reklama

Czerwiec 2011

NIe cierpię poniedziałków. Teraz chwilowa przerwa potem znowu zajęcia w domu, potem lecę szybko do lekarza i lecę na zajęcia na świetlicę. Ciekawe czy zdążę obiad zjeść.

Justynka ja piorę też w 40C i potem prasuję po lewej stronie.

kati aż tak na samochodach się nie znam żeby ci doradzać:) Szukasz czegoś dużego, combi, vana? Może jakiś znajomy chciałby akurat coś sprzedać? Auta w komisach często są niestety strasznie pościemniane.

Ivonka witaj! ja ostatnio też nie mogę wytrzymać bez lodów i pochłaniam jakiegoś codziennie:) Gratuluję 31 tygodnia!

reklama
Witajcie brzuszki :-) Widzę, że weekend obfity w grilla i wypoczywanie na łonie natury;-) U mnie sobota leniwa, cały dzień samiutka przeleżałam w łóżku bo M od rano do wieczora remontował nasze mieszkanko. A w niedzielę do południa wybieraliśmy wyposażenie do łazienki i udało się w końcu kupić umywalkę, wannę i kibelek, jeszcze tylko kafelki i nareszcie coś się ruszy:-) bo została jeszcze kuchnia i duży pokój, a 23 czerwca już powoli się zbliża:szok: A po zakupach M odwiózł mnie do znajomych na grilla (a sam powrócił zająć się dalej remontem) i wtedy byłam już najszczęśliwszą osobą pod słońcem :-) Na powietrzu to się ma apetyt:tak:
Wczoraj tez zaczęłam oglądać "Cud narodzin" i muszę przyznać, że strach mnie obleciał ale chyba mimo wszystko nie chciałabym mieć cc. To tyle jak na razie zabieram się za malowanie pazurków i oglądanie kolejnych odcinków "Cudu narodzin".

traschka, katamisz, ironia a moze podpowiecie mi jaki by teraz zakupić samochodzik, podoba nam sie nissan almera hatchback, ale nie mam opinii na temat jego użytkowania... my mamy ograniczony budżet i rozglądamy sie za jakimś rocznikiem 2001- 2002. Mój sprzedałam, miałam forda fiestę ale 3 drzwiowy i kiepsko by mi było z fotelikiem sie gimnastykować do takiego autka. Proszę o opinie ewent. inne marki polecane :biggrin2:

My mieliśmy hatchbacka przed alfą-sedanem ale tak czy siak małe auto wewnątrz.Ale to nie był nissan tylko Seat-Ibiza 2000r.
Rozumiem ,że to ma być dla Ciebie autko tylko tak?? Jeśli tylko dla Ciebie to skup się po prostu na 5-cio drzwiowym jakimś.Co do nissanów to totalnie nie znam tych aut i nie jestem w stanie powiedzieć nic na ich temat.

Co do prania...ja też piorę w 40 st a potem prasowanko...już jedno mi wyschło, poiwiesiłam drugie...ale coś na deszczyk się zbiera i będe z tym do domku uciekać zdaje mi sie

traschka, katamisz dzięki :biggrin2:

szukamy czegoś hmmmm trochę większego jak duży hatchback albo kombi, van to już za duży, ja nim będę jeździć ale zależy nam żeby był bezpieczny.
Mój m ma skode i na razie ją nie zmieni. Moze w przyszłym roku. Hmmm rozglądamy sie po znajomych bo faktycznie w komisach są poukrywane wady w autach a i dużo droższe te auta niż np na necie.

Cześć Dziewczyny!
Ja tylko dziś przelotem, nie mam swojego laptopa niestety, komputerowiec dziś zabrał, może naprawi na pojutrze :-( a do tego laptopa kolejka stale ;-). W każdym razie pocztałąm co u Was, trzymam kciuki za wizyty, a Wam przesłam BUziaki!!!!!!
I teraz idę smażyć rybkę na obiad :-)

Zakupy zaliczone. No i pozniej oczywiscie jeszcze zaliczyłam lody, ale ze jeszcze cos za mna łaziło to wszamałam na koniec zapiekanke:-D.
A poza tym to przez taka iekna pogode nie moge nadrobic watków, po prostu az zal siedziec przed kompem

Heeeeej, jestem!

Udało mi wszystko. Tzn. złożyłam w ZUSie zaległe, zagubione i odnalezione L4. Naskrobałam im do tego pisemko, żeby zagęścili ruchy, bo 2 miesiące jestem bez kasy i umieram z głodu;)) Pani powiedziała, że na dniach powinni uruchomić zaległe zasiłki. Ufff. Ale odetchnę dopiero jak kasa będzie na koncie! Dzięki za kciuki dziewczyny, jak zwykle pomogły:))

Teraz muszę podgrzać sobie zupkę i zasiadam do pogaduch z Wami:) SiiiJuuu!

reklama
melduje ze zyje mama mnie nawiedziła i traktuje jak niepełnosprawną...bardzaiej sie denerwuje tą jej pomocniczowością niz remontem eh..panowie juz szaleją w kuchni z meblami a M w delegacji :(

jednym słowem rozpierduch na całego....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry