Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
znowu przetaje dzialac.
U mnie ból krocza dalej, zreszta coraz gorszy, przed tem byl praktycznie tylko przy obracaniu sie z boku na bok w trakcei obracania, a teraz juz jak chodze to tez boli. Do tego zaczely mnie bolec nogi, tak jakby miesnie, kosci, generalnie tak jak przy grypie, ale to nie to wiec nie wiem... moze jakiegos wapnia mi brakuje. Jakby tego było mało to mam jeszcze jakies swedzenia i pieczenia, ale powiedzialabym zewnetrznie raczej wiec nie wiem czy to jakies uczulenie, czy to moze od luteiny dopochwowej ktora brałam. Cholera jakos tak sie sypie wszystko.
larvuniu u mnie wyprawka oznacza wszystko, co musiałam kupić, czyli np wózek, fotelik, komoda (nie mam miejsca w żadnej szafie).
Dzięki dziewczynki
Przerażona jestem tymi wydatkami.Tak się cieszyłam ostatnio na myśl ,że najgorsze wydatki za nami a zupełnie zapomniałam o szkole i wydatkach z nią związanych...no i dojdzie jeszcze maluszek.Obym tylko mogła ją karmić jak najdłużej!!A tego też się boję ,że będę miała mało mleka i będzie trzeba ją butlą tak czy siak dokarmiać :-(
Ehhh marudzę od rana ale ostatnio właśnie takie myśli i humory mnie nachodzą...
dziewczyny czy lekarz internista to jest nasz normalny lekarz rodzinny czy to specjalista do którego mam mieć skierowanie? Ginka kazała się wybrać na konsultacje do internisty a ja nie wiem gdzie iść...
Jak robiliśmy testy u psychologa, to spóźniał się na zajęcia - połapał, że można się spóźnić i czasami mnie o to prosi... No normalnie robi wszystko, żeby jak najmniej czasu spędzić w szkole i na zajęciach...