Kahna
Fanka BB :)
perciu ale ty zdolaniacha jestes ja to musze wsyztko z laptopka czytac maz sie smieje ze ja to taka nowoczesna pani domu hehehe proboje mnie pocieszyc a ja wsyztko z laptopa biore...ehh
dziewczyny kupowalyscie czasami moze ciasto francuskie z biedronki??? ja czasami kupowalam b dawalam ser żółty przecier pomidorowy, i parówke i piekłam
a ostanio tzn w grudniu wyciaglam przeterminowane jakis tydz z lodówki i co????? jeden amoniak, a fujj...ja juz nie wiem co my jadamy
ja juz soki robilam z jabłek na jesien, z malin do sloików tez, żórek kisze, barszcz czerwony kisze, mleko kupuje od krowy, warzywa sadze, pomidory ogórki sadze,( apropo musze sie za sadzonkami rozglądnąć..)chleb piekę, indyka lub schab na grilu pieke zeby szynka byla...bo przeraza mnie to jedzenie przeraza
((((( chyba z eja tylko taka schizowana ale ciul ze mna ale czemu moje dzieci maja to świńswo jesc...
dziewczyny kupowalyscie czasami moze ciasto francuskie z biedronki??? ja czasami kupowalam b dawalam ser żółty przecier pomidorowy, i parówke i piekłam