Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
trasia glowa do gory, nie jestes z takim samopoczuciem sama....wiesz mi sie wydaje e twoj organizm sie buntuje po prostu przed praca, ja mam podobnie....:/ bo to najwyzszy czas zeby w koncu odpoczac, wyciszyc sie a nie pracowac, tylko to takie trudne:-(a mi tak brakuje powietrza i słońcaJa chyba naprawdę mam depresję, ciągle mi się chce ryczeć i nie mam na nic siły
((
masz racje kochana trzeba uwazac, ale ja nie przesadzam, poprostu sprzatam ;-) kurcze ciaza ciaza sie rozni, z Marcelkiem latalam jak skowronek to konca 8 miesiaca... w 9 zaczelam puchnac dopieroDziewczynki, wpadłam jeszcze na moment Was poczytać, bo M. siedzi w papierach i tak czytam co Larvunia pisze o tym sprzątaniu i przemęczeniu i jedna rzecz mnie zanipokoiła: "podnoszenie rąk". Mnie lekarz zabronił wszelkich prac domowych, w których konieczne jest dłuższe niż kilkusekundowe unoszenie rąk, czyli wieszanie zasłon, prania, mycie luster, okien itp. Przy takich pracach zbytnio narażone są mięśnie brzuszka odpowiedzialne za "trzymanie wszystkiego". Podobnie jest w przypadku unoszenia ciężarów czyli np. noszenie zakupów... Proszę Was uważajcie na siebie! Może ja jestem przewrażliwiona, bo miałam te plamienia przez niskie łożysko, ale ostrożności nigdy za wiele w naszym stanie! NoTyle chciałam dodać
![]()