Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hmm... ciekawe czy moja ginka każe mi iść do internisty... Kolejna moja wizyta jest 14.03 to już będzie 29tc... Przyznam szczerze, że z Igorem jak byłam w ciąży, to nie byłam u żadnego internisy ze skierowania od gina... No ale to było 7 lat temu...Iza my też dostaniemy pieniądze z ubezpieczenia, i ja i M. W sumie prawie 2,5 tys plus becikowe więc trochę bedzie. Przynajmniej na pampersy na jakiś czas
edit: Iza, ale ginka jeszcze wspominała, że trzeba jakieś testy na serce zrobić itp. Ja nie wiem czy mój normlany lekarz zajmuje się takimi sprawami...
Nie wiem ile mąż dostanie, ale wiem jakie ja mam ubezpieczenie :-) A to nawet ciekawe... muszę go zapytać, jak mi alergia na niego przejdzie... :-)iza samo becikowe 1000 zł to nie wiele porównując te wydatki które już za nami.No ale lepiej być ten 1000 do przodu...lepszy rydz niż nic!
Co do kasy z ubezpieczenia my dostaniemy za urodzenie po 1650 (ja i mąż)więc akurat będzie kasa na szkołę.
Iza dzieki za propozycje :-)
dziewczyny chcę dziś zrobić te pączki z przepisu dziewczyn ale nie wiem ile drożdży suchych dać w przeliczeniu na drożdże świeże. Mam suszone tylko bo świeżych nie było a w przepisie pisze 10 g świeżych ?
ja mialam robic oponki, ale chyba sobie odpuszcze bo jakos nie mam wenya potem się biore za faworki i pączki![]()

Łojej widzę, że Wy już zaopatrzone we wszystkoja na razie nawet nie myślę o kupowaniu wózka, łóżeczka, ubranek itp. Tak liczyłam, ze w maju zabiorę się za takie rzeczy...