PERFECTA WOW GRATULUJE!!! o rany pewnie jestem do tylu o 100 lat ale ta wiadomosc rzucila mi sie w oczy
ale super, coraz wiecej podwojnych mam
a ktos jeszcze zafasolkowany?
Gosiu czekamy na wasz wielki dzien, juz coraz blizej
mam nadzieje ze na fb tez dasz znac bo tutaj niestety rzadko wchodze, jakos nie mam czasu przy dwojce szkrabow
Dorotka to ty znowu w Toruniu?
Jas tez marudzi przez sen czesto, nie wiem co mu jest, pomarudzi, poplacze i sie uspokaja
mleka tez sie domaga nad ranem, probowalismy nie dawac to wstawal i krzyczal: mniam mniam o 4- 5 nad ranem
Koriander my tez krittera ikeowskiego kupilismy, tez bialy, jest juz z barierka, jak sie sprawdza to jeszcze za bardzo nie wiem bo Jas i tak laduje jeszcze w swoim lozeczku niemowlecym stojacym w naszej sypialni, chyba przez pojscie do przedszkola potrzebuje jeszcze naszej bliskosci, zreszta wlasnie przez to daje mu spokoj bo nie chce go przeciazac
Lena u nas to samo, dwa dni w przedszkolu i goraczka 38° nie wiadomo od czego, zalamac sie mozna
Koriander you too? o matko, no co za wiesci, ogromne gratulacje,

)))))) jak to sie buzia smieje czytajac takie wiesci, musze czesciej tu do was zagladac bo az mi wstyd ze nic nie wiem
Mamo Kubulki doczytalam ze niedlugo tez zostaniesz podwojna mama, cudownie, gratuluje i trzymam kciuki za ciaze

))
Zdec Nataka sliczna,
Zyraffko sliczne maluchy, bedzie wielka milosc

,
Kasiek fajne wakacje mieliscie, juz na fb podziwialam