Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no i dziękuję za pamięć o moim uchu
Myślałam, że bez lekarza się nie obejdzie, ale chyba sobie poradziłam - czosnek, wacik, opaska na uszy, a potem gdzies z apteczki jeszcze wygrzebałam Otinum (bo w aptece okazało się, że już są na receptę!)...no i z każdą godziną było coraz lepiej - wczoraj nawet wyszłam z mężem na spacerek ;-)
Fajny ten Twój mąż :-) Kochany :-)o matko,nie wpadłabym na to.ale dzięki za wyjaśnieniaJustynka...anemia bardzo często pojawia się u dzieci między 3-12 miesiącem życia...zazwyczaj u dzieci których matki miały anemię w ciąży ( u mnie tak było)...poza tym dzieci tracą krwinki czerwone, które mialy od matki a swoich nie nadążają wyprodukować dlatego należy je uzupełniać
Do najczęstszych przyczyn niedoboru zaliczamy:
* zmniejszone zapasy w życiu płodowym
* wcześniaki, noworodki niekarmione mlekiem matki
* zaburzenia wchłaniania
* szybki rozwój

zeberrko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Dzień dobry
Przyszłam się przywitać i lecę na badanka, a potem USG, poproszę o kciukasy!
Miłego dnia!
może tym,że jak nic nie zrobi,to za chwilę sie dziecko urodzi,aon nie będzie mógł chodzić i pomóc ci,czy nawet na spacer wyjść;-)dzien dobry......z poniedzialku, oby ten nowy tydzien przyniosl nam duzo usmiechuw koncu konczy sie luty i coraz blizej do spotkania z naszymi maluszkami
zebra &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
katamisz wspoczuje, skop mezowi tylek albo zaszantazuj go np ...wiesz czym, ze dopoki nie pojdzie do lekarza to nici z przytulaskowmoze zadziala, jakos musisz go zmusic
powodzenia
powodzeniaHej Dziubeczki Kochane! ja właśnie co byłam oddać krew i minutę temu wypiłam 75 g glukozy...fuuuj ....obrzydlistwo...czekam 2 godzinki i znowy pędzę na oddani krwii...mam nadzieję że mi się nic nie przypałęta

hahahah,ale chociaż się obrobiłaś spokojnieWitajcie brzuszki! Ja dziś w pełnej mobilizacji. Synuś ustawił budzik w moim telefonie na 7 rano!!! No myślę sobie trudno, i tak mam masę roboty więc wstaliśmy. Poprasowałam ubranie dla męża, wypastowałam mu buty, spakowałam obrusy bo teściowa chciała , zrobiłam małemu śniadanie, włączam telewizor a tam znów 7 ranomyśle sobie co jest? Dorwałam telefon , patrze a tam o godzine zegar przestawiony! czyli paradowałam od 6 rano! Świetnie , moje dziecko wcale o matke nie dba!
Lecę za moment odebrać wyniki badań w tym posiew i jestem ciekawa jakie cuda wyjdą i jak moje żelazo.Trzymajcie kciuki!
Na 11.30 mam też okulistę i zastanawiam się czy coś poradzi na te moje oczy.
Uciekam! miłego dnia!!!