• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Cinamon, no właśnie - jak ktoś będzie dziabał powoli albo nieumiejętnie, to każdego będzie bolało - niezależnie od progu bólu.

Misialina - dokładnie tak. Ja jeszcze nie karmiłam piersią, ale naoglądałam się wystarczająco prężących się, cierpiących maluchów, żeby darować sobie niektóre rarytasy.

kati na parowarze to chyba bardzo zdrowo:)
obejrzalam sobie "zycie przed zyciem" i sie poplakalam, ale jakos tez wewnetrznie uspokoilam....

Ostatnia edycja:
i chyba na podłodze leżysz, tak? czy to jakieś erotyczne zdjęcie;)))?

:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

normalnie leżę na podłodze i aparat też leżał z fotografem na podłodze, ale byłam cała ubrana bo to latem było :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
silva ty jakaś dociekliwa jesteś :biggrin2::biggrin2::biggrin2: mój M. mi je zrobił jeszcze na studiach potem je trochę przerobił graficznie i takie wyszło :biggrin2:

Właśnie obejrzałam prognozę pogody i jutro u mnie słoneczko i plus 15. Sezon grillowania czas zacząć:-) lecę po mięsko i po kiełbaski....a no i po węgiel:-D Do jutra brzuchatki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry