Dzien dobry w sobotni poranek. Mam nadzieje ze już jestem zupełnie zdrowa. To coś co mnie dopadlo zabrało mi i tak anemiczne już siły; schudlam dwa kilo czyli wyszło na to ze nic w ciąży nie przytylam; dziś mam jadlowstret; wszystko jest bez smaku i jakoś na widok jedzenia mam odruch wymiotny; brrrrr
Wszystko wróci do normy; grunt to nie uzalac się nad sobą.
ZEBERKO mam nadzieje ze wyczerpalas limit nieszczęść na najbliższa dekadę. Teraz już wszystko będzie wracalo do normalności a ty nareszcie odetchniesz. Trzymam mocno kciuki za ciebie i twoich najbliższych i przesylam moc słoneczka:-)
LARVUNIA ja tez czuje się jak czołg; boli mnie od pepka do kolan już sama nie wiem co; zwykła kąpiel stała się ciężka praca fizyczna; myśle jak mam ogarnąć chałupe po tygodniu lezenia i nic nierobienia; w poprzednich ciazach czułam się całkiem na chodzie; myslalam ze w moim przypadku to wina wieku,ale widzę ze młodsze dziewczyny tez narzekają to chyba znaczy ze w tym roku w ciąży tak musi być. Damy radę i z ta niegramotnoscia.;-)

:-:-)
CINAMON &&&& za pomyśle rozwiazanie konfliktu. Tak sobie myśle ze musisz trochę odczekać; pośpiech to zły doradca; wiem ze trudno znaleźć sile na pozytywne myślenie ale nie masz wyjścia; maluchy potrzebują usmiechnietej mamy.
IZA współczuje Igorowi przeżyć; teraz najlepiej żeby nie mówić przy nim o testach; mam tylko nadzieje ze nie będziecie musieli nic powtarzać;
AGABRE moze zawroty glowy są spowodowane spadkiem Hb, sprawdź jaka mislas ostatnio morfologie; inna przyczyna moze być niskie ciśnienie. Dobrze by było żebyś sprawdziła jakie masz ciśnienie w chwili ciemnego widzenia; a moze za mało wypijasz?
ZOLZA jak miło widzieć ze za nami zatesknilas.;-)
EWUSIA; IWONKA witam was serdecznie w naszej czerwcowej rodzinie.
DUBELTOWKA ty łobuzie, my tu na dietach, zamarzniete a ty o grillu!!! U nas tez kiedyś będzie ciepło, tylko kiedy?????;-)
KATI pomysł z sesja SUPERR, naprawdę warto; tylko pamiętaj ze jak po jakimś czasie oglądania zdjęć przychodzi ochota na ponowny stan z brzuszkiem.
AESTIMA jak dobrze ze już jesteś cała, zdrowa i w domku; no a Mieszko to kawał faceta. gratuluje:-)
JUSTYNKO nie martw się ta wydzielina; to już taka nasza uroda; u jednych jest gęsta sluzowa wydzielina; u innych surowicza; wodnisto-sluzowa; a jeszcze u innych jest zoltawa i wodnista; tak samo jest z ilością; jednym wystarcza dwie wkładki dziennie a innym cztery to za mało. JUSTYNKO gdyby na tym etapie ciąży saczyly się wody i to po dwóch, trzech dniach już byś była w szpitalu; bo raz ze brzuch by się zmniejszył a dwa ze doszły by bóle brzucha no a co najgorsze czuła byś ze niunia słabo się rusza; TAK ZE GLOWA DO GORY NIC ZLEGO SIE NIE DZIEJE; na spokojnie idź do lekarza niech zrobi USG i rozwieje twoje wątpliwości.;-)
O rany i już dalej zapomnialam; tak tu piszecie ze nie daje rady nadrobić. A gdzie inne wątki????
Idę do czytania .