reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam się wieczornie
Chciałam się pochwalić że ja and mój husband rzuciliśmy palenie w ten weekend ostatni raz i już definitywnie!!! Bo prób w ostatnich czasach było wiele. Strasznie ciężko wczoraj była ale dzisiaj juz jest super ! Nie zabijamy się nawzajem:p bo wczoraj było wesoło Dzisiaj sie śmiejemy z wczorajszych wzajemnych ataków szału , furii itp.
Eagle - Kochana piękny sernik i bardzo smakowicie wygląda! Wytrzymasz! Kochana 4 dni szybko zleci!
Olu- Kochana wszystkiego najlepszego z okazji Imienin!!!! A nie macie na telefon jakiejś telepizzy?
Gosiu- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& O której jutro już będą wspaniałe wieści???
Mamo- Kubulki- Ja na waszym miejscu po pierwszym dniu bym tego babsztyla nie wzięła... Dobrze że skończyło sie tylko na jajku... Kochana powodzenia w poszukiwaniach.
Zyrafko- Mufinki smakowite bardzo:) Ja dzisiaj "drożdżówki" z ciasta francuskiego z dżemem truskawkowym robiłam oraz kisiel:p truskawkowy
Zdec- Kochana ja to ostatanio się zastanawiac zaczęłam czy ja czegoś żle nie robie bo Jaś smoczkowy , jeszcze nie nocnikuje:( i nie chce jeść samodzielnie. I nie mam kiedy go tego wszystkiego nauczyć bo wychodzą mu piątki a pediartra mi odradziła jak zęby wychodza oduczać smoczka , nauczac nocnika bo to za duzy stres na raz:(
Milka - no właśnie miałam kilka dni temu pytać jak Wam idzie :) Ale se zapomniaąłam... Gratulacje wielkie dla Ciebie i Eryczka :)
Kaśku- A jak Damis dzisiaj się ma?
Koriander - Jak Wam weekendzik mija?

reklama
my niedawno wrocilismy z urodzinek Gabi:) dzieciaczki sie ladnie bawily,byly momenty gdy 3 letnia Gabi niechciala sie podzielic zabawka z Amelia,wiec Wam powiem ze Amelia sie nie dala;p haha jak to fajnie wygladalo jak sie szarpaly:)

Zdec my mamy smoka w sumie tylko do spania...choc zdarza sie ze go znajdzie w dzien i chodzi z nim,ale wtedy mowie jej ze "didi jest beee"(smoczek) to go wyrzuca:) a wieczorem to wyglada tak ze jak spi wypada jej i spi smacznie dalej:) wiec dam jej jeszcze czas...a sposobu niemam bo to bedzie nasz pierwszy raz w odzwyczajaniu!

Dorotko jutro jade po wypis ze szpitala,wiec dostanie na pare dni L4,a potem do chirurga. Na chwile obecna ma miec zwolnienie do miesiaca czyli jeszcze 3 tygodnie,no chyba ze bedzie jeszcze go bolec..;/ kupilismy specjalny gorset ale bardziej go boli jak nosi..;/

Zyrraffko nieporadze co do smarkow;/ ale sadze ze jak zielone to nieciekawie...

Olavip wszystkiego najlepszego:) szkoda ze twoja siostra sie nie odezwala;/

Widzialyscie ten watek? moze ktoras z was pomoze! Ja juz szykuje paczke dla tej rodzinki https://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/prosimy-o-pomoc-57135/

Ostatnia edycja:
No to idziemy na grupową pizze

Perciu - u nas telepizza? hahaha dobre,dobre:p nie wiesz,że ja na zadupiejewiu mieszkam?? <no dobra jedna pizzeria by mi dowiozła za opłatą> ale nie o to mi chodziło, wiesz - wyjść z domu, bez Jagody na godzinkę, pogadać z kimś z zewnątrz,bo ja za chwilę jak urodzę to już nigdzie długo nie wyjdę:(( ee tam prawda jest taka że chyba sama nie wiem czego chcę i mam doła, bo ryczę na byle gówienko:(((
WIdzisz ty się odtytoniowujesz, to może synek zrobi przykład i się odsmoczkowuje?:D

Perfecta - gratuluję silnej woli!!! Ja jej nie mam, dlatego wciąż się truję... :zawstydzona/y: co do odsmoczkowania.... hmm... zawsze zastanawiałam się czemu Damian sam nie rzuci dyda, ale skoro mamusia ma słabą wolę to synuś po mamusi też :wściekła/y: Damiś ma się super. Choroby nie widać, więc jutro na kontrole i miejmy nadzieje że to już koniec. Apetyt ma duży, dziś nawet cały dzień biegał bez dyda, więc jest dobrze ;)

Dzień dobry! Kurcze, moje dziecko ostatnio wstaje o 6:00, a ja jestem jak zombie... :angry:

Eagle
- moja koleżanka która ma termin tak jak Ty, dziś idzie do szpitala... lekarz mówił że raczej ją już zostawi i kto wie czy nie wywołają porodu ciut wcześniej... trzymam kciuki i czekamy z niecierpliwością na Krystianka!!! Tobie również życzę szybkiego i bezbolesnego porodu :tak: a macie już imię wybrane dla przystojniaczka???

Gosiagro
- &&&&&&&&&&&&& nie każ czekać do wieczora bo zacznę obgryzać paznokcie u nóg!!! :-p

A gdzie Koriander, Lencja, Kajdusia, Kasiulka, Lena, Emalia, Milka, Izia, Nadika i pozostałe które siedzą jak myszki???

Ostatnia edycja:
kasiek- my przez dłuuugi czas wstawaliśmy o 6, dla mnie to była męczarnia. Teraz Łuki wstaje zazwyczaj 7- 7:30

miaqłąm posłać Łukaszka do żłobka ale tak zimno dzisiaj, nie chce mi się pchać wózka w taki mróz i trochę się boję jak Łukasz zareaguje po ponad 2-tygodniowej przerwie :baffled:

reklama
Do góry