reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Dzień dobry!
Wczoraj spędziłam bardzo fajny wieczorek z koleżankami, kelner trochę zakręcony ale kolacja super. Pierwszy raz jadłam panna cottę i się zakochałam. Szkoda tylko ze talerz 40 cm a deseru z lupą trzeba było szukać ale smak poczułam
. Musiałabym z 4 takie porcje zjeść żeby czuć się usatysfakcjonowana
.
teść nie wrócił na noc
:-).
agast- pewnie, co ma być to będzie - oby po Waszej myśli wyszło :-).
kajdusiu- szkoda że ten bus do Świnoujścia nie dojeżdza :-(. Niestetyt Łuki tylko się bawi jajkiem i nic poza tym, nie spróbuje nawet. Mandarynki codziennie chętnie je ale musze mu z tej białej skórki obierać, co nie zawsze jest łatwe
.
wiecie kiedy są powtórki doroty zawadzkiej??
Wczoraj spędziłam bardzo fajny wieczorek z koleżankami, kelner trochę zakręcony ale kolacja super. Pierwszy raz jadłam panna cottę i się zakochałam. Szkoda tylko ze talerz 40 cm a deseru z lupą trzeba było szukać ale smak poczułam

teść nie wrócił na noc

agast- pewnie, co ma być to będzie - oby po Waszej myśli wyszło :-).
kajdusiu- szkoda że ten bus do Świnoujścia nie dojeżdza :-(. Niestetyt Łuki tylko się bawi jajkiem i nic poza tym, nie spróbuje nawet. Mandarynki codziennie chętnie je ale musze mu z tej białej skórki obierać, co nie zawsze jest łatwe

wiecie kiedy są powtórki doroty zawadzkiej??
hej,
mdli mnie

sealet - mam nadzieje, że operacja nie będzie potrzebna, duzo zdrówka dla Agatki!
milusia - wszystko co jest na mojej stronce jest przeze mnie wyprobowane i sprawdzone;-);-) ale wiadomo gusta są różne i nie wszystko wszystkim smakuje;-)
Milka - zdrówka dla Olafka!
kasiek - biegunka przeszla damisiowi?
kajdusia - za tydzien w czwartek ide :-) mam nadzieje, ze juz usłysze serduszko
zyrraffka - ooo panna cotta przypomnialas mi, pychotka robilam sama kilka razy:-):-) natomiast moja siostra robila niedawno z proszku chyba winiary i mowi, ze tez dobra, chociaz wiadomo ze co swoje zrobione to lepsze niz z torebki;-)
agast - :-):-)
koriander - miłego weekendu;-);-)
mdli mnie

sealet - mam nadzieje, że operacja nie będzie potrzebna, duzo zdrówka dla Agatki!
milusia - wszystko co jest na mojej stronce jest przeze mnie wyprobowane i sprawdzone;-);-) ale wiadomo gusta są różne i nie wszystko wszystkim smakuje;-)
Milka - zdrówka dla Olafka!
kasiek - biegunka przeszla damisiowi?
kajdusia - za tydzien w czwartek ide :-) mam nadzieje, ze juz usłysze serduszko

zyrraffka - ooo panna cotta przypomnialas mi, pychotka robilam sama kilka razy:-):-) natomiast moja siostra robila niedawno z proszku chyba winiary i mowi, ze tez dobra, chociaz wiadomo ze co swoje zrobione to lepsze niz z torebki;-)
agast - :-):-)
koriander - miłego weekendu;-);-)
zyrraffka
Szczęśliwa mama
gosiu- zaczyna się :-( a zresztą sama tego chciałaś ;-);-) mam nadzieję, ze nie wymęczy Cię za bardzo. Ja się tragicznie czułam ale teraz jest super!
kupiłam kilka dni temu tą panna cottę w proszku ale jeszcze nie robiłam, koleżanka mówiłą, że sos jest okropny i lepiej samemu zrobić.
będę trzymać kciuki w czwartek, napewno już serduszko będzie pięknie biło, ale suuper:-).
zupa z aligatora :-) http://www.dziecijedza.com/2012/03/08/zupa-z-aligatora/
kupiłam kilka dni temu tą panna cottę w proszku ale jeszcze nie robiłam, koleżanka mówiłą, że sos jest okropny i lepiej samemu zrobić.
będę trzymać kciuki w czwartek, napewno już serduszko będzie pięknie biło, ale suuper:-).
zupa z aligatora :-) http://www.dziecijedza.com/2012/03/08/zupa-z-aligatora/
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Mówisz o tej Winiary? Ogólnie nie jest to złe, ale panna cotta smakuje trochę jak budyń a sos jak kisiel

zyrraffka
Szczęśliwa mama
może dzisiaj wypróbuję, a można do niej dodać śmietanę 36%? bo jutro jej się okres wazności kończy i chciałam coś zrobić
Kasiek1983
Fanka BB :)
Hej. Biegunka ustała, a dziś w nocy gorączka... całą noc nie spałam... padam na pyszczek. Nie wiem czy to od ząbków? strasznie mu dziś ślina cieknie z buzi... i pociąga noskiem... oby to nie początek kolejnej choroby 
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Hej. Biegunka ustała, a dziś w nocy gorączka... całą noc nie spałam... padam na pyszczek. Nie wiem czy to od ząbków? strasznie mu dziś ślina cieknie z buzi... i pociąga noskiem... oby to nie początek kolejnej choroby![]()
:-
emalia82
Fanka BB :)
Dzień dobry w ten pochmurny, paskudny dzień.
Zdrówka chorującym :*
Zdrówka chorującym :*
reklama