reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

perciu ale ty zdolaniacha jestes ja to musze wsyztko z laptopka czytac maz sie smieje ze ja to taka nowoczesna pani domu hehehe proboje mnie pocieszyc a ja wsyztko z laptopa biore...ehh

dziewczyny kupowalyscie czasami moze ciasto francuskie z biedronki??? ja czasami kupowalam b dawalam ser żółty przecier pomidorowy, i parówke i piekłam:) a ostanio tzn w grudniu wyciaglam przeterminowane jakis tydz z lodówki i co????? jeden amoniak, a fujj...ja juz nie wiem co my jadamy:( ja juz soki robilam z jabłek na jesien, z malin do sloików tez, żórek kisze, barszcz czerwony kisze, mleko kupuje od krowy, warzywa sadze, pomidory ogórki sadze,( apropo musze sie za sadzonkami rozglądnąć..)chleb piekę, indyka lub schab na grilu pieke zeby szynka byla...bo przeraza mnie to jedzenie przeraza:(((((( chyba z eja tylko taka schizowana ale ciul ze mna ale czemu moje dzieci maja to świńswo jesc...

reklama
perciu ale ty zdolaniacha jestes ja to musze wsyztko z laptopka czytac maz sie smieje ze ja to taka nowoczesna pani domu hehehe proboje mnie pocieszyc a ja wsyztko z laptopa biore...ehh

dziewczyny kupowalyscie czasami moze ciasto francuskie z biedronki??? ja czasami kupowalam b dawalam ser żółty przecier pomidorowy, i parówke i piekłam:) a ostanio tzn w grudniu wyciaglam przeterminowane jakis tydz z lodówki i co????? jeden amoniak, a fujj...ja juz nie wiem co my jadamy:( ja juz soki robilam z jabłek na jesien, z malin do sloików tez, żórek kisze, barszcz czerwony kisze, mleko kupuje od krowy, warzywa sadze, pomidory ogórki sadze,( apropo musze sie za sadzonkami rozglądnąć..)chleb piekę, indyka lub schab na grilu pieke zeby szynka byla...bo przeraza mnie to jedzenie przeraza:(((((( chyba z eja tylko taka schizowana ale ciul ze mna ale czemu moje dzieci maja to świńswo jesc...

Miałam pisac właśnie o cieście by patrzec na skaład bo np w tym biedronkowym jest Alkohol Etylowy

No ale do wielu ciast się dodaje troche alkoholu przeciez. Do ciasta na faworki, albo do pączków..
:) Tak tylko alkoholu jest tam więcej niż mąki bo w składzie o ile dobrze pamietam na początku był chyba na pierwszym miejscu , potem cukry , sól i daleko daleko za nimi mąka!
Kahna w realu są dobrej jakości ciasta francuskie

reklama
Do góry