reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kasiulka - kciuki zaciśnięte! :*

Koriander - nie martw się, to normalne że nie masz dolegliwości... ja nie miałam żadnych na początku! ja byłam u lekarza w 4 tygodniu a później dopiero w 10 na USG, więc wytrzymasz i zobaczysz fasolkę malutką wtuloną w mamusię!!! :*

hej,

dzisiaj mam wizytę u gina, ciekawe jak moja szyjka się trzyma;-)

Perfecta
- mnie na początku bardzo często bolał brzuch, ale ja miałam dodatkowo torbiel, jak tam twoje biznesy?;-)

zdec- u nas na listopadówkach 2 pary bliźniaków, ale jeszcze w trzypakach, w przyszłym tyg maja być cesarki, wiec się posypia dzieciaczki:-)

klementinka - jak fajnie, ze się odezwałaś, to chłopcy w przedszkolu i żłobku? a ty wróciłaś do pracy?

Kasiek - jak widzisz po wpisach dziewczyn dużo dzieciaczków jeszcze w pampersach gania, wiec spokojnie przyjdzie i na was czas:*

zyrraffka - podziwiam ze przy dwójce masz czas i sile na pieczenie, u mnie na blogu posucha, ale za jakiś czas.... to się będzie działo... hihi .. ciekawe czy będę miała siły w ogóle coś gotować:-D

Lencja - torba dla mnie już spakowana:tak::tak: jeszcze muszę tylko na wyjście z ubrankami dla Michałka i dla siebie spakować, jak tam Nelcia się ma?

koriander
- na pewno wszystko jest oki, wyrzuć złe mysli z głowy!!!! a kysz.... a jak Cie to tak bardzo niepokoi to moze pójdź prywatnie na usg, będziesz spokojniejsza:tak:

ola fasola
-cześć:-)

kasiulka kciuki zaciśnięte!!! napewno będą dobre wieści!!
koriander każda ciąża jest inna, ja w pierwszej czułam się inaczej niż teraz więc spokojnie , napewno będzie dobrze.
gosia trzymam kciuki za wizytę! daj znać po :)

a jeszcze wróce do tematu łóżek. Jakie macie materaze?? zwykłe piankowe czy może z gryką lub kokosem??

nadika ja zamawiałam pianka kokos przez internet ale nie zwróciłam uwagi co przyszło i dopiero jak zmieniałam prześcieradło bo Łuki się przesikał to sprawdziłam i okazało się, ze pianka i już nie zmieniam, został piankowy

gosiu do muffinek nie potrzeba czasu, robi się błyskawicznie. Musze zrobić zakupy i upiec coś nowego ale Sylwunia dzisiaj postanowiła się przestawić i nie wiem czy mi się uda:) spacer pewnie wieczorem będzie a taka piękna pogoda, oby się nie zepsuła.

Jutro muszę iść z nią do lekarza bo pleśniawki ma, smarowałam aftinem ale nie zeszły :/ Pierwszy raz do nowej przychodni bo przepisałam dzieciaki. W tej lekarz przyjmuje popołudniu więc lepiej dla mnie bo mąż będzie i zawsze z jednym zostanie i przychodnia 5 minut drogi wózkiem od domu.

Ostatnia edycja:
a ja chyba mam dzisiaj dzień pytań :)

macie już kurtki zimowe dla dzieciaczków i kozaki??
ja z tego względu że muszę leżeć będę zmuszona kupić przez internet lub wysłać teściową na zakupy no ale nie ma to jak samemu sprawdzić, zobaczyć i kupić.

kurtkę zimową mam z zeszłego roku bo kupiłam za dużą przez internet i kombinezon mam z tchibo też się okazał za duży, teraz pewnie będzie w sam raz tylko buty będę musiała kupić.

reklama
Do góry