• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

Ironia,ja to nie mogę doczekać się już tych zajęć! Skierują moje myśli na coś pozytywnego, bo dzisiaj od rana dół:( A może już od wczoraj...

A co było wczoraj na wizycie? opisałaś w wizytowym? Lecę tam doczytać!!

reklama
Aestima kochana co to za humorek? Nie wolno sie tak dołować, za niecałe 3 m-ce będziemy takie zadowolone i szczęśliwe jak nigdy wcześniej :biggrin2:
Więc nie dołujemy sie tylko usmiech na twarzy - wiosna sie zbliza to nam w tym pomoze.
Przesyłam dużo uśmiechu na twarzy dla ciebie i pozytywnych wibracji :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

A cha upiekłam twojego marchewkowca - pyyyychotka mniam właśnie sie nim zajadam :biggrin2:

Dzięki Kati- masz rację, przeszłości już i tak nie odwrócę, trzeba patrzeć w przyszłość. Iść dalej!
W każdym bądź razie na poprawę humoru fryzjer o 12:))
Cieszę się, że marchewkowiec się udał. Sama bym zjadła;)

Witajcie kochane! u nas pochmurno, ale jakoś tak wiosennie mimo wszystko

traschka, już sama nie wiem co z tym wymazem,może rzeczywiście tak jak Agata pisze w ciąży to nie ma sensu bo nie zawsze można zadziałać. Z drugiej strony lepiej wiedzieć co w człowieku siedzi

Cześć kobitki :)
Wszystkiego najlepszego każdej z Was życzę w dniu dzisiejszym :*
My dostałyśmy dzisiaj z Gracją prezent od naszego D.Ja bukiet tulipanów czerwonych i bombonierkę a malutka buziaczka w brzuszek :tak:Byłam pewna ,że moje kochanie zapomni...a tu miłe rozczarowanie;-)

Aestima proszę się nie smutać!!Kochana jeszcze 2,5-3 m-c i będziesz tulić Mieszka!!Myśl teraz już tylko pozytywnie!! :*
kati smacznego ciacha kochana!!
ironia ja też chyba przeoczyłam Twoją wizytę wczorajszą...idę nadrabiać

Najlepszego kochane kobietki

ide dzis do lekarza skonsultowac ten bol kosci lonowej-tak mnie napitala i piecze jakby zaraz sie miala roztraskac a przeciez jeszcze 3 miesciace przede mna.....
Bardzo jestem ciekawa co ci powie bo u mnie objawy podobne, bol ogromny i to pieczenie tez nieciekawe choc ostatnio jest lepiej w zasadzie to praktycznie nie piecze tyle ze dalej wszystko opuchniete wiec nieciekawie:baffled:.

Ja dzis wczesnie juz na nogach bo musialam Jule odprowadzic do przedszkola, takze juz po sniadanku jestem. apo południu ide do przedszkola na wystep z okazji dnia kobiet, a pozniej kawka i ciacho

u mnie też był mega dół wczoraj wieczorem...płakałam i sama nie wiem o co...a przed chwilą synuś mnie pozytywnie zaskoczył...pojechał na rowerze do szkoły...i wrócił z różyczką dla mamusi :)...Kochany...i znowu popędził do szkoły...pamiętał

misia super gest ze strony synka :tak: Mój też pamiętał...ale życzeń mi nie złożył.W przedszkolu mówi"mama dzisiaj dzień kobiet a ja nie mam nic dla Pani...:zawstydzona/y:" ale o mamie to nie pomyślał...ehh.Wyszkolę go jeszcze :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry