reklama

Czerwiec 2011

reklama
U mnie się już pierze...jeje...ale ten proszek pachnie dzidzią...wywieszam na taras a potem prasowanko...i układanko do nowej szafy....takie dupsy a ile radości człowiekowi dają...no i zamówiłam wreszcie dzisiaj tą sukienkę na wesele...ciekawe co będzie warta...jak będzie szajs to odsyłam.

Witajcie dziewczyny nie było mnie wczoraj ale super spędziliśmy dzień :-)
byliśmy na wycieczce ale nie w górach bo tam najkrótsza trasa to 7 km pod góre - nie dałabym rady, ale moze we wrześniu hmmmm :biggrin2:
ale za to pojechaliśmy do czeskiej Opavy i okolic (dwa zamki) dzień spacerków, jedzenia lodów (zjadłam dwa ;-):zawstydzona/y:) i wypoczywania na świeżym powietrzu, było super :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

aaa jeszcze zaliczyliśmy i w sobote i w niedziele ogniska :biggrin2::biggrin2::biggrin2: jedno u nas drugie u rodziców :biggrin2: mmmniam

a teraz dość o mnie ide poczytać co u was sie działo

U mnie się już pierze...jeje...ale ten proszek pachnie dzidzią...wywieszam na taras a potem prasowanko...i układanko do nowej szafy....takie dupsy a ile radości człowiekowi dają...no i zamówiłam wreszcie dzisiaj tą sukienkę na wesele...ciekawe co będzie warta...jak będzie szajs to odsyłam.

Misia, ja też już piorę , w zasadzie kończę:) Mam nadzieję, ze nie za wcześnie... Trochę poleżą sobie w komodzie te ubranka, ale nie mogłam się już doczekać!!

misialina no mam nadzieje ze kiecka bedzie super:)
kati ale super mialas dzien, ja mam ochote na grilla i ogniska ale najlepiej jakby mi ktos lozko na dwor wyciagnal
traszka udanych lekcji, ja nie mam dzis weny na pracowanie buuuuuuuu

traschka, katamisz, ironia a moze podpowiecie mi jaki by teraz zakupić samochodzik, podoba nam sie nissan almera hatchback, ale nie mam opinii na temat jego użytkowania... my mamy ograniczony budżet i rozglądamy sie za jakimś rocznikiem 2001- 2002. Mój sprzedałam, miałam forda fiestę ale 3 drzwiowy i kiepsko by mi było z fotelikiem sie gimnastykować do takiego autka. Proszę o opinie ewent. inne marki polecane :biggrin2:

larvunia zdrówka dla was, cholera mogło by was to świństwo już opuścić...

Misialina biedna ty z tą zgagą, mnie też wczoraj dopadła i myślałam że zwariuję, na szczeście miałam gaviscon...

Doggi zazdroszczę takich teściów...

blusia, saffi witajcie po przerwie

Misialina mnie też troche puchną nogi w okolicach kostek i palce u rąk, gin mi powiedział ze to typowe i mam sie nie obawiać na razie, ale jak ty już miałaś zatrucie to kontroluj to

silva powodzenia w zus-ie

Agata
zdrówka dla Frania i żeby to nie było nic poważnego

Dagamit uwielbiam Pszczynę i park pszczyński :biggrin2::biggrin2::biggrin2: często tam jeździmy

kasiawilde powodzenia w twoich planach i zaglądaj do nas często :biggrin2:

marta ja sie ostatnio załamałam nie mogę do niczego wejść, myślałam że do siebie już nic nie potrzebuje (czyt. ciuchy) a tu nici musze kupić choć kilka bluzek z kr. rękawem

Witam mamusie! Dzisiaj wreszcie udalo mi troche wyspac, ostatnimi dniami maly budzil sie o 2 i "kokosil" do 4 rano, bylam nieprzytomna. Za chwile jade na usg, ale mam stresa. Dla slubnego mam caly czas focha, niech pocierpi troche. Dzisiaj powinien miec wolne, teraz pojechal otworzyc restauracje i zaraz ma wrocic, jezeli sie okaze ze ma pracowac, to mnie chyba szlag trafi (mamy w tych dniach jechac do Hamburga do Ikei). No zobaczymy.

dziewczyny właśnie ja odnośnie tego prania,bo juz nie pamiętam jak robiłam:
niby powinno się prać w 60 stopniach,ale ja segregując je zobaczyłam,że wszystkie są na 40 stopni.i co z tymi welurowymi?
larvuniu zdrowia życzę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry