reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ewela - :-D

Lena - hehehe... powiedzmy tak... od ponad dwóch miesięcy Damian chodzi do żłobka, a w rzeczywistości był może pełne 2 tygodnie... :dry: a Ty zapisałaś Gaje? jak tam się w ogóle miewa księżniczka?

reklama
Emalia - też wierzę, że jest z małą wszystko w porządku:tak: dzięki kochana*
a urodziny miałam w środę:-) 33 latka mi stukneło:szok:
Żyrafko - podobno obciążenie teraz robi sie międy 24 a 28 tygodniem - ja miałam z Misią cukrzycę ciążową, która wyszła mi w 22, ale teraz zrobię jak się skończy 25 tydzień
nie wiem co Ci doradzić ze żłobkiem...
Perfecta - na echo jestem umówiona 4 kwietnia... dzieki za kciuki - zawsze sie przydadzą:tak:
ale Ty zdolna bestia jesteś;-) zdrówka dla Jasia... może gardełko go boli...
Olavip - super ślicznotki! A jak Jagódka zareagowała na braciszka? bardzo zazdrosna?
Ewela - naprawdę Tomuś jest duży!

tak czytam o Waszych Dzieciaczkach - moja Misia mówi dużo ale w sobie znanym języku;-) powtarza słowa jak poproszę, tylko też niezrozumiale - mówi poczatki lub końcówki
ładnie mówi Elmo - bo to ukochany stworek:-)

Mój miał by teraz takie włoski jak Tomcio, ale mąż mu obciął ale tylko grzywkę i te loczki z tyłu... teraz ma takiego grzybka, a włoski na długość 10cm :tak: jak tylko się zrobi ciepło to golarką na 1cm tak jak w zeszłym roku, bardzo mi sie podobał w jeżyku :-)

Ewela - :-D

Lena - hehehe... powiedzmy tak... od ponad dwóch miesięcy Damian chodzi do żłobka, a w rzeczywistości był może pełne 2 tygodnie... :dry: a Ty zapisałaś Gaje? jak tam się w ogóle miewa księżniczka?

Tak chodzi od miesiaca na rytmike!
a od wrzesnia idzie do przedszkola.....co tu dużo pisać fajna jest:)tak dużo mówi, dużo jeeeee (przekroczyła juz 15 kg)ciuchy na 3-4 latka ma kupowane....piątki juz wyszły prawie ze:)
no ale humorki tez ma;)ale mamusia pedagog pracuje nad nią;)

Lena - wstaw jakieś fotki, bo już dawno się małą nie chwaliłaś :tak: a rytmika to mojego ulubione zajęcie :-D

Zyrraffko - ja bym im zwróciła uwagę... jak tak można do dziecka podchodzić i kazać mu być cicho? mogłyby chociaż przy Tobie tak nie mówić... może napisz jakiś list do dyrekcji? u nas zawsze mały płacze to biorą go na ręce i do dzieci... a czy krzyczą jak nas nie ma??? tego nie wiem, ale przynajmniej czego oczy nie widzą i uszy nie słyszą, tak bardzo nie boli...

WIOSNA JUPI!!!

Ola ale super fotki, a dzieciaczki takie słodkie, ąz sie łezka w oku kreci :) tez tak chcę!!:))
ewela ale Tomcio słodziak,widac że lubi dużo jeść :)) jakie włoski ma długie :)
zyraffka z tym żlobkiem to nieciekawe te baby, skoro tak przy matce krzyczą to aż strach pomysleć co się może dziać pod nieobecnośc rodziców, może zgłoś ten fakt do dyrekcji??

acha miałam się zapytać o cos :)
Dziewczyny które byłyście z dziećmi za granicą, jak tojest z paszportem dla dziecka które nie ukończyło 2 lat?? musi być paszport?? mąz coś zaczyna kombinować by może poleciec z małym w maju zanim ukończy 2 lata.

Olavip a gdzie rodzilas to ta druga fotka ten roczek szpitalny to jakbym Śrem widziala haha. Synus uroczy:) a widzisz tak sie balas o sprzet;p a to takie proste piszesz=)

No bo to jest Śrem:-D już kiedyś się zgadałyśmy że całkiem blisko siebie mieszkamy;-):-D tylko ja w drugą stronę od Śremu niż Ty:-)

reklama
acha miałam się zapytać o cos :)
Dziewczyny które byłyście z dziećmi za granicą, jak tojest z paszportem dla dziecka które nie ukończyło 2 lat?? musi być paszport?? mąz coś zaczyna kombinować by może poleciec z małym w maju zanim ukończy 2 lata.

nie jestem pewna ale czy to nie zależy od kraju? do niemiec z Łukaszkiem jeździmy z jego dowodem osobistym.

poszłam się zdrzemnąć i tak spałam 2 godziny. muszę zeberka przyprawić, mąż wcześniej kończy to odbierzemy Łukaszka wczesniej.

Do góry