reklama

Czerwiec 2011

mam dzis wielki plan zrobienia porzadkow, prania i prasowanie, ciekawe ile z tego uda mi sie dzis zrobic ;-)
Od tygodnia nic nie robilam i sie nazbieralo tego troche ;-)

edit:
dobra to ja sie zmywam, MILEGO DNIA :-)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja mam od dziś do piątku montaż szaf w domku! Przedpokój, gospodarcza, sypialniana no i duuuża garderobiana - hurra! Ale będzie burdello:) Ale jak potem wszystko zniknie z podłogi i z miliona kartonów i będzie poukładane w szafach to będzie cudnie:)

Idę na śniadanko, chyba kanapeczki z paszetetem i pomidorem dzisiaj:P

witam
ja własnie sniadanko spałaszowałam, było pyszne. Musze dzis tez cos ogarnac w domu, firanki wyprac, moze uda mi sie jedno małe okno umyć.
Silva fajnie z tymi szafami. My juz czekamy 2 miesiace na zabudowe do przedpokoju i kurcze dalej nie ma. Zamawialismy tylko elementy, szwagier bedzie składał.
Larvunia kurcze, ale cie ten kaszel męczy. jka długo juz tak kaszlesz?
Tez pomyslałam dzisiaj o majówkach i nawet zamierzałam otworzyc ich watek i poczytac czy aby jakas sie nie rozpakowywuje, a tu prosze... oj dziewczyny zblizamy sie do mety!

Zbliżamy się, zbliżamy ale ja się cieszę, bo już doczekać się nie mogę i tak mi już ciężko a w nocy wyspać się nie mogę, bo tak niewygodnie jest

witam sie i ja.dziś obiecuję zdjecia.
u mnie zimno,a ja jak na złośc muszę wszystkie chustki poprać,bo leżały całą zimę w szafie i jakoś smierdzą:baffled:
co do okien to jestem juz mega wkórzona,bo co spadnie deszcz,to mam zapaprane na wysokości parapetu..może dlatego,że na parterze i od ziemi się chlapie?:angry:
witaj Doris:)
wlasnie przeczytalam ze w poniedzialek jednej majowce maja porod wywolywac.....
a ja zaczelam dzis 33 tydz:)
dajcie link to też poczytam...a swoją drogą to wcześnie strasznie mimo,że na maja ma.

ironia dobrze,że mąż się znalazł.
a co do tego basenu to ja chodziłam z Antim jak był mały tylko nie odważyłabym się zanurzyć go wtedy

agata zdrówka dla Franusia:tak:

my juz na nogach :) wyprawiłam M do pracy i biore się za pracę bo dopiero 6 a ja juz na debecie :baffled: mam dosc remontów...i zawsze jakies pierdoły wpadną do kupienia :( A jak na złość musze sie dopominac o wypłate od zleceniodawców bo jakos trudno im się rozstać z kasą a prace to by chcieli mieć zrobioną :angry:

ogólnie wpadam w stany depresyjnie jak widze minus na koncie...zwłaszcza ze tak szybko to jeszcze mi nigdy nie poszło :szok:

a ja wczoraj zobaczyłam,że mi zus przelał już za kwiecień zwolnienie,ale chyba nie za cały bo jakoś mi brakuję paru stówek do mojej wypłaty:baffled:.swoją drogą wie któraś z was jak sprawdzić za jaki okres jest świadczenia jeżeli przychodzi na konto?czy trzeba po prostu zadzwonić do nich?

aaga no juz 2 tydzien jakos bedzie. Ale miesiac temu tez chora bylam albo to w lutym bylo jakos.... cos w tej ciazy mnie choroby lapia latwo bbbuuu... zycie.

Silva smacznego ;-)

Doris ja tez sie nei wysypiam, te wstawanie na siku, teraz kaszel meczy, no i ten odstajacy brzuch na ktory nie mozna sie polozyc a ja uwielbialam zawsze ;-)

dobra dziewczyny kop dla mnie w zadek! jeszcze nie wstalam z kanapy :-p ale muuuuusze sie wziasc w garsc :blink:

Cześć laski.

Wiecie gdzie jest słoneczko?? We Wrocławiu!! :tak:Od samego rana pięknie nam grzeje...Przesyłam Wam troszkę ale tylko troszkę żeby u mnie się nie schowało bo planuję jakiś spacerek znowu dzisiaj :);-)

Nocka przespana i wyobrazcie sobie ani razu nie wstałam na siku...:szok:
Co do śniadanka to miałam świeżutki chlebuś z jajeczkiem na twardo i majonezikiem ...mmmm pycha.

A wy tu widzę o majówkach piszecie.Też czytałam ostatnio ,że mają jednej poród wywoływać.Wcześnie jakoś jak na wywoływanie.No ale najwyrazniej są ku temu wskazania.

marta gratuluję wkroczenia w 33 tc...ja też zaraz wskoczę :tak:

reklama
a ja wczoraj zobaczyłam,że mi zus przelał już za kwiecień zwolnienie,ale chyba nie za cały bo jakoś mi brakuję paru stówek do mojej wypłaty:baffled:.swoją drogą wie któraś z was jak sprawdzić za jaki okres jest świadczenia jeżeli przychodzi na konto?czy trzeba po prostu zadzwonić do nich?
kochana zle patrzysz.. mi tez w marcu dwa razy kasa przyszla
wydaje mi sie, ze pierwsza kasa byla za luty a teraz przyszlo za marzec ;-) ja na kwitku mam zapisane tak (jakos tak samo mamy okres rozliczeniowy z tego co pamietam):
na pierwszym za okres 03-28.02.2011
na drugim za okres 01-22.03.2011

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry