reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
ola sliczniutkie naprawde:-) , ech kiedy to bylo,ze dzinks byl taki malutki :-) grzeczny , spokojny :-D,a teraz mały terrorysta :szok::-),ale i tak dzieciaczki zawsze sa słodziutkie :-)

Witam sie:)

Produkcja masakryczna;p postaram sie odpisac co zapamietalam;p

Olavip a gdzie rodzilas to ta druga fotka ten roczek szpitalny to jakbym Śrem widziala haha. Synus uroczy:) a widzisz tak sie balas o sprzet;p a to takie proste piszesz=)

Zyrraffko 4?:szok: nie dalabym rady tak wczesnie wstac;/ z tym przedszkolem to rzeczywiscie nie ciekawie jak krzyczaly na niego;/
Łukaszek chyba za dziadkiem nie przepada ze niechce przyjsc do niego!
AAAa i sliczny brzusio:):):):)

Gosiargo czesto slysze o tych torbielach ale przewaznie sie wchlaniaja:) wiec tego ci rowniez zycze:) jejku te dzieci ale sa rannymi ptaszkami

Koriander no tez mam nadzieje ze ta sytuacja ze slubem szybko sie wyjasni! dobrze ze sie odezwalas bo dziewczyny sie zamartwialy;p

WITAM:)
a ja jakos detka jestem:( wogole troche problemy :( ehh ( zdrowie teścia)

androea powiem tak, mysle ze cos w tym jest ze emocjoonalnie dziecko nie nadaża nad swoim rozwojem...mialam tak z cóka i do dzis mam...tzn zaczela mówic pełnymi zdaniami jak miala 14 m-cy, wszytko rozumiala nad swoj wiek, i tak ejst do dzis, wyprzedza swoich rówiesników...ale jest nerwowa, wszytko przezywa bardzo emocjonalnie...

zyrafko wpsolczuje sytuacji ze złobkiem, ja znajac siebie wzielabym go pod pache i zabrala do domu:) śliczny brzusio.i wogole ejstes sliczna kobieta;)

olavip cudne dzieciaczki:))) az misie zachcialo:)

a mojego syncia biora za dziewczynke...jestesmy u znajomych i przysli inni znajomi tych naszych znajomych i móia a ty dziewczynko jak amsz na imie??a ja mówie ze julian:) ahh juleczka sliczna jestes:) ja mówie to jest chłopiec...:confused:
yyyyyyyyyyyyyyyy cisza.......nie nie on ma buźke jak malowany...

julia a ty kiedy do pracy sie wybierasz??

gosiu moja przyjaciółka miala torbiele ale ona byla po inseminacji( wiec tez stymulacje lekami miala) wchnoleo sie wszytko do 12 tc./...i dr powiedzial ze to sie zdarza...

milusia piękny torcik...ze masz czas jeszce???? zdrówka dla was:***

liza a do pracy sie wybierasz??? do kiedy chcesz byc w domku z dzieciakami??

przepraszam komu nie odpisallam...

Ostatnia edycja:
Ja moze pokaze wam mojego dzinksa jaki jest już duży
03032012346 (480x640).jpg11032012356 (480x640).jpg15032012367 (480x640).jpg:-)

Kahna ja do pracy niemoge wrocic...;/ a chcialabym gdzies isc! niestety moj P. jezdzi zawodowo,jest tylko w wekeendy w domku, tam gdzie pracuje sa zmiany, gdyby byl na miescu wrocilabym!
Tylko nawet pracujac w dwoch na miejscu nie zarobimy tego co on sam! wiec czysta kalkulacja, moze kiedys jak bedzie starsza...

Ewela28
jejku jakie sliczne dlugie wloski!:)

reklama
OLAVIP ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny których dzieci chodzą do żłobka-przedszkola czy chorowały Wam na początku duzo???

Do góry