Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zapisałam się, niestety na 29 i 30 nie było już miejsc, a potem niedziela i poniedziałek wolne, więc dopiero 02/11 idę... Zapłacę 130zł za samo USG, bez wizyty lekarskiej, to sporo chyba, co? Ile płacicie za samo USG?Zebrra - ja myślę, że serduszko już na pewno będzie widać. Ja byłam na USG (pierwszym) 14.10 i to było 5 tyg i 5 dni i było super, no może nie widać (przynajmniej ja nie widziałam) ale słychać było rewelacyjnie. Choć z tego co piszecie to może być różnie. Mi lekarz wczoraj wyliczył że dzidzia ma 1 cm (to duża jest jak na obecny etap) i zmienił mi termin porodu na 3 dni wczesniej, tak wiec różnie nam dzidziunie w brzuszkach rosną, jedne wolniej a inne szybciej.
Iza w jakim szpitalu będziesz prowadzić ciążę? Ja na Karowej...Zebrra dziękuję. Chociaż nie ukrywam, że też bym chciała mieć usg, którego na pewno nie będzie
A ja wzięłam telefon i zadzwoniłam do przychodni przyszpitalnej i.... pani po krótkim wyjaśnieniu co do moich obaw była tak miła, że znalazła dla mnie miejsce do doktor na 17. XI. Zapisałam się do pani dr, która mnie badała jak byłam na izbie przyjęć w szpitalu z plamieniem. Podobno dobry lekarz. Będę w programie "Zdrowie, Mama i Ja". No nic, teraz oby wytrzymać do 17.11 i będzie lepiej. Wyszło mi, że powinnam być wtedy w 12 tc. Mógłby ten czas szybciej lecieć...
Mam dwa psiaki rasy alaskan malamute (pracujące -biegają w zaprzęgu), które potrzebują ruchu. Moje futra to pelnoprawni członkowie rodziny:-) Trochę mam obawy jak to będzie ze spacerami kiedy brzuniu zrobi się większy, ale wierzę że jakoś damy radę.
Setana, jakie masz pieski? Ja mam shih-tzu
Powiedziałabym, że to z pewnością nie jest mało. Ja za prywatną wizytę lekarską z normalnym badaniem ginekologicznym i usg płacę 150 zł.Zapisałam się, niestety na 29 i 30 nie było już miejsc, a potem niedziela i poniedziałek wolne, więc dopiero 02/11 idę... Zapłacę 130zł za samo USG, bez wizyty lekarskiej, to sporo chyba, co? Ile płacicie za samo USG?
Uwielbiam malamuty! Cudne psiakiMam dwa psiaki rasy alaskan malamute (pracujące -biegają w zaprzęgu), które potrzebują ruchu. Moje futra to pelnoprawni członkowie rodziny:-) Trochę mam obawy jak to będzie ze spacerami kiedy brzuniu zrobi się większy, ale wierzę że jakoś damy radę.
Ja na pierwszym usg podobnie jak Doris byłam 14.X (tj. 5tc5dz - bo my na podobnym etapie jesteśmy) i też już widzieliśmy serducho.
Dajcie koniecznie znać jak tam wasze wizyty. Trzymam kciukaski za dobre wiadomości i dobre samopoczucie wszystkich przyszłych mamuniek.