reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej dziewczyny:)

Pare dni mnie nie bylo...nadrobilam was ale jakos weny na odpisanie niemam..ciezko sie jest wkrecic po paru dniach...ale damy radeod jutra obiecuje poprawe:)

hej
ewelinka
witaj :) co tam u Was??
milusia ja zamawiałam w zeszłym roku taką koszulkę przez allegro, z tym że oprócz napisu było jeszcze Natana zdjęcie :)
Liza ojj wiem co to znaczy rwać truskawki, trochę ich w życiu narwałam, moja ciocia ma pole z truskawkami, a jak był sezon na ogórki to też swego czasu chodziłam na zarobek :)
kasiulka jezu jaka piękna waga po porodzie!!!! ile przytyłas w ciązy??
kasiek sliczny tort!! a Damiś jaki już dorosły chłopak :)
hefi jak nastrój? dajesz radę z tęsknotą??

olafasola
co u Was?? jak Klarcia? zdrowa?

olavip
a co u Ciebie?? jak dzieciaczki??

Dziękuję za pamięć. U nas wszystko dobrze, Klara zdrowa, my zresztą też. Byłyśmy teraz tydzień u mamy bo R. pojechał służbowo do Bułgarii, wczoraj wróciliśmy i zaczynam powoli szykowac chrzciny i urodziny - impreza w niedziele juz :szok: Tak poza tym mało siedze przed kompem bo duzo czasu spędzamy na dworzu i czasu brak. A wy jak sie czujecie???;-)

Teskini nam sie strasznie za julka... Ale powiem wam ze moja tesciowa dzwoni i opowiada co i kiedy mala robila :) podsyla zdjecia. I to pomaga baaardzo. Jak slusze ze julka uhahana bo np. Byla na plazy i bawila sie piaskiem, albo ze zamoczyla nozki (a dalej sie bala wejsc) to tak sie pozytywnie na serduchu robi... Dzisiaj moze pogadamy na skypie :))) bo wczoraj juz julka padla wieczorem bo byla zmeczona dniem :)
my z mezem korzystamy... Bylismy razem na piwku w pubie, w kinie, chcemy isc na grote solna, ja dzisiaj ide paznokcie doprowadzic do ladu i skladu i mam w planach remanent mieszkania wiec mysle ze nudzic sie nie bedziemy...

Aaaaaaa i wymyslilismy ze zrobimy julce w pokoju krewetkarium z kilkoma rybkami :) mamy akwarium i caly osprzet wiec tylko dokupic roslinki i zyjatka (krewetki, rybki, jakies glonojady moze) i wsio :D chcielismy kraba ale julka sie bala bo znajomy ma.
Najpier jednak musze przemeblowac troche jej pokoj i zrobic porzadek z ciuchami.

Milego dnia zycze bo juz czas goni i do pracy trzeba zmykac :(

Hej
Nadika no czięzko jest rwa ale z kazdym dniem czlowiek wpada na jakis tryb i leci:tak: ;-)
Hefi no to fajnie ;-) oby tak dalej :tak:
Julia u nas tez juz wczoraj dzieciaki w basenie siedzialy ;P dzis ide zaraz wode wlać i też będą chyba bo na dworze taki skwar :szok:

Nom spadamy na podwórko, bo w domu nie lepiej mamy niz na dworze;P a nawet w domu cieplej niz na dworze w cieniu ;P wrr...

Kasiulka prosimy o wiecej zdjec majusi:) a Jak Hania traktuje siostre?
zajebista mialas te wage w ciazy:) zazdroszcze;p

Lizko no ja myslalam ze mamy skwar na dworze,w sukienke sie ubralam Mela tez ...ja tu wychodze a tu chlodno;/ pomimo ze slonce swieci wiatr jest chlodny;/ wiec czekamy w domku...zaraz tez znajome przyjada z dzieciaczkami:)
Co do kapieli w basenie Mela tez wczoraj zaliczyla, i wyobraz sobie na wieczor czyli kolo 18 jak miala miec kapiel do spania w taka histerie wpadla ze chce do basenu "myju myju" ze az mi sie zataila;/ wiec wieczorna kapiel miala w basenie haha

Hefi wyobrazam sobie jak moze byc ci ciezko,ale jak juz taka sytuacja jest to wykorzystajcie to maksymalnie:) naladuj baterie wypocznij zrob to czego niemoglas zrobic..:) a jak coreczka przyjedzie bedziesz mega szczesliwa Mamusia:)

reklama
Kasiulka jak tam Maja? :-) grzeczna pewnie :-)
Julia hehehe no moje dzieciaki to akurat mama wyciągała bo ja pojechalam do truskawek ;P ale tez nie chcieli ponoć :-D hehehe
U nas dzis duchota:p mimo wiatru jest duszno ;P w cieniu 25 stopni... nie chce wiedziec ile w słoncu jest... :dry:

Do góry