Witam się wieczornie
Chciałam się pochwalić że ja and mój husband rzuciliśmy palenie w ten weekend ostatni raz i już definitywnie!!! Bo prób w ostatnich czasach było wiele. Strasznie ciężko wczoraj była ale dzisiaj juz jest super ! Nie zabijamy się nawzajem
bo wczoraj było wesoło Dzisiaj sie śmiejemy z wczorajszych wzajemnych ataków szału , furii itp.
Eagle - Kochana piękny sernik i bardzo smakowicie wygląda! Wytrzymasz! Kochana 4 dni szybko zleci!
Olu- Kochana wszystkiego najlepszego z okazji Imienin!!!! A nie macie na telefon jakiejś telepizzy?
Gosiu- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& O której jutro już będą wspaniałe wieści???
Mamo- Kubulki- Ja na waszym miejscu po pierwszym dniu bym tego babsztyla nie wzięła... Dobrze że skończyło sie tylko na jajku... Kochana powodzenia w poszukiwaniach.
Zyrafko- Mufinki smakowite bardzo
Ja dzisiaj "drożdżówki" z ciasta francuskiego z dżemem truskawkowym robiłam oraz kisiel
truskawkowy
Zdec- Kochana ja to ostatanio się zastanawiac zaczęłam czy ja czegoś żle nie robie bo Jaś smoczkowy , jeszcze nie nocnikuje
i nie chce jeść samodzielnie. I nie mam kiedy go tego wszystkiego nauczyć bo wychodzą mu piątki a pediartra mi odradziła jak zęby wychodza oduczać smoczka , nauczac nocnika bo to za duzy stres na raz
Milka - no właśnie miałam kilka dni temu pytać jak Wam idzie
Ale se zapomniaąłam... Gratulacje wielkie dla Ciebie i Eryczka 
Kaśku- A jak Damis dzisiaj się ma?
Koriander - Jak Wam weekendzik mija?
Chciałam się pochwalić że ja and mój husband rzuciliśmy palenie w ten weekend ostatni raz i już definitywnie!!! Bo prób w ostatnich czasach było wiele. Strasznie ciężko wczoraj była ale dzisiaj juz jest super ! Nie zabijamy się nawzajem
Eagle - Kochana piękny sernik i bardzo smakowicie wygląda! Wytrzymasz! Kochana 4 dni szybko zleci!
Olu- Kochana wszystkiego najlepszego z okazji Imienin!!!! A nie macie na telefon jakiejś telepizzy?
Gosiu- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& O której jutro już będą wspaniałe wieści???
Mamo- Kubulki- Ja na waszym miejscu po pierwszym dniu bym tego babsztyla nie wzięła... Dobrze że skończyło sie tylko na jajku... Kochana powodzenia w poszukiwaniach.
Zyrafko- Mufinki smakowite bardzo
Zdec- Kochana ja to ostatanio się zastanawiac zaczęłam czy ja czegoś żle nie robie bo Jaś smoczkowy , jeszcze nie nocnikuje
Milka - no właśnie miałam kilka dni temu pytać jak Wam idzie
Kaśku- A jak Damis dzisiaj się ma?
Koriander - Jak Wam weekendzik mija?
co do odsmoczkowania.... hmm... zawsze zastanawiałam się czemu Damian sam nie rzuci dyda, ale skoro mamusia ma słabą wolę to synuś po mamusi też
Damiś ma się super. Choroby nie widać, więc jutro na kontrole i miejmy nadzieje że to już koniec. Apetyt ma duży, dziś nawet cały dzień biegał bez dyda, więc jest dobrze 
a macie już imię wybrane dla przystojniaczka???