reklama

Czerwiec 2011

cinamon stosuje sie do zaleceń mojego gina
biggrin.gif
powiedział mi że mam teraz na maxa wypoczywać bo potem to tylko z górki bedzie ;-)

Kuma dobrze liczysz
biggrin.gif
ja dziś zaczęłam 31
biggrin.gif

reklama
Kochane ja wiem ze do świat jeszcze trochę czasu ale czy myslalyscie juz o tym co będziecie smacznego pichcily??? Ja powoli robie listę zakupowa i tak myśle co tym razem wymyślec. Może macie jakieś propozycje to podzielmy sie na odpowiednim wątku swoimi pomysłami.

Jadę po podstawowe zakupy dla mojego malucha bo czas ucieka a ja nic nie mam. :no::baffled::szok:

Agatko świąt nie planuję jeszcze bo dla mnie za daleko :) gdzieś za tydzień zacznę myśleć. Na pewno zrobię moją specjalnośc czyli żurek , jaja na kilka sposobów i co tam jeszcze wymyślę to nie wiem ale z chęcią też podpatrze co nasze brzuszki robią :-)

Tusen trzeba spacerować jak najwięcej skoro pogoda rozpieszcza :)

Kati, Kuma dzięki! strasznie mnie ucieszył ten 30 tydzień! chyba muszę to uczcić, tylko zgaga mnie zaraz zabije

Kochane, ja dziś w wir sprzątania wpadłam, wczoraj jakoś mi się nie chciało, zakupy mnie wykończyły...będę wpadać do Was w przerwach:tak:takiego zapału jak dziś mam nie mogę zmarnować - nie wiadomo kiedy znów najdzie mnie na sprzątanie;-)i prasowanie nasze muszę jeszcze odwalić, żeby wreszcie za ubranka kruszynki się wziąć

reklama
mgordon miłego spędzenia czasu na placu zabaw :-)

tusen ja sie jeszcze trzymam na tych spacerach, ale wiem co czujesz
biggrin.gif

Agatko
ja nie wiem jeszcze dokładnie co zrobię, na pewno jajka faszerowane, może paszteciki i szynka zawijana w galarecie ale co jeszcze hmmmm chciałabym taki żurek na zakwasie zrobić ale jeszcze nigdy nie robiłam zakwasu, moze macie jakieś przepisy. Choć w zeszłym roku zakupiłam książkę wielkanocne przysmaki i moze z niej skorzystam w końcu
biggrin.gif

Cinamon biedna ze zgagą sie meczysz, mnie dopada ale wieczorami, ale lodów bym sobie nie odmówiła
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry