Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety dopiero za 6 tygodni - 14/04... W 30 tygodniu.Zebrra - za ile będzie kolejne usg? Bo rozumiem, że przez te nerki masz wszelkie wskazania aby to monitorować?! Wiem, że to nie łatwe, ale postaraj się tym nie martwić. Jeśli powiększyły się minimalnie, to na kolejnym badaniu znowu mogą być wyrównane! Na pewno wszystko będzie dobrze!
Iza, ja również trzymam kciuki za Was! Mam nadzieję, że uda Wam się przenieść Igora. Za dużo ten mały człowiek musiał znieść..Ja jutro pewnie się dowiem, czy mam jakieś szanse albo co zrobić, żeby je mieć. Chcę iść tym śladem, który mi wskazałaś. Powiedziałam o tym R i on też jest za tym, aby Igor mógł chodzić do takiej właśnie klasy. Niestety przepis goni przepis, nie zawsze idąc w parze z rozsądkiem i dobrem dla dziecka.... Trzymam kciuki, aby udało Ci się otrzymać to orzeczenie.
Wiem, wiem, dziękujęzebrra - 700g to już kawał dziecka!fajnie. Trzymam kciuki za nerki. Mam nadzieję, że na następnym usg znów się wyrównają. i będzie ok.
wiem, ze to szlagier - ale wiesz... od martwienia się to nic lepiej tym nerkom nie będzie.. &*&&&
Dziękujęzeberrko napewno wszystko będzie dobrze poza tym ja tym usg tak wierzę na 90 %, a niesądze że wszyscy lekarze są geniuszami, dzidzi ma jeszcze czas na to żeby wszystko mu się unormowało trzymam kciuki za to żeby było wszystko ok!!!
Mam nadzieję, dziękiZebrra - wszystko będzie dobrze!!! Jak kiedyś gdzieś czytałam, że taka róznica wychodzi czasami jak dzieciątko nie do końca się załatwi, i ja w to wierzę, tym bardziej, że na ostatniej wizycie bylo dobrze. najważniejsze, że Bartuś zdrowo rośnie i już spory chłopczyk!!!!
Ja też - dziękiZebrra...synus rośnie a wierzę w to że nereczki się unormują
DziękiZebrra, napewno wszystko do porodu się unormujejest jeszcze czas
ja jeszcze nie widziałam dopiero sie rozkręcam - ale mamy już oba w HD :-)

Ivona Snickers rewelka 

mój mały sie rozkopał na całego 

a może reszta mężów też się zmobilizuje