reklama

Czerwiec 2011

Misialina a ja marzyłam dziś o wafelku w czekoladzie i kawusi, a tu kiszka :-( bo to ani czekolady ani kawy nie wolno bo to jeszcze bardziej wzmaga, ogólnie jak jest spokój ze zgagą to sobie nie odmawiam ale dziś to dupa blada.

Antar rozumiem Cię z tym żołądkiem, ja mam niesprawny dolny zwieracz przełyku i jedzonko cofa się z żołądka do przełyku, ból nie do wytrzymania

reklama
Witajcie Kochane :-)
Wpadłam się przywitać i powiedzieć, że żyję i mam nadzieję, że nawet jeśli nie uda mi się być na bieżąco, to chociaż częściej niż ostatnio :-) Bardzo się za Wami stęskniłam!

Iza witaj
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Mam nadzieję, ze wizyta mamy udana i że trochę przez to odpoczęłaś
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

poza zostawionymi tu u Was na głównym życzeniami na święta grudniowe jest to mój debiut;-) chciałam donieść, że zdycham i to konkretnie, mam gorączkę i łupie mnie w kościach, na dodatek sprawność umysłu jakaś nie ta i wciąż czytam co mogę, a czego nie, w ciąży i nadal nic nie wiem; wyszło mi, ze spray tantum verde do gardła (jak to moja znajoma kiedyś powiedziała - nie ma to jak tantum rosa na bolące gardło;-)), coś łagodnego na zbicie temperatury i domowy rosołek (który sama sobie musze zrobic, of curse); ech, że tez się mnie musiało przypałętać:wściekła/y:zamiast z małą na plac zabaw, to dogorywam na sofie niczym księżna Anna...

Ostatnia edycja:
andariel - hehe u mnie ostatnio pani ginekolog powiedziała ze na bolące gardelko to mi tantum rosa przepisze haha :))) nie ta dziurka :D ale ja lepiej ostatnio zrobiłam, chciałam kupić priobiotyk lakcid a poprosiłam lacidofil (femina) i było mi tak głupio...że już wziełam ten żel hehe :))

andariel hehe dobre:-)
To mi przypomniało jak dawno dawno temu jako mała dziewczynaka stałam w klejce razem z moją sąsiadką.To był taki osiedlowy warzywniak połącony z niedużą kwiaciarnią.Jedna pani przed nami barała gerbery i sprzedawczyni dośc długo jej przybierała i moja sąsiadka zapatrzyła się jak ona to robi,kiedy skończyła i przyszła jej kolej powiedziała -poprosze trzy ogórki z przybraniem:-)Zupełnie nie wiedziałą z czego wszyscy sie śmieją bo nie jej celem było takpowiedzieć tylko sytauacja jakoś taka była że jej sie wymskneło.

A co do zgagi to nie wiem czy już próbowałyście ale mnie pomaga mleko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry