść samodzielnie. I nie mam kiedy go tego wszystkiego nauczyć bo wychodzą mu piątki a pediartra mi odradziła jak zęby wychodza oduczać smoczka , nauczac nocnika bo to za duzy stres na raz
Milka - no właśnie miałam kilka dni temu pytać jak Wam idzie
Ale se zapomniaąłam... Gratulacje wielkie dla Ciebie i Eryczka 
Kaśku- A jak Damis dzisiaj się ma?
Koriander - Jak Wam weekendzik mija?
Chciałam się pochwalić że ja and mój husband rzuciliśmy palenie w ten weekend ostatni raz i już definitywnie!!! Bo prób w ostatnich czasach było wiele. Strasznie ciężko wczoraj była ale dzisiaj juz jest super ! Nie zabijamy się nawzajem
Eagle - Kochana piękny sernik i bardzo smakowicie wygląda! Wytrzymasz! Kochana 4 dni szybko zleci!
Olu- Kochana wszystkiego najlepszego z okazji Imienin!!!! A nie macie na telefon jakiejś telepizzy?
Gosiu- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& O której jutro już będą wspaniałe wieści???
Mamo- Kubulki- Ja na waszym miejscu po pierwszym dniu bym tego babsztyla nie wzięła... Dobrze że skończyło sie tylko na jajku... Kochana powodzenia w poszukiwaniach.
Zyrafko- Mufinki smakowite bardzo
Zdec- Kochana ja to ostatanio się zastanawiac zaczęłam czy ja czegoś żle nie robie bo Jaś smoczkowy , jeszcze nie nocnikuje
Milka - no właśnie miałam kilka dni temu pytać jak Wam idzie
Kaśku- A jak Damis dzisiaj się ma?
Koriander - Jak Wam weekendzik mija?