• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

Och, ja ostatnio nie mogę na siebie patrzeć i marzę o powrocie do swojej figury sprzed ciąży... Ech...

zolza niestety ja też:-( Podejrzewam ,że stąd u mnie taki sen...Byłam w nim naprawdę szczupła i taka lekka.

Kurcze wczoraj weszłam w 30-ty tydzień...:-) Super!! O Ty zolza też już w 30-tym i traschka widzę dzisiaj wkroczyła w 30-ty.Teraz to chyba już z górki co??

Ostatnia edycja:
reklama
zolza niestety ja też:-( Podejrzewam ,że stąd u mnie taki sen...Byłam w nim naprawdę szczupła i taka lekka.

Kurcze wczoraj weszłam w 30-ty tydzień...:-) Super!! O Ty zolza też już w 30-tym i traschka widzę dzisiaj wkroczyła w 30-ty.Teraz to chyba już z górki co??

Noo, teraz ani się obejrzymy i będziemy się rozpakowywać... I chudnąć! ;-)

Witajcie.
Jestem przerażona, za oknem z 10 cm śniegu i ciągle sypie:(( A ja już balkon na wiosnę wysprzątałam! Nienawidzę zimy.
Jadę dziś do siostry pomóc w przeprowadzce, postaram się nie przeciążać:)

larvunia, Misialina o której ty wstajecie?? Dla mnie to totalna abstrakcja! Ja ostatnio wstaję ok 9 i jestem z siebie dumna, że tak wcześnie:) Czasem potrafię do 11 spać...
ja na chwilke...

no dzis wyjatkowo tak wczesnie, ale tez z natury spioch jestem :sorry2: No ale jak mam synka to ok 7.00 od 3 lat na nogach ciagle ;-)

snieg:confused::szok::szok::szok: u nas sloneczko wlasnie wyszlo...

katamisz postaram sie nie przemeczac heh, choc to nie takie latwe juz ztakim brzuchem sie nie zsapac przy zwyklym odkurzaniu ;-)

czy da się wyłączyć tą reklamę johnsona na górze??? Szlag mnie trafi jak jeszcze raz się włączy, do tego jest tak głośno że za każdym razem mnie przestraszy!!!:angry::angry::angry:

Witam! ale u nas pieknie, sloneczko od switu i juz 10°C, wspolczuje tym zasypanym -3majcie sie cieplutko dziewczynki!
Za chwile przyjedzie do mnie kolezanka z corka i bedziemy sobie gotowac spaghetti bolognese. Nasi mezowie pracuja wiec nudno siedziec samej. Moj Sandro tlucze sie od samego rana w brzuszku i chyba musze zaczac sie ruszac aby go uspic. Milego dnia!

witajcie.....a u nas dupa, z dominika cos sie dzieje zlego, kurde a tu sobota a ja nie chce isc do jakiegos lekarza dyzurnego....pol nocy nie spalam bo marudzila, oczy ma przekrwione i mowila ze ja ucho bolalo. teraz wziela leki i niby ok ale widac ze dziecko inne....to juz praawie miesiac takiego nie wiadomo czego....buuu

reklama
Witajcie brzuszki kochane
Wczoraj świętowałam soczkiem i było fajnie :-)
za to mój mąż miał jak zwykle zajecie, córka jego przyjaciela jest jego chrzesnicą i go wprost uwielbia, więc jak tylko tam wejdziemy to "wujek Macin" jest najlepszy i wszystko trzeba robić z wujkiem :-D a on nawet kawy nie może spokojnie wypić :-D ale też małą Patrycje uwielbia

Dziś od rana sprzątanko, obiad i biszkopt na ciasto już upieczony :biggrin2:
teraz mam chwilkę to przeczytam co u Was

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry